Uitbreiding Home24 marktplaats
De Duitse online meubelverkoper Home24 breidt zijn onlangs gelanceerde marktplaats alweer uit over de eigen landsgrens. Later dit jaar moet het platform ook live zijn in Frankrijk en de gehele DACH-regio.
lees verder
Onderzoek handel met voorkennis
Het Financieel dagblad meld vandaag dat het openbare ministerie onderzoek doet naar handelaren van beursfirma Nyenburgh in verband met voorkennis over overname Hunter Douglas.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel blog
lees verder
Nieuwe woning isoleren
[Sponsored artikel] - Als je net een nieuw huis hebt aangeschaft is dit meteen het moment om je huis zo warm en comfortabel mogelijk te maken voor de komende seizoenen.
lees verder
Flinke stijging bezoekers Incoda
Met 110 exposanten presenteerde Incoda de laatste trends. Het aantal bezoekers liet volgens organisator Easyfairs een stijging zien van 22%. Het event is bezocht door bijna 5.400 professionals.
lees verder
Consumentenvertrouwen extreem laag
Nederlandse consumenten waren in september somberder dan in augustus, waardoor voor de vijfde keer dit jaar het laagterecord van het consumentenvertrouwen werd verbroken.
lees verder
 
Findyourgroup koopt Ergoshop
lees verder
Samenwerking Tica en Orderchamp
Cash & carry Tica Trends & Trade en online inkoopplatform Orderchamp gaan een strategisch partnership aan. Met deze samenwerking bundelen de twee formules hun krachten en bieden ze een volledige omnichannel inkoopervaring voor retailers uit Europa.
lees verder
Zomerse wanddecoratie
[Sponsored artikel] - De zomer is vrijwel voorbij. Hoe zorg je dat je thuis nog kan blijven genieten van de zomerse sfeer. Hang mooie foto's met herinneringen van deze prachtige zomer aan de muur.
lees verder
Mogelijke doorstart Home Discounter
De curator van woonwebwinkel Home Discounter meldt in het eerste faillissementsverslag dat het bedrijf mogelijk een doorstart maakt. Website Retailtrends maakt hier melding van. De curator is in overleg met enige partijen.
lees verder
Homes for Our Time 2
Dit boek is de tweede editie van Tachenís duizelingwekkende selectie van moderne huizen over de hele wereld. Klimaat, milieu, geschiedenis en technologie transformeren architectuur wereldwijd.
lees verder
 
Ad-interim secretaris BNS Crisp
lees verder
Winnaars NKWP 2022
Kay Winters van het Deltion College in Zwolle heeft op 12 september voor de tweede keer op rij het Nederlandse Kampioenschap Woning- en Projectstoffering (NKWP) gewonnen.
lees verder
Incoda inspirerend en krachtig
De Incoda werd de afgelopen dagen (11 t/m 13 september) gehouden. Het was een groot succes, hetgeen bevestigt dat deze beurs een meer dan vaste plaats heeft veroverd in de wonenmarkt.
lees verder
Lezingenaanbod Orgatec
Van 25-29 oktober gaat in Keulen Orgatec opnieuw van start. Op de vakbeurs voor de moderne werkende wereld zijn ongeveer 600 bedrijven aanwezig. Het evenement heeft echter ook een uitgebreid lezingenaanbod.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden