Kisch wil elke dag beter worden
Al 127 jaar is Kisch gespecialiseerd in meubelbeslag voor de meubelindustrie, interieurbouw standbouw en projectinrichting. Nu op een nieuwe locatie.
lees verder
Keuken in landelijke sfeer
[Sponsored artikel] - Het is belangrijk dat de keuken als hart van het huis praktisch is ingericht, maar ook intiem, stijlvol en gezellig. Bijvoorbeeld in landelijke stijl: met traditionele, huiselijke elementen en een rustieke uitstraling.
lees verder
Consumentenvertrouwen iets minder negatief
Consumenten waren in december minder somber dan in november. Het consumentenvertrouwen is echter nog uitzonderlijk laag. Consumenten waren minder pessimistisch over de economie en ook de koopbereidheid was minder negatief.
lees verder
Mad Events 2023 in ETC
Mad Events, de kleinschalige inkoopbeurs voor onder meer bloemisten en interieurwinkels, heeft een nieuwe locatie. Op 8 en 9 januari is ETC Design Center het toneel voor het evenement.
lees verder
 
CAO - Eindbod
lees verder
Lezingen op Showup
De volgende editie van Showup vindt op 29 en 30 januari 2023 plaats. Naast een deelnemersveld van meer dan 300 deelnemers biedt Showup ook vaste vertrouwde onderdelen zoals de Trendzone, Listenup, Growup en The Store.
lees verder
Zwarte feesttafel
Over het algemeen wordt het Spaanse interieurmerk Lets Pause geassocieerd met natuurlijke ruwe tinten. Het bedrijf werkt immers met natuurlijke materialen. Nu stelt het bedrijf echter een zwarte kersttafel voor.
lees verder
Verdere afkoeling woningmarkt
Volgens de ING zet de daling van de prijzen en het aantal woningverkopen volgend jaar door. Het gemiddelde prijsniveau valt 2,5% lager uit dan in 2022, en het aantal woningverkopen daalt richting de 175.000.
lees verder
 
Christmas at Nidum
lees verder
Personeelstekort in winkels
Winkels lopen veel omzet mis door personeelstekort, meerderheid nederlanders vindt de winkel geen aantrekkelijke werkplek.
lees verder
Garens en vezels op Heimtextil
Op de Heimtextil 2023 wordt er een gebundeld assortiment garens, outdoorstoffen en kunstleer aangeboden in hal 4.0.lees verder
Imm heeft nieuw management duo
Koelnmesse begint het beursjaar 2023 met een managementduo. Dick Spierenburg, tot nu toe creatief directeur van imm cologne, en Bernd Sanden, tot nu toe directeur van Living Kitchen en Pure Architects vervangen Claire Steinbrück, die sinds 2018 de leiding had over de vakbeurs.
lees verder
Pantone kleur van 2023
December is de maand van feestdagen én van Pantone’s kleur van het jaar. Al sinds 2000 geeft Pantone aan welke kleur we meer zullen gaan zien. In 2023 is dit Viva Magenta 18-1750.
lees verder
 
Betoverende ledenvergadering CBM
lees verder
 
Spaanse interieurbeurs met ambitie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden