Comfort het hele jaar door!
[Sponsored artikel] - De sleutel tot een gezellig huis is het creŽren van een comfortabele omgeving. Of het nu zomer is en je verkoeling zoekt of winter waar je verlangt naar warmte.
lees verder
Jysk terug in Leeuwarden
Jysk opent op woensdag 8 november als eerste de deuren in het nieuwste gedeelte van winkelcentrum De Centrale in Leeuwarden. De woonwinkel is ruim 1.000 vierkante meter groot.
lees verder
Podcasts in november
De november podcasts van de Interieurclub gaan over PAN Amsterdam, interieur- of productontwerp, gordijnen en Instagram vs TikTok
lees verder
Meubelbeurs Brussel 2023-3
Het is nu echt bijna zover. De exposanten zijn er klaar voor, u ook? Meubelbeurs Brussel vindt plaats vanaf zondag 5 november tot en met woensdag 8 november. Opnieuw brengen we hier nieuws van enkele exposanten.
lees verder
 
Lezing over architecturaal licht
lees verder
Duurzaam werkbezoek
Staatssecretaris Heijnen bezoekt Wood Loop over CO2-reductie in meubelindustrie en interieurbouw.
lees verder
Lager volume detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft ruim 3% meer omgezet in september 2023 dan een jaar ervoor, maar het volume daaltde ruim 3%.
lees verder
Nieuwe lifestylezender
Interieur- en lifestylezender HGTV komt naar Nederland en is binnenkort te zien. De zender biedt interieurinspiratie- en verbouwingscontent onder meer door huis make-overs.
lees verder
Noviteiten Meubelbeurs Brussel 2023-2
Nieuwe relaxmogelijkheden, duurzame coatings en een slaapbank vermomd als stapel stenen. De exposanten van Meubelbeurs Brussel hebben niet stilgezeten! Interieurjournaal stelt opnieuw enkele van hen voor.
lees verder
Onvoldoende informatie webwinkels
Uit een onderzoek van de consumentenbond blijkt dat webwinkels massaal in de fout gaan met het vermelden van de juiste contactgegevens.
lees verder
Meubeltoekomst op Imm Summit
De Imm Cologne Summit wordt in 2024 georganiseerd door de Vereniging van de Duitse Meubelindustrie (VDM) en de Duitse Federale Vereniging van meubel- en keukendetaillisten (BVDM). Deze conferentie geeft leidende figuren uit de Duitse interieurwereld het woord.
lees verder
 
Standpunten Inretail
lees verder
Tips voor goed isoleren
[Sponsored artikel] - Het isoleren van je huis is een belangrijke stap om energie-efficiŽntie te bevorderen en de kosten van verwarming en koeling te verlagen. Het helpt bij het behouden van een comfortabele temperatuur in huis, vermindert geluidsoverlast en verlaagt de uitstoot van broeikasgassen.
lees verder
Meubelbeurs Brussel 2023-trends
Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Daarvoor kan de bezoeker bij de exposanten van Meubelbeurs Brussel terecht. Van 5-8 november presenteert het gastvrije evenement door middel van trendbeelden echter ook een blik op de toekomst.
lees verder
 
Creativiteit sleutel op Trenddag
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden