Hogere omzet detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft in november 3,2% meer omgezet dan in november 2022, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,8% lager.
lees verder
Kvadrat introducties
Ter gelegenheid van Imm presenteert Kavdrat zijn nieuwe collecties in de Design Post-showroom van het bedrijf. Eén hiervan is Rumor by Bertjan Pot.
lees verder
Topmensen voor verbouwingen
[Sponsored artikel] - Een verbouwing is een toffe, maar ook nogal uitdagende tijd. Of je nu je huis renoveert, een nieuwe keuken installeert, of een badkamer opknapt: hoe kies je topvakmensen voor een tiptop verbouwing.
lees verder
De toekomst van de parketopleiding
Op maandag 18 december j.l. organiseerde het ROC Midden Nederland, ondersteund door Inretail, een bijeenkomst met als thema de toekomst van de parketopleidingen.
lees verder
Ruim 1.000 Pure Talents
De 20e editie van de Pure Talents Contest, de ontwerpwedstrijd van Imm voor jonge ontwerpers, trok een uitzonderlijk hoog aantal kandidaten: met 1.050 inzendingen van 893 ontwerpers uit 76 landen.
lees verder
 
Nieuwkomers Showup 2024
lees verder
Kleine stijging consumentenvertrouwen
De stemming onder consumenten verbeterde in december 2023 voor de vierde maand op rij, meldt het CBS. Deze blijft nog wel negatief.
lees verder
 
Trends centraal op Heimtextil
lees verder
Meer licht in huis brengen
[Sponsored artikel] - We zitten aan het einde van het jaar en dat worden niet voor niets ‘de donkere dagen’ genoemd. Je merkt in deze tijd extra dat je behoefte hebt aan licht. Hoe kan je meer licht in huis brengen? Lees onze tips!
lees verder
Navem wordt Interieur Unie
Navem, bekend als de Belgische vereniging voor interieurzaken, heeft haar naam veranderd naar Interieur Unie. Tijdens het recente meubelcongres onthulde voorzitster Goele Vermeeren niet alleen de nieuwe naam, maar ook een fris logo en de toekomstplannen.
lees verder
Interieur Club Awards 2023
De jaarlijkse Interieur Club Awards zijn weer uitgereikt. Dit keer tijdens een uitverkochte netwerkborrel in Utrecht bij Table du Sud afgelopen vrijdagavond.
lees verder
Peach Fuzz Pantone-kleur van 2024
In een tijd van onrust in veel aspecten van ons leven wordt onze behoefte aan koestering, empathie en mededogen volgens Pantone steeds sterker. Met deze gedachte heeft het bedrijf Peach Fuzz gekozen als kleur van 2024.
lees verder
Veranderingen bouwsector
Per 1 januari gaan er veranderingen komen in de bouwsector met de nieuwe Omgevingswet en Wet Kwaliteitsborging.
lees verder
Open up thema Voorjaarsvakdagen
Van 4-7 februari vinden de Voorjaarsvakdagen opnieuw plaats in De Woonindustrie (DWI). Met op zondag consumentendag en van zondag tot en met woensdag vakbeurs. Met het thema Open up! geeft de organisatie dit keer extra kleur aan de Vakdagen.
lees verder
Drie trends Light+Building 2024
Experts op het gebied van verlichtingsoplossingen presenteren van 3 tot 8 maart 2024 op Light + Building innovatieve verlichtingsconcepten voor binnen- en buiten. Van producten die slim, draagbaar en minimalistisch tot die uniek, individueel en geïntegreerd zijn.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden