Matige vooruitzichten woningmarkt
Volgens de Woningmarktmonitor van ABN Amro is het einde van de prijscorrectie in zicht, maar vooruitzichten blijven matig.
lees verder
Thema Imm 2024 bekend
Connecting Communities is het motto van Imm 2024. Met dit thema positioneert de vakbeurs zich naar eigen zeggen als een vitale schakel tussen de belangrijkste deelnemers in de interieurbranche.
lees verder
Zomergasten bij de Interieur Club
De Interieur Club presenteert een select gezelschap aan zomergasten voor de komende periode.
lees verder
 
De Woonindustrie bruist
lees verder
Duurzaam met groene woning
[Sponsored artikel] - Verduurzaam je woning voor een groenere toekomst. Ontdek effectieve energiebesparende maatregelen en bewust om te gaan met energie.
lees verder
Foto als schilderij?
[Sponsored artikel] - Wanneer je je interieur wilt opleuken is het ook prettig om zelf creatief bezig te zijn. Door middel van schilderen op nummer, kun je binnen no time jouw eigen gemaakte kunstwerk aan de muur hangen en genieten van jouw werk.
lees verder
 
Jubileum voor Montrieurs
lees verder
Wijziging directie Heimtextil
Margit Herberth wordt vanaf 1 september 2023 als directeur verantwoordelijk voor het segment woningtextiel van Heimtextil en vormt samen met Bettina Bär de nieuwe duale leiding van de vakbeurs voor woning- en contracttextiel.
lees verder
Duurzaam voor juiste prijs
Het animo voor circulaire producten is in zes jaar sterk gegroeid. De Nederlandse consument rekent dan wel op een prijsvoordeel.
lees verder
Het ideale bad
[Sponsored artikel] - Op zoek naar welke badkuip het beste past? Door rekening te houden met verschillende factoren, kun je de badkuip vinden die het beste bij jou past. Wil je weten hoe je dit doet? Lees dan snel verder!
lees verder
Trends op Decosit 2023
Tijdens de beurs voor professionals Decosit in september zullen er presentaties zijn van kleurtrends en interieurtrends.
lees verder
Verdere daling nieuwbouwwoningen
Aantal verkochte nieuwbouwkoopwoningen daalt sterk in het eerste kwartaal van 2023, een trend die al een jaar zichtbaar is.
lees verder
Lagere verkoop aan consument
De consument lijkt weliswaar meer vrije uitgaven te hebben gedaan in het tweede kwartaal, maar nam lang niet altijd ook meer mee naar huis. In de winkelstraat staan op veel plekken de verkoopvolumes onder druk. Dat blijkt uit een analyse op basis van ING-transactiedata over het tweede kwartaal.
lees verder
 
Zomer ingeluid bij Woonindustrie
lees verder
Doorstroom woningen
CBS heeft onderzocht hoeveel verhuisbewegingen de oplevering van nieuwbouwwoningen oplevert. Een interessant gegeven voor de wonenbranche, aangezien elke verhuizing omzet oplevert.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden