Bestuurswisselingen VIIA
De Vereniging Interieur Importeurs & Agenten (VIIA) nam tijdens de ledenvergadering op vrijdag 22 oktober jongstleden in Eindhoven afscheid van Christel Janssen als voorzitter van de VIIA.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel bijna van start
lees verder
 
Interieur koploper online groei
lees verder
Investering in Riverdale
Participatiemaatschappij Nederlands Merkgoed investeert in home en living merk Riverdale; investering en nieuwe strategische koers werpen reeds eerste vruchten af.
lees verder
Bijzondere zwevende trap
Doornekamp Woodspecials maakt letterlijk alles van hout. Van grote, unieke kunstwerken voor wereldtournees tot architectonische gevelelementen. Voor interieur of exterieur. Dit vroeg volgens het bedrijf ook om een bijzondere trap in het eigen pand.
lees verder
Interieur retail september matig
De Nederlandse detailhandel heeft in september 4 procent meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 2,7% hoger. Maar het interieur scoorde voor het eerst sinds lange tijd deels negatief.
lees verder
Jysk geeft kerstcadeautjes
Dit jaar geeft het Deense interieurbedrijf Jysk twee kerstcadeaus. Christian Schirmer, Country Manager Jysk Duitsland: 'We hebben besloten om al onze 960 winkels in Duitsland dit jaar op 24 december gesloten te houden.'
lees verder
Trends van Ambiente 2022
Ambiente Trends 22+ presenteert drie baanbrekende voorspellingen die voortbouwen op eerdere thema's en deze op een zinvolle manier verder uitwerken.
lees verder
 
Mariska Jagt werkt aan turn-key
lees verder
Decorette wordt vernieuwd
Decorette is van plan om het winkelconcept aan te passen en begint in januari 2022 aan de vernieuwing.
lees verder
Juntoo in de etalage
Het Belgische De Tijd meldt dat de aandeelhouders van de groep boven Juntoo (voorheen Overstock Home), de badkamerketen XO, en Belgische marktleider in tuinmeubelen Overstock de verkoop van het bedrijf voorbereid.
lees verder
Christmas Ball bij Orderchamp
Het herfstweer laat zich gelden, retailers en webshops zijn alweer druk bezig met Kerst. Inkoopplatform Orderchamp speelt hier op in met het online inkoopevenement Christmas Ball.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel 2021 komt eraan
lees verder
V&D neemt HomeDeco over
Webwinkel HomeDeco is overgenomen door V&D. De warenhuisketen, die alleen nog online opereert zeg dat zijn totale omzet hiermee op ruim 25 miljoen euro uitkomt.
lees verder
Cyberveiligheid moet omhoog
Inretail inventariseerde onder aangesloten winkels de status van de cyberveiligheid en roept op om hierin te investeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden