Tevreden over Voorjaarsvakdagen
Van 4-7 februari waren de jaarlijkse Voorjaarsvakdagen bij De Woonindustrie met het thema 'Open Up!'. Ondanks uitdagende marktomstandigheden bleef het aantal bezoekers volgens de organisatie gelijk aan de voorgaande edities.
lees verder
Smart home slimmer
[Sponsored artikel] - Hoe maak je jouw huis slimmer met smart home producten om dagelijkse taken efficiënter en gemakkelijker te maken?
lees verder
Dream team kussen en matras
[Sponsored artikel] - Kies voor een optimale nachtrust voor een dream team: een perfect op elkaar ingespeelde set van kussen en matras voor jouw slaapstijl.
lees verder
Volgende stap DC Jysk
Jysk heeft de contracten getekend met twee gespecialiseerde bedrijven, Körber en voestalpine, voor de levering van de automatisering en hoogbouwmagazijnen voor het nieuwe distributiecentrum in Lelystad.
lees verder
CAO Meubelindustrie
Nieuwe cao meubelindustrie en interieurbouw is een feit na akkoord van de vakbond CNV.
lees verder
Faillissement Fairforward
Vandaag is Fairforward te Culemborg door de rechtbank in Gelderland failliet verklaard. Het bedrijf verkocht onder meer producten onder het label Fairtrade Orginal.
lees verder
Interieur met professionele kunst
[Sponsored artikel] - Een interieur dat aansluit bij jouw persoonlijkheid en smaak is van groot belang voor een harmonieuze leefomgeving. Een effectieve manier om je interieur een unieke uitstraling te geven, is door kunst toe te voegen.
lees verder
 
Woonindustrie Awards 2024
lees verder
Uitdagend jaar
Ook 2024 wordt een uitdagend jaar voor de Nederlandse retail, zo voorspelt de bank Abn Amro in de meest recente sectorprognose.
lees verder
ETC Design Experience begint
Tijdens de ETC Design Experience kunnen interieurprofessionals zich op 5 en 6 februari onderdompelen in de nieuwste trends, kleuren en inspiratie opdoen in ETC Design Center Europe.
lees verder
 
West-Vlaamse meubeldagen in maart
lees verder
Groei detailhandelsomzet eind 2023
De Nederlandse detailhandel zet ruim 4% meer om in december, de omzet van meubel- en keukenwinkels daalt (en volume nog sterker).
lees verder
Minder nieuwbouwwoningen in 2023
In 2023 zijn in Nederland ruim 73 duizend nieuwbouwwoningen opgeleverd. Minder dan de bijna 75 duizend nieuwbouwwoningen in 2022, maar het aantal ligt wel boven het gemiddelde van ruim 61 duizend in de afgelopen tien jaar.
lees verder
Succesvolle beurzencombi Frankfurt
'Samen zaken doen vieren' was dit jaar het motto van de combinatie van beurzen voor de wereldwijde consumptiegoederenindustrie, bestaande uit Ambiente, Christmasworld en Creativeworld.
lees verder
Nieuws en inspiratie in DWI
Staan de Voorjaarsvakdagen in De Woonindustrie al in de agenda? Van 4-7 februari kunnen interieurprofessionals weer nieuwe producten ontdekken, maar ook om inspiratie en kennis opdoen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden