Nieuw huurcontract winkelpanden
Voor de detailhandel en horeca is de huurdersvariant ontwikkeld als evenwichtiger instrument voor huurcontractbesprekingen.
lees verder
Gedekte tafel nieuws Showup
Het is bijna zover, op 4 en 5 februari is het weer tijd voor Showup, in de bekende glazen hal in Vijfhuizen. Meer dan 300 deelnemers, zowel bekende labels als nieuwe namen, staan klaar om interieurprofessionals te ontmoeten!
lees verder
Prijsverlaging Ikea
Ikea Nederland verlaagt blijvend de prijs van meer dan 3.300 producten, waardoor 30% van het assortiment met 20% in prijs verlaagd is.
lees verder
Nieuwe outdoormeubelen Fast
Italiaanse meubelproduct Fast biedt troost op koude dagen, met verschillende nieuwe outdoormeubelen. Hiermee is de retailer goed voorbereid op de lente en zomer.
lees verder
Imm brengt interieurbranche samen
Na vijf dagen van bruisende beursactiviteit kan Imm cologne uitstekende resultaten melden: van 14 tot en met 18 januari 2024 kwamen ongeveer 42.000 bezoekers uit 129 landen naar de beurs om contacten te leggen, hun bedrijf te versterken en inspiratie op te doen.
lees verder
Consumentenvertrouwen verbetert
Het consumentenvertrouwen in Nederland is de afgelopen maand licht gestegen. En de prijzen van koopwoningen zijn eind vorig jaar ook weer gestegen, zo meld het CBS.
lees verder
IMP voor Berg & Berg en TMC
Berg & Berg en TMC kiezen voor IMP van Concepts & Companies, een samenwerkingsvorm voor digitale kennis en ondersteuning van het formulehuis.
lees verder
Pure Talents winnaars 2024
De Pure Talents Awards zijn voor de 20e keer op de Imm in Keulen uitgereikt. Technologisch intelligent, functioneel en mobiel - de bekroonde ontwerpen zijn het allemaal en zijn gebaseerd op een duurzaam concept met minimaal materiaalgebruik.
lees verder
Plek voor Binnenhuisadviseurs
Na bijna 30 jaar nemen TMC Wonen en Berg & Berg afscheid van Jouw Binnenhuisadviseurs. Dus is er plek voor nieuwe leden.
lees verder
Weer minder nieuwbouwwoningen
Ook in derde kwartaal zijn er in Nederland minder nieuwbouwwoningen verkocht, een daling die al drie kwartalen duurt.
lees verder
Nieuwe gezichten op DWI
Het is bijna tijd voor de Voorjaarsvakdagen. Van 4-7 februari zijn interieurprofessionals extra welkom in De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein. Interieurjournaal geeft extra aandacht aan een aantal nieuwkomers.
lees verder
 
Succesvolle 2024 editie Heimtex
lees verder
Twee-jarige CAO
De sector retail non-food in Nederland heeft vanaf deze maand weer een cao. De looptijd is twee jaar, tot 1 januari 2026.
lees verder
 
Nieuwe businessmodellen nodig
lees verder
Hollands Licht toont Xio tijdens Imm
Tijdens imm cologne (van 14–18 januari) vindt op de stand van Hollands Licht de officiële introductie van vloerlamp Xio plaats. Het armatuur is een ontwerp van Dick Spierenburg.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden