Consumentenvertrouwen extreem laag
Nederlandse consumenten waren in september somberder dan in augustus, waardoor voor de vijfde keer dit jaar het laagterecord van het consumentenvertrouwen werd verbroken.
lees verder
 
Findyourgroup koopt Ergoshop
lees verder
Samenwerking Tica en Orderchamp
Cash & carry Tica Trends & Trade en online inkoopplatform Orderchamp gaan een strategisch partnership aan. Met deze samenwerking bundelen de twee formules hun krachten en bieden ze een volledige omnichannel inkoopervaring voor retailers uit Europa.
lees verder
Zomerse wanddecoratie
[Sponsored artikel] - De zomer is vrijwel voorbij. Hoe zorg je dat je thuis nog kan blijven genieten van de zomerse sfeer. Hang mooie foto's met herinneringen van deze prachtige zomer aan de muur.
lees verder
Mogelijke doorstart Home Discounter
De curator van woonwebwinkel Home Discounter meldt in het eerste faillissementsverslag dat het bedrijf mogelijk een doorstart maakt. Website Retailtrends maakt hier melding van. De curator is in overleg met enige partijen.
lees verder
Homes for Our Time 2
Dit boek is de tweede editie van Tachen’s duizelingwekkende selectie van moderne huizen over de hele wereld. Klimaat, milieu, geschiedenis en technologie transformeren architectuur wereldwijd.
lees verder
 
Ad-interim secretaris BNS Crisp
lees verder
Winnaars NKWP 2022
Kay Winters van het Deltion College in Zwolle heeft op 12 september voor de tweede keer op rij het Nederlandse Kampioenschap Woning- en Projectstoffering (NKWP) gewonnen.
lees verder
Incoda inspirerend en krachtig
De Incoda werd de afgelopen dagen (11 t/m 13 september) gehouden. Het was een groot succes, hetgeen bevestigt dat deze beurs een meer dan vaste plaats heeft veroverd in de wonenmarkt.
lees verder
Lezingenaanbod Orgatec
Van 25-29 oktober gaat in Keulen Orgatec opnieuw van start. Op de vakbeurs voor de moderne werkende wereld zijn ongeveer 600 bedrijven aanwezig. Het evenement heeft echter ook een uitgebreid lezingenaanbod.
lees verder
NKWP nieuwe stijl op Incoda
Het Nederlands Kampioenschap Woning- en Projectstoffering (NKWP) is dit jaar vernieuwd. Op maandag 12 september zal er een wedstrijd zijn tussen de leerlingen van de vijf vakscholen die deze opleiding verzorgen.
lees verder
Lezingenprogramma Architect@Work
Op woensdag 14 en donderdag 15 september 2022 vindt in Rotterdam een nieuwe editie van Architect@Work plaats. Architectenweb heeft rond het thema ‘Healthy Materials’ een gevarieerd lezingenprogramma samengesteld.
lees verder
Warmte op Showup
Showup was warm dit najaar. Niet alleen vanwege de temperatuur, al bleef deze in de Brabanthallen binnen de perken. De sfeer was prettig en de standhouders leken tevreden.
lees verder
Nieuws op Incoda 2022
Van 11-13 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem georganiseerd. Vele bedrijven tonen daar de nieuwe producten, waaronder Tété, Oer en Interfloor.
lees verder
Isolerende kozijnen
[Sponsored artikel] - Bij het zoeken naar een nieuw kozijn, is het vaak een uitdaging om de isolatie en energiezuinigheid te vinden. Zeker met de huidige energieprijzen is dat wel belangrijk. Hier meer over isolerende en energiezuinige kozijnen en schuifpuien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden