Evenementenprogramma Imm 2023
lees verder
Light + Building 2024 op naar succes
Van 3 tot 8 maart 2024 vindt Light + Building opnieuw plaats in Frankfurt. Volgens organisator Messe Frankfurt staan alle seinen op groen.
lees verder
Lagere omzet woninginrichting
In maart hebben huishoudens 0,8% meer gekocht, een groei die alleen veroorzaakt wordt door diensten. De omzet van onder andere woninginrichting is gedaald.
lees verder
Kennisevent meubelbranche
Het Hout- en meubileringscollege (HMC) geeft onderwijs aan studenten die in grote mate gaan bijdragen aan een meubelbranche in transitie. Om kennis hierover te delen organiseert men een event op 6 juni aanstaande.
lees verder
Sprekers Festival Interieur
De eerste sprekers op het Festival Interieur op 23 juni zijn bekend geworden, zo laat organisator BNS Crisp weten.
lees verder
Subsidie voor digitalisering
Voor ondernemers die aan de slag willen met verdere digitalisering van hun bedrijfsvoering wordt vanaf 17 mei opnieuw subsidie beschikbaar gesteld. Deze subsidie is aan te vragen via mijn digitale zaak.
lees verder
 
Nog meer natuur bij Meubelbeurs
lees verder
Vastgoedmarkt wordt kopersmarkt
De woningmarkt heeft een nieuwe fase heeft bereikt. Verkoopprijzen blijven dalen, woningen staan langer te koop en misschien wel het meest opvallende: massaal overbieden is voorlopig verleden tijd. In plaats daarvan lijken onderbiedingen weer de norm te worden.
lees verder
Ook 2024 combi met Ambiente
De internationale beurzen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld werden in februari 2023 voor het eerst samen gehouden in Messe Frankfurt. Ook voor 2024 worden de beurzen gecombineerd.
lees verder
 
China komt naar Duitsland
lees verder
Sterke groei Heimtextil 2024
Het aantal aanvragen van exposanten voor deelname aan de Heimtextil 2024 overtreft nu al het aantal deelnemers van 2023. Het is zeker dat de editie van volgend jaar verder zal uitbreiden.
lees verder
Duurzame in- en outdoor bamboe
[Sponsored artikel] - Bamboe wint razendsnel aan populariteit. Ook in interieur en tuinen is deze sterke grassoort steeds vaker terug te zien.
lees verder
Manifest hergebruik meubelen
Ikea, Marktplaats en anderen ondertekenen een manifest om levensduur van meubels te verlengen: hergebruik moet het nieuwe normaal worden.
lees verder
Fedustria pleit voor ambitieus industriebeleid
De Belgische beroepsorganisatie Fedustria is hoopvol na een moeilijk jaar 2022, zo bleek op de recent gehouden algemene vergadering.
lees verder
 
Nieuwe decoratiebeurs in Milaan
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden