Nieuw: Festival Interieur
lees verder
 
Beste meubelmaker van Nederland
lees verder
Meer meubelen op Spoga+gafa
Tijdens zijn presentatie op de persconferentie van Spoga+gafa in Wenen benadrukte directeur Stefan Lohrberg het belang van meubelen en decoratie voor de vakbeurs en ziet hij de grens tussen binnen en buiten verder vervagen.
lees verder
17% groei detailhandel in februari
De detailhandel heeft in februari 16,5% meer omgezet dan in februari 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 12% hoger. Vooral non-food gaf een sterke stijging te zien.
lees verder
Uitdagingen voor Spoga+gafa
De nieuwe editie van Spoga+gafa staat eindelijk op stapel. Na tweemaal te worden uitgesteld vindt de beurs van 1921 juni plaats in Keulen. Tijdens de persconferentie in Wenen legde de organisatie uit wat bezoekers van de beurs kunnen verwachten.
lees verder
Nieuwe ceo Coram
Coram is met de merken Tiger, Sealskin, Geesa en Impey een aanbieder van badkameraccessoires en douches in Noord-West Europa. Per 1 april 2022 krijgt de groep een nieuwe directeur.
lees verder
Tapijtbedrijf Mc Three te koop
De familie Vanwynsberghe zet de karpettenspecialist Mc Three te koop. Via twee aparte processen staan zowel de Belgische als de Amerikaanse tak van het West-Vlaamse tapijtbedrijf in de etalage. Dat vernam dagblad De Tijd van meerdere bronnen.
lees verder
 
Bijna tijd voor Showup
lees verder
Werken in het hippe Mechelen
[Sponsored artikel] - Wanneer een stad inspanningen doet om verwaarloosde wijken op te waarderen, dan strijken er niet alleen gezinnen neer, maar ook jonge bedrijven en ondernemers. Bijvoorbeeld in Mechelen.
lees verder
Awards voor Table du Sud
Het Brabantse interieurmerk Table du Sud blijft groeien. In 2020 boekte het bedrijf een omzet van 11 miljoen en dit jaar streven de eigenaren van Table du Sud, de broers Teun en Evert Antonissen, naar een omzet van 21 miljoen.
lees verder
Van Hooff nieuwe ceo Jaarbeurs
Jeroen van Hooff wordt per 1 juli 2022 de nieuwe ceo van Koninklijke Jaarbeurs. Van Hooff is op dit moment CEO van Easyfairs Nederland, waartoe onder andere de Evenementenhal in Hardenberg en Gorinchem behoren.
lees verder
Home meets spoga+gafa
Het pop-up evenement Home meets Spoga+gafa, dat gewijd is aan de wereld van interieurmeubilair, versterkt dit jaar het meubelsegment van spoga+gafa. In hal 4.2 zullen binnen- en buitenmeubels samen worden tentoongesteld op n plek.
lees verder
Egeria koopt Gadero
Investeringsmaatschappij Egeria Group neemt de resterende aandelen in online houthandel Gadero over van de oprichter.
lees verder
Snelle groei Smart Home markt
Ruim 4,5 miljoen Nederlandse huishoudens bezitten een smart home product. Het aantal en de verkoop van deze producten groeit snel.
lees verder
 
Voorjaar in DWI
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden