Hergebruik meubelrestanten
Met het plaatsen van de handtekeningen op 13 juni 2023 lanceerden Koninklijke CBM, Baars & Bloemhoff en Unilin Panels een uniek keteninitiatief genaamd ďWood LoopĒ.
lees verder
Leoxx zoekt overnamekandidaat
De bedrijven Leoxx en Prints van Oranje staan te koop, omdat er binnen het bedrijf geen opvolging is. Tevens heeft directeur Hans ter Hart besloten om het bedrijf te verlaten.
lees verder
 
Koninklijke HMC expositie
lees verder
Incoda start samenwerking
Tijdens de Incoda in september zal er een speciaal ingericht Tiny House getoond worden, waarvoor de organisatie een samenwerking is aangegaan met nieuwe partners.
lees verder
Save the date voor Showup
Showup vindt dit najaar plaats op 3 en 4 september 2023 in de Brabanthallen in Den Bosch. Het belooft volgens de organisatie weer een inspirerende editie te worden waarvoor zich inmiddels al 300 exposanten hebben aangemeld.
lees verder
Decanen ontmoeten Interieurvakman
De meeste nieuwe leerlingen voor de vakopleidingen in de woonbranche komen vanuit het VMBO. Decanen van deze opleidingen spelen een belangrijke rol bij het adviseren van leerlingen over een passende vervolgopleiding.
lees verder
Nieuwe kleurpaletten en -hulp
Flexa komt met een kleurhulp om de kleurkeuze voor de consument eenvoudig te maken. Vier uiteenlopende paletten bieden verschillende combinatie mogelijkheden.
lees verder
Groeikapitaal Reliving
Reliving, een Nederlands tweedehandsplatform voor meubelen en woonaccessoires, heeft Europese groeiambities. De marktplaats haalt daarvoor bijna 1,4 miljoen euro extra kapitaal op.
lees verder
Tegenvallend Imm beluistert kritiek
De lente-editie van Imm zit er op. Een veel besproken beurs, want een stuk kleiner en minder goed bezocht dan we van het evenement gewend zijn.
lees verder
Duurzaamheid centraal bij BVP
De BVP organiseerde afgelopen week een ledenvergadering, waarbij men te gast was bij Interface in Scherpenzeel. Het thema van de bijeenkomst was duurzaamheid.
lees verder
 
Vijfde en zesde Kijk Op Gordijnen
lees verder
 
Najaarsdata DWI bekend
lees verder
Kosten niet doorberekend
Drie kwart ondernemers berekenen kostenstijgingen niet door, zo blijkt uit onderzoek van o.a. het CBS.
lees verder
Podcasts De Interieur Club
In juni worden een aantal stevige onderwerpen met leuke gasten in De Interieur Club Podcast behandeld. Elke maandag om 12.00 uur.
lees verder
Hammernes Leopold ceo Ekornes
Ekornes, een toonaangevende Noorse meubelfabrikant bekend van merken als Ekornes, Stressless, Svane en IMG, heeft Tine Hammernes Leopold, een veteraan op het gebied van merkartikelen, benoemd tot nieuwe ceo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden