AR-tool op Pinterest voor meubels
lees verder
Wees welkom in De Woonindustrie
Het is zover, in De Woonindustrie (DWI) vinden de voorjaars Vakdagen plaats. Bezoek en ontmoet de exposanten, ontdek de nieuwste trends, ontwikkelingen en noviteiten. Dit kan op 6, 7, 8 en op 14 en 15 februari.
lees verder
Zomerbeurs bij Orderchamp
Na het succes van eerdere edities, organiseert Orderchamp van maandag 7 t/m zondag 13 februari de nieuwe Digital Fair Spring Summer Edition.
lees verder
Vacature Hamat accountmanager
[sponsored artikel] - Hamat Flooring Partner uit Genemuiden, gespecialiseerd in de verkoop van entreezones en vloeren in meer dan 50 landen over de hele wereld, zoekt een accountmanager voor het Rayon Zuid-Nederland.
lees verder
Omzet retail 2021
Ondanks de corona-maatregelen is de omzet van de Nederlandse detailhandel in geheel 2021 gestegen. En ondanks de lockdown vanaf 19 december steeg december zelfs bovengemiddeld met 6,2%!
lees verder
 
Bijna tijd voor ETC Design Experience
lees verder
Trendz februari gaat door
De inkoopbeurs Trendz Voorjaar die gepland staat op 6, 7 en 8 februari 2022 in Evenementenhal Gorinchem gaat definitief door. De overheid heeft 25 januari bekend gemaakt dat beurzen zoals Trendz Voorjaar weer door mogen gaan.
lees verder
69.000 Woningen in 2021
Het CBS meld dat er In 2021 bijna 69 duizend nieuwbouwwoningen in Nederland werden opgeleverd. Dat zijn er minder dan in 2019 en 2020, maar meer dan in de jaren 2012-2018.
lees verder
 
Groene fulfilment bij Orderchamp
lees verder
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
 
Woningmarkt heeft het zwaar
lees verder
Stand van zaken voorjaarsbeurzen
Reikhalzend keek de interieurbranche uit naar de corona persconferentie, mochten de winkels weer open? Ook voor de verschillende beurscentra was dit een belangrijk moment, om af te wegen wanneer voorjaarsevenementen plaats kunnen vinden.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Adorn van Phillip Jeffries
Nog even een dan kunnen interieurprofessionals op 7 en 8 februari terecht in ETC Design Center Europe voor de Design Experience. Onder meer om bij Prades de nieuwste collecties van Phillip Jeffries te ontdekken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden