Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder
Een haard past in ieder interieur
[Sponsored artikel] - Een sfeermaker die extra romantiek toevoegt aan een woonkamer. De finishing touch voor ieder interieur. Of de heerlijkste warmtebron. Zomaar even een paar omschrijvingen die perfect bij een haard zouden passen.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder
Expositieruimte Kortrijk
Voor wie op zoek is naar bijzondere showroomlocatie is in Kortijk een uitgelezen plek te vinden. Het Koetshuis, deel van de site Loof.
lees verder
 
Nieuw en populair bij Orderchamp
lees verder
 
Groeigeld voor trappenspecialist
lees verder
 
Salone moet Super worden
lees verder
Fonq over 100 miljoen
Fonq is tevreden, de miljoenenomzet van de woonwebwinkel laat zich voor het eerst uitdrukken in drie cijfers. Daarnaast ontving het bedrijf meerdere Shoppingawards.
lees verder
Retail binnenstad -50 procent
De omzet van veel winkels in binnensteden loopt na 26 weken gemiddeld nog de helft achter op dezelfde periode in 2019. Dat blijkt uit de binnenstadmonitor van Inretail die wekelijks dertien grotere Nederlandse steden monitort qua omzet en bezoekersaantallen.
lees verder
Spotlight in Rosmalen
Na een lange periode van uitstellen en afstellen is er weer een Spotlight beurs gepland. Op 19 en 20 september kunnen professionals hier terecht voor producten in de segmenten baby's en kinderen, kado, impulsaankopen en feestartikelen.
lees verder
 
Showup terug in september
lees verder
Verkoop Devan International
Branchegenoot Pulcra Chemicals en financierder Pentahold hebben de overname van Devan International Group (Devan) aangekondigd.
lees verder
 
DWI luidt de zomer in
lees verder
 
ETC Design Hub na vakantie
lees verder
Sylvia Roelofs voorzitter Modint
Sylvia Roelofs is op donderdag 30 juni benoemd als nieuwe voorzitter van Modint. Zij neemt het stokje over van Han Bekke.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden