Studio Mariska Jagt failliet
Eerder dit jaar was Studio Mariska Jagt nog bezig met de ontwikkeling van eigen meubels. De firma zocht een partner om de meubellijn op de markt te brengen. Op 12 september ging de Studio failliet, een dag later gevolgd door een meubelmaker in Delft.
lees verder
 
Zoete kleur van het jaar
lees verder
Najaarsvakdagen van start
Ze zijn weer begonnen! De eerste dag van de Najaarsvakdagen zit er weer op. Het evenement in De Woonindustrie (DWI) duurt nog een aantal dagen, dus reis vooral af naar Nieuwegein op 11, 12 of 13 september.
lees verder
 
Lezingen Architect@Work A'dam
lees verder
Hogenkamp verlaat DWI
Na 16 jaar vertrekt commercieel manager Jan Hogenkamp (49) bij De Woonindustrie (DWI), vanaf 1 november gaat hij een nieuwe uitdaging aan.
lees verder
Ambiente presenteert trends
Ambiente heeft de trends 2024 voor de beurs laten ontwikkelen door een erkend trendbureau en deze nu gepresenteerd.
lees verder
Nieuwe directeur Interluebke
Dr. Frank Oehmke wordt de nieuwe directeur van Interlübke. Hij is al jarenlang managing partner bij Domovari, het bedrijf dat de fabrikant in 2022 overnam.
lees verder
Nieuwe ceo Beliving
Beliving, het bedrijf achter Juntoo en Exterioo, heeft een nieuwe ceo aangesteld die komt van de winkelketen Casa.
lees verder
Bruisend Showup
Een standhouder zei het al, ‘waarom is het toch altijd mooi weer tijdens de najaarseditie van Showup?’ De zon scheen zeker in Den Bosch, en de sfeer tijdens de beurs paste hier prima bij. Interieurjournaal licht enkele interessante producten uit.
lees verder
Hoog bezoek
Hare Majesteit Koningin Máxima brengt op donderdagochtend 21 september een werkbezoek aan het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam.
lees verder
Meubelbeurs Brussel 2023 al goed
Midden augustus was al zo’n 95% van de ruimte gevuld. De organisatie van Meubelbeurs Brussel is dan ook positief over de volgende editie, die van 5 tot 8 november plaatsvindt.
lees verder
Inrichten voor ontspannen wonen
[Sponsored artikel] - In dit artikel geven we vijf tips met manieren hoe je woonkamer zo in kan richten om een ontspannen sfeer kan creëren. Van opruimen tot groen toevoegen, ontdek eenvoudige manieren om tot rust te komen. Lees meer!
lees verder
 
Nieuwe Ceo voor Jysk
lees verder
Decosit 2023 start
Komende dinsdag 5 september start de Decosit in Brussel, de beurs voor professionals in textiel om de laatste collecties en trends te bekijken.
lees verder
Lichte groei detailhandel
De Nederlandse detailhandel zet 5% meer om in juli volgens het CBS. Het volume daalde wel. De interieursectoren bleven hierbij achter.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden