Orderchamp groeit en beloont
Orderchamp heeft weer verschillende nieuwe merken. Het digitale inkoopplatform biedt producten van meer dan 1.500 Europese merken. Ruim 30.000 retailers kopen al via Orderchamp en kunnen nu gebruik maken van het nieuwe Retailer Loyaliteitsprogramma.
lees verder
Retail weer in de lift
De Nederlandse detailhandel heeft in maart 5,9% meer omgezet dan de eerste door corona-maatregelen geteisterde maand in 2020, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 4,9% lager, dus de prijzen stegen verder.
lees verder
 
Foto's op leer in ETC
lees verder
Duurzaam en lokaal
Ikea lanceert Lokalt: handgemaakte producten door designers en sociale ondernemingen uit India, Jordanië en Thailand.
lees verder
Amsterdamse showroom Ghyczy
De Nederlandse fabrikant van designmeubelen Ghyczy heeft een nieuwe showroom in hartje Amsterdam. Hier kunnen klanten het merk en het erfgoed van Ghyczy op een persoonlijker niveau ontdekken.
lees verder
Meister akoestiekpaneel wint award
MeisterWerke heeft een Red Dot Award: Product Design 2021 gewonnen. Een internationale jury bekroonde het vilten akoestiekpaneel MeisterPanels.style met een 'Red Dot' die voor designs van hoge kwaliteit staat.
lees verder
 
Tendence 2021 geannuleerd
lees verder
 
College eert Jan des Bouvrie
lees verder
Winkelen mag weer zonder afspraak
Inretail vindt de versoepelingen die vanaf 28 april in Nederland voor winkels gelden een belangrijke stap vooruit: mensen mogen zonder afspraak winkelen.
lees verder
Honger naar design uit Antwerpen
Interieurprofessionals zijn van 6–28 mei op afspraak welkom op de Antwerp Design Days. Victors Design Agency, Creadis, Connect en G4 Agency tonen dan de noviteiten van meer dan vijftien designmerken op drie locaties in Antwerpen.
lees verder
Kijkje in de mooiste privéverblijven
Uitgeverij Taschen bestaat 40 jaar en viert dit met jubileumuitgaven van verschillende bestsellers. Iets kleiner, maar ook een stuk goedkoper, zonder in te leveren op inhoud. Bijvoorbeeld Homes For Our Time. Contemporary Houses around the World.
lees verder
Fatboy te koop
Fatboy staat in de etalage. De Belgische grootaandeelhouder wil volgens De Tijd af van de zitzakkenspecialist uit 's-Hertogenbosch.
lees verder
 
Aanmelden DWI Vakdagen kan nog!
lees verder
Huis & Woonbeurs in Hardenberg
Beursorganisator Easyfairs lanceert een nieuwe consumentenbeurs: Huis & Woon Beurs in Evenementenhal Hardenberg. Deze driedaagse beurs richt zich op mensen die op zoek zijn naar inspiratie op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten van hun eigen woning.
lees verder
Thuiswerkers ontevreden
Een miljoen thuiswerkers is ontevreden over de financiële compensatie die de werkgever biedt voor de kosten die zij maken. Daarnaast is 21% ontevreden over de hulp die geboden wordt bij het creëren van de ideale thuiswerkplek
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden