DWI blijft open ondanks lockdown
Een harde lockdown is weer een feit. DWI als B2B inkoopcentrum blijft echter van maandag t/m vrijdag geopend. Door looproutes, 1 hoofdingang en 1 hoofduitgang en diverse maatregelen is het mogelijk om het centrum veilig en verantwoord te bezoeken.
lees verder
 
Nieuwe voorzitter CvB HMC
lees verder
Leenbakker via bol.com
Leenbakker opent een nieuw verkoopkanaal door middel van een samenwerking met platform Bol.com.
lees verder
Trendz voorjaar verplaatst
De coronamaatregelen hebben ook gevolgen voor Trendz voorjaar in de Evenementenhal Gorinchem. Easyfairs heeft deze verplaatst naar februari.
lees verder
 
Verheugen op Showup
lees verder
Lockdown hard gelag ondernemers
De aangekondigde lockdown in Nederland heeft verregaande consequenties voor MKB - ondernemers. Belangenorganisaties MKB Nederland en Inretail strijden om die zo goed mogelijk gecompenseerd te worden.
lees verder
Douchewanden voor elke stijl
[Sponsored artikel] - Bij interieur denken we aan woon- en slaapkamers, maar de inrichting van de badkamer hoort hier net zo goed bij. Sinds 2009 is Douche Concurrent een sanitairwinkel waar (design)sanitair online aangeschaft kan worden. Het bedrijf heeft echter ook twee showrooms.
lees verder
Omzetkansen met TV-standaard
De toenemende populariteit van het plaatsen van een flatscreen TV op een design standaard biedt retailers extra kansen.
lees verder
Trendz klaar voor voorjaar
De voorbereidingen voor de inkoopbeurs Trendz Voorjaar op 9, 10 en 11 januari 2022 in Evenementenhal Gorinchem zijn in volle gang.
lees verder
 
Ook Imm 2022 verschoven
lees verder
Huis & Woonbeurs verplaatst
De nieuwe consumentenbeurs Huis & Woon Beurs in de Evenementenhal Hardenberg is verplaatst van februari naar oktober 2022.
lees verder
Live Shopping bij Ikea
Ikea gaat ook mee in de live shopping trend. Op 2 december organiseerde de keten een eerste Nederlandstalige sessie, vanuit Zaventem, Belgi. Tijdens deze sessie draaide alles om het ontwerpen van een droomfeesttafel.
lees verder
Nieuwe naam inkoopcentra Venlo
Tica en Trends & Trade gaan verder onder n naam: Tica Trends & Trade, gevestigd in Venlo. Fashion Extras gaat verdre als Tica Concept Store.
lees verder
Home Island Interiors in Almere
Afgelopen weekeind opende de vijfde winkel van het Nederlandse woonconcept Home Island Interiors, in Almere. De keten presenteert verschillende woonmerken onder n dak. De meubels en woonaccessoires kunnen in veel gevallen meteen worden meegenomen of thuisbezorgd.
lees verder
 
Woontrend 2022 - Transparent Remedy
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden