Catawiki werkt samen met Masterly
lees verder
 
Unimeubel stopt ermee
lees verder
Trademart online via Orderchamp
Trademart en Orderchamp gaan 'omnichannel': via ‘Trademart on Orderchamp’ kunnen retailers naast fysiek inkopen bij Trademart showrooms, ook online inkopen bij een groeiend aantal Trademart-merken en Orderchamp-merken.
lees verder
Exclusieve samenwerking
Het bekende woonwinkelconcern Eijerkamp verbindt interieurexpert Frans Uyterlinde als ambassadeur aan het bedrijf.
lees verder
Fabriek van Rauch sluit
Na een eerdere reorganisatie in 2019 is nu bekend dat één van de drie fabrieken van Rauch moet sluiten. Daardoor verliezen 164 medewerkers hun baan.
lees verder
Fonq neemt Naduvi over
Woonwebwinkel Fonq heeft de strategische overname van platform Naduvi bekendgemaakt.
lees verder
Waarom gevelbekleding?
[Sponsored artikel] - Gevelbekleding is populair om de buitenkant van je woning te verfraaien en tegelijkertijd te beschermen. Of je nu een nieuwe woning bouwt of je bestaande woning wilt renoveren, gevelbekleding kan een slimme keuze zijn.
lees verder
Economie groeit minimaal in 2023
De Nederlandse economie is volgens het het Centraal Bureau Statistiek CBS in 2023 nauwelijk gegroeid, namelijk met 0,1%.
lees verder
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Voordelen EPDM dakbedekking
[Sponsored artikel] - EPDM dakbedekking biedt tal van voordelen voor zowel particuliere als commerciële gebouwen. Daarom is het een populaire keuze geworden voor dakbedekkingsprojecten over de hele wereld.
lees verder
Kunst van vloerselectie
[Sponsored artikel] - Of je nu een nieuw huis betrekt, je huidige vloer een upgrade wilt geven, of gewoon toe bent aan verandering, het kiezen van de juiste vloer is een cruciale beslissing.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden