Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
 
Nieuwe ceo Ikea
lees verder
Banenwinkel voor retail
Inretail opent per 1 juni een tijdelijke banenwinkel in Deventer, met als doel om werkzoekenden, werkgevers en andere betrokkenen in de non-food retail met elkaar te verbinden.
lees verder
Werkplekinrichting
[Sponsored artikel] - Ben je doe-het-zelver of professional? Voor alle klussen geldt dat het verstandig is om dat vanuit een goed georganiseerde werkplek te doen. Goed gereedschap is het halve werk!
lees verder
Meer omzet, lager volume
De detailhandel zette in het eerste kwartaal van 2023 bijna 8% meer om. Deze toename komt door hogere prijzen. Het volume was ruim 3% lager volgens het CBS.
lees verder
Voordelen open keuken
[Sponsored artikel] - Meer en meer mensen kiezen tegenwoordig voor een open keuken. En dat hoeft niet te verbazen. Een open keuken is dan ook een echte eyecatcher in je woning, biedt veel mogelijkheden en tal van voordelen. Je ontdekt ze hier!
lees verder
Laag consumentenvertrouwen
Het consumentenvertrouwen in Nederland bleef in mei heel laag. Tevens daalde de gemiddelde prijs van een koopwoning en werden er minder woningen verkocht.
lees verder
 
Evenementenprogramma Imm 2023
lees verder
Light + Building 2024 op naar succes
Van 3 tot 8 maart 2024 vindt Light + Building opnieuw plaats in Frankfurt. Volgens organisator Messe Frankfurt staan alle seinen op groen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden