Nieuwe lifestylezender
Interieur- en lifestylezender HGTV komt naar Nederland en is binnenkort te zien. De zender biedt interieurinspiratie- en verbouwingscontent onder meer door huis make-overs.
lees verder
Noviteiten Meubelbeurs Brussel 2023-2
Nieuwe relaxmogelijkheden, duurzame coatings en een slaapbank vermomd als stapel stenen. De exposanten van Meubelbeurs Brussel hebben niet stilgezeten! Interieurjournaal stelt opnieuw enkele van hen voor.
lees verder
Onvoldoende informatie webwinkels
Uit een onderzoek van de consumentenbond blijkt dat webwinkels massaal in de fout gaan met het vermelden van de juiste contactgegevens.
lees verder
Meubeltoekomst op Imm Summit
De Imm Cologne Summit wordt in 2024 georganiseerd door de Vereniging van de Duitse Meubelindustrie (VDM) en de Duitse Federale Vereniging van meubel- en keukendetaillisten (BVDM). Deze conferentie geeft leidende figuren uit de Duitse interieurwereld het woord.
lees verder
 
Standpunten Inretail
lees verder
Tips voor goed isoleren
[Sponsored artikel] - Het isoleren van je huis is een belangrijke stap om energie-efficiëntie te bevorderen en de kosten van verwarming en koeling te verlagen. Het helpt bij het behouden van een comfortabele temperatuur in huis, vermindert geluidsoverlast en verlaagt de uitstoot van broeikasgassen.
lees verder
Meubelbeurs Brussel 2023-trends
Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Daarvoor kan de bezoeker bij de exposanten van Meubelbeurs Brussel terecht. Van 5-8 november presenteert het gastvrije evenement door middel van trendbeelden echter ook een blik op de toekomst.
lees verder
 
Creativiteit sleutel op Trenddag
lees verder
Meubelbeurs Brussel 2023-1
Binnenkort is de volgende editie van Meubelbeurs Brussel. Van 5-8 november 2023 is de interieurbranche weer welkom op de vakbeurs. In een serie artikelen stelt Interieurjournaal enkele exposanten en hun noviteiten voor.
lees verder
Veel activiteiten beurzen Frankfurt
Wat kunnen we eind januari 2024 verwachten op de toonaangevende internationale beurzen voor consumentengoederen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld in de Messe Frankfurt?
lees verder
 
Early-Bird Interieurprofessionaldag
lees verder
Omzetstijging Ikea
Ikea presenteert wereldwijde en Nederlandse verkoopcijfers over het afgelopen boekjaar en deze zijn zeer positief.
lees verder
Consument koopt minder voor woning
In augustus 2023 hebben huishoudens 0,5% meer goederen en diensten aangeschaft dan in augustus 2022, meldt het CBS. Opnieuw kochten ze meer diensten, maar minder goederen.
lees verder
Consument nog steeds voorzichtig
De consument doet het afgelopen kwartaal nog steeds rustig aan, blijkt uit analyse van transacties door ING.
lees verder
 
Duurzaam Wonen Awards 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden