CO2 negatieve tapijttegels Interface
Interface introduceert de eerste collectie met CO2-negatieve tapijttegels, genaamd Embodied Beauty. Om dit te realiseren is een nieuwe backing ontwikkeld, die meer CO2 opslaat dan ooit tevoren.
lees verder
Deens design en Portugees vakwerk
Een bijzondere combinatie vormt de basis voor het Deense meubelmerk Laengsel Design: een Portugese broer en zus ontwerpen meubels in een Scandinavische stijl, geïnspireerd door Portugese historische kenmerken, landschappen en culturele aspecten.
lees verder
 
Natuur inspireert vloertegels
lees verder
Nieuw modulaire collectie Tarkett
Vandaag is de nieuwe ultra-realistische modulaire vinylcollectie ID Inspiration geïntroduceerd door Tarkett. De introductie vond online plaats vanuit het Atelier in Parijs.
lees verder
150 must see huizen
Architectuurreizen zitten volgens uitgeverij Lannoo in de lift. Het boek 150 Houses You Need to Visit Before You Die is een naslagwerk van de mooiste 150 private huizen.
lees verder
 
Nieuwe exportleider Himolla
lees verder
Design District naar november
De interieurdesign beurs Design District is verplaatst naar het najaar en wordt nu van 3-5 november georganiseerd in de van Nelle Fabriek Rotterdam.
lees verder
Naar het circus
Italiaanse verlichtingsfabrikant Karman presenteert de nieuwe Circus collectie. Deze lijn bestaat uit drie hanglampen van geblazen glas.
lees verder
 
Waterbestendig met natuurlijke uitstraling
lees verder
Boost Your Interior Business in april
Na de eerste in september 2020 komt er in april een tweede editie van het online event Boost Your Interior Business (BYIB). Dit event voor ambitieuze interieurprofessionals biedt een week vol online masterclasses en interviews.
lees verder
Decor Wonen in vlammen op
Op zondagochtend 21 maart brak in meubelzaak Decor Wonen in Capelle aan den IJssel een grote brand uit. De winkel is helemaal verwoest en de brand is overgeslagen op een nabijgelegen verzamelpand.
lees verder
Thuiswerk productiever dan kantoorwerk
Een meerderheid van de thuiswerkers is thuis productiever dan op kantoor. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek onder ruim 40.000 kantoorwerkers bij onder meer de Rijksoverheid. Kansen voor de woonbranche!
lees verder
Voorbereiding Digital Days Domotex
De voorbereidingen voor Domotex Digital Days 2021 (19-21 mei) zijn in volle gang en krijgen positieve reacties van de vloerenindustrie. De oorspronkelijk geplande digitale conferentie voor 20 mei wordt met twee dagen verlengd.
lees verder
 
NIeuwe maatstaf in vloeren door Meister
lees verder
Makersgeheimen in Textielmuseum
Het Textielmuseum opent zaterdag 26 juni de nieuwe tentoonstelling ‘Makersgeheimen. Kunstenaars en ontwerpers in het Textiellab’. De tentoonstelling staat gepland van 26 juni 2021 tot en met 8 mei 2022.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden