Meubelbeurs Brussel 2023 al goed
Midden augustus was al zoín 95% van de ruimte gevuld. De organisatie van Meubelbeurs Brussel is dan ook positief over de volgende editie, die van 5 tot 8 november plaatsvindt.
lees verder
Inrichten voor ontspannen wonen
[Sponsored artikel] - In dit artikel geven we vijf tips met manieren hoe je woonkamer zo in kan richten om een ontspannen sfeer kan creŽren. Van opruimen tot groen toevoegen, ontdek eenvoudige manieren om tot rust te komen. Lees meer!
lees verder
 
Nieuwe Ceo voor Jysk
lees verder
Decosit 2023 start
Komende dinsdag 5 september start de Decosit in Brussel, de beurs voor professionals in textiel om de laatste collecties en trends te bekijken.
lees verder
Lichte groei detailhandel
De Nederlandse detailhandel zet 5% meer om in juli volgens het CBS. Het volume daalde wel. De interieursectoren bleven hierbij achter.
lees verder
Tips om zelf tegels te plaatsen
[Sponsored artikel] - Tegels plaatsen vinden veel doe-het-zelvers lastig. Hoe plaats je tegels recht, op gelijke afstand van elkaar en op dezelfde hoogte? Met materiaal dat professionele tegelaars gebruiken, kan je dat perfect doen. Hier lees je hoe.
lees verder
Nice Stuff
Theo-Bert Pot is opgeleid tot grafisch ontwerper, maar werkt nu als interieurstylist. In zijn boek Nice Stuff laat hij de lezer zien hoe hij met 'nice stuff' en kleur zijn interieur veel persoonlijker kan maken.
lees verder
 
In gesprek met Marcel Wanders
lees verder
Showup 2023 najaar
Op zondag 3 en maandag 4 september is het weer Showup-time! Wat hebben de bekende merken in de collectie, wat zijn de kleuren, zijn er leuke nieuwe merken? Op Showup ga je het volgens de organisatie allemaal zien!
lees verder
Nieuwe directeur Kinnarps GmbH
Het Duitse dochterbedrijf van Europa's grootste fabrikant van kantoormeubilair krijgt vanaf 1 september een nieuwe Managing Director.
lees verder
Personeel blijft lastig te vinden
Bijna 60% van de retailers heeft nog altijd moeite met het rondkrijgen van de bezetting, zo blijkt uit een peiling van Inretail.
lees verder
Huisshow Keijser&Co
Interieurbedrijf Keijser&Co organiseert van 2 tot en met 6 september een huisshow in haar showroom Nidum. Tijdens de vijf dagen is iedereen welkom om kennis te maken met de nieuwe collecties.
lees verder
Waardevolle tips bij verbouwen
[Sponsored artikel] - Het verbouwen of renoveren van een woning kan zowel opwindend als uitdagend kan zijn. Of het nu gaat om een nieuwe droomkeuken of het upgraden van je sanitair. Hierbij waardevolle tips om verbouwingsproject succesvol te laten verlopen.
lees verder
Dalende winkelverkopen non-food
Winkelverkopen krimpen in 2023 voor het eerst in tien jaar, zo meldt ING. De consument past koopgedrag aan door hoge prijzen in de winkelstraat
lees verder
Introducties en aanvullingen Umage
Umage presenteert dit najaar verschillende nieuwe ontwerpen en verbeterde kleuren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden