Lowbudget make-over badkamer
[Sponsored artikel] - De badkamer is voor velen een louter praktische ruimte. Maar het ook fijn als de badkamer een aangename ruimte is die leuk is aangekleed. Met deze tips geef jij je badkamer een make-over zonder je bankrekening leeg te plunderen!
lees verder
 
Showup merken uitgelicht
lees verder
Vooruitzichten woningmarkt matig
Abn Amro meld in de nieuwste woningmarktmonitor dat er een eind komt aan de prijscorrectie, maar de vooruitzichten blijven matig.
lees verder
Daling volume detailhandel zet door
Detailhandel verkocht minder, maar zette meer om in het tweede kwartaal conform de laatste marktinformatie.
lees verder
Daling vergunningen nieuwbouw
De omzet van de bouw is in het tweede kwartaal van 2023 met 7,7% gestegen vergeleken met een jaar eerder. Het aantal vergunde nieuwbouwwoningen daalde met 5%.
lees verder
Krimp economie
De Nederlandse Economie krimpt volgens het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS) in tweede kwartaal van 2023 met 0,3%.
lees verder
Volop lezingen bij Showup
De nieuwe, Brabantse editie van Showup staat voor de deur. Op 3 en 4 september 2023 draait het niet alleen om de standhouders, ook lezingenprogramma Listenup is zeer interessant voor de bezoekers.
lees verder
 
Jong talent, meld je!
lees verder
Scheidingswanden op kantoor
[Sponsored artikel] - De werkomgeving is veranderd: open ruimtes en flexibele werkplekken zijn nuttig voor samenwerking en communicatie. Maar er zijn ook nadelen: geluidsoverlast, gebrek aan privacy en verminderde concentratie. Scheidingswanden bieden de oplossing.
lees verder
Twee Maja MŲbel fabrieken dicht
Het gaat niet goed met Maja MŲbelwerk, de dochteronderneming van de Vivonio Furniture Group. Eind dit jaar sluiten de Beierse fabriek in Kasendorf en in Wittichenau en de logistieke locatie in Bad Berneck.
lees verder
Nieuwe inkoopdirecteur VME
Andre Wippert is benoemd tot directeur inkoop bij inkooporganisatie VME uit Amersfoort.
lees verder
Rebellenclub failliet
Alle ambities ten spijt, interieurwinkelketen Rebellenclub heeft het niet gered en is afgelopen dinsdag failliet verklaard.
lees verder
Fusie Rodenburg en Moorlag
Als gevolg van een jarenlange samenwerking, hebben Moorlag Projectbouw en Rodenburg Interieurs besloten om samen verder te gaan. Deze fusie heeft volgens mede eigenaar Erik Moorlag veel voordelen.
lees verder
Byotten Agenturen stopt
Byotten Agenturen stopt haar activiteiten. In 1994 werd het bedrijf opgericht als Thoric maar opereerde vanaf 2003 onder de naam Byotten. Wim Otten kondigt dit aan in een bericht waarin hij iedereen waar hij ooit mee samenwerkte bedankt.
lees verder
Groei detailhandel juni
De Nederlandse detailhandel heeft in juni 8,1% meer omgezet dan in juni 2022, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 1,4% lager.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden