Interieurretail weer matig
lees verder
 
Week tot Showup
lees verder
Fonq en Reliving werken samen
Online woonspecialist Fonq lanceert deze maand samen met online marktplaats Reliving een platform voor vintage en tweedehands meubels. Hiermee streeft Fonq ernaar om duurzamer winkelen eenvoudig en leuk te maken.
lees verder
Silka overgenomen
Kunstbloemenexpert Silk-ka versnelt internationale groei met overname Zweedse investeringsmaatschappij.
lees verder
Combineer dakisolatie en renovatie
[Sponsored artikel] - Een dak vernieuwen is een van de meest dure aangelegenheden van het renoveren van een woning. Om tijd en vooral kosten te besparen, kan het interessant zijn om naast je dak te renoveren het ook ineens te isoleren.
lees verder
 
Consumentenvertrouwen zakt verder
lees verder
Zo kies je het juiste cilinderslot
[Sponsored artikel] - Een cilinderslot is het meest voorkomende type slot en komt in veel woningen, kantoren en bedrijven voor. Het juiste cilinderslot maakt je huis of bedrijf veiliger.
lees verder
Warmlopen voor DWI
Over minder dan een maand vinden de DWI Vakdagen weer plaats, op 11-13 en 19-20 september. Opnieuw zijn nieuwe exposanten bekend gemaakt, net als standhouders die hun showroom uitbreiden.
lees verder
Hoe vind je een aannemer?
[Sponsored artikel] - Plan om een huis te (ver)bouwen of te gaan renoveren? Kies er dan voor om samen met een aannemer naar je plannen te kijken. Drie tips om de juiste aannemer te vinden.
lees verder
 
Retail trekt moeilijk personeel
lees verder
Imm niet in januari 2023
Opvallend nieuws. De adviesraad van de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne heeft unaniem besloten dat deze plaats zal vinden van 4Ė7 juni 2023. Dus niet in januari.
lees verder
 
Doorstart Riverdale
lees verder
Verkopen meubelwinkels dalen fors
Uit de kwartaalcijfers van het CBS blijkt dat bouwmarkten, meubelwinkels en verkopers van wasmachines, keukens en consumentenelektronica worstelen met fors teruglopende verkopen, waarbij de omzet minder terugloopt vanwege de inflatie.
lees verder
 
Nieuwe directeur Meubelbeurs Brussel
lees verder
Japandi Living
Duik in interieurtrend Japandi. De stroming combineert de esthetische visies van ScandinaviŽ en Japan. Alle focus ligt op sereniteit, natuurlijke materialen, minimalisme, warme kleuren, ambachtelijk werk en duurzaamheid. De rijke interieurtradities van deze landen smelten samen tot een geheel.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden