Hogere omzet detailhandel
Detailhandel zet 4,6% meer om in mei volgens het CBS. De verkoopvolumes lagen wel een stuk lager.
lees verder
 
Kennismaken met woonbranche
lees verder
Traplift in huis
[Sponsored artikel] - Ben jij of je partner niet meer goed meer te been en het wordt steeds moeilijker de trap op te komen? Wil je graag langer in het eigen huis kunnen blijven wonen? Een traplift biedt uitkomst.
lees verder
Bijna recordbezoek Spoga+gafa
Spoga+gafa 2023 sloot na drie beursdagen de deuren. Van 18–20 juni kwamen er volgens organisator Koelnmesse ongeveer 30.000 vakbezoekers uit 122 landen naar Keulen voor 's werelds grootste garden lifestyle beurs.
lees verder
Local Hero centraal
EK Living zet Local Heroes centraal en richt daarmee de focus op eigenheid ondernemers in nieuwe strategie die onlangs is gepresenteerd.
lees verder
Consument blijft negatief
Consumenten zijn een fractie negatiever in juni, zo blijkt uit de meest recente cijfers van het CBS.
lees verder
Pleidooi voor lagere ww - premie
Winkeliers berekenen de sterk gestegen bedrijfskosten zelden volledig door aan de klant, waardoor de marges onder druk staan. Om de lastendruk voor ondernemers te verlichten, pleit Inretail ervoor dat de WW-premie omlaag moet.
lees verder
Aankoop megastores Alexandrium
Retail Estates gaat de winkels van Alexandrium II (megastores) aankopen, nadat het bedrijf ook al investeringen had gedaan in woonmall Alexandrium eerder dit jaar.
lees verder
Hergebruik meubelrestanten
Met het plaatsen van de handtekeningen op 13 juni 2023 lanceerden Koninklijke CBM, Baars & Bloemhoff en Unilin Panels een uniek keteninitiatief genaamd “Wood Loop”.
lees verder
Leoxx zoekt overnamekandidaat
De bedrijven Leoxx en Prints van Oranje staan te koop, omdat er binnen het bedrijf geen opvolging is. Tevens heeft directeur Hans ter Hart besloten om het bedrijf te verlaten.
lees verder
 
Koninklijke HMC expositie
lees verder
Incoda start samenwerking
Tijdens de Incoda in september zal er een speciaal ingericht Tiny House getoond worden, waarvoor de organisatie een samenwerking is aangegaan met nieuwe partners.
lees verder
Save the date voor Showup
Showup vindt dit najaar plaats op 3 en 4 september 2023 in de Brabanthallen in Den Bosch. Het belooft volgens de organisatie weer een inspirerende editie te worden waarvoor zich inmiddels al 300 exposanten hebben aangemeld.
lees verder
Decanen ontmoeten Interieurvakman
De meeste nieuwe leerlingen voor de vakopleidingen in de woonbranche komen vanuit het VMBO. Decanen van deze opleidingen spelen een belangrijke rol bij het adviseren van leerlingen over een passende vervolgopleiding.
lees verder
Nieuwe kleurpaletten en -hulp
Flexa komt met een kleurhulp om de kleurkeuze voor de consument eenvoudig te maken. Vier uiteenlopende paletten bieden verschillende combinatie mogelijkheden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden