Milaan boven verwachting
lees verder
Nieuwe directeur Easyfairs
De internationale beursorganisator Easyfairs heeft een nieuwe baas van Easyfairs Nederland benoemd. Hij volgt Jeroen van Hooff op die naar de Jaarbeurs gaat.
lees verder
3e editie Festival Interieur
Binnenkort vindt de derde editie van Festival Interieur plaats. Deze keer is het een samenwerking tussen BNS Crisp en Nidum met een inspirerend programma dat speciaal is ontwikkeld voor interieurprofessionals, op vrijdag 24 juni 2022.
lees verder
 
Imm cologne transformeert
lees verder
Groei Jysk Belgie naar 120 winkels
Jysk groeit als kool in BelgiŽ: binnenkort opent de retailer zín vijftigste winkel. Daarbij zoekt het bedrijf ook vaker de stadscentra op om dichter bij de klant te zijn. 'Het DNA van Jysk is groeien.'
lees verder
Moon en Compass van Artifort
Artifort lanceert twee nieuwe designs tijdens de meubelbeurzen Salone del Mobile in Milaan en Design District in Rotterdam: Moon en Compass. Internationaal geroemde ontwerpers Patrick Norguet en Mike&Maaike werkten met Artifort samen aan de noviteiten van 2022.
lees verder
2e editie Flanders Flooring Days
Na een geslaagde eerste editie is besloten om de tweede editie van de speciale beurs voor Belgische vloerenfabrikanten aan te kondigen voor 2023.
lees verder
 
Let's Woon in Leidsche Rijn
lees verder
NIeuwe trainingen PPC
Plinten & Profielen Centrale (PPC) heeft een opleidingscentrum, genaamd de PPC Academy. De academy wil haar aanbod vergroten door twee nieuwe trainingen toe te voegen aan het trainingsprogramma.
lees verder
Meister op Carrefour
Op de beurs Carrefour International du Bois presenteerde Meister haar nieuwe Lindura-assortiment, met als kernelementen visgraat, watervast en innovatieve ultramatte lak. Daarnaast was er spannend nieuws wat betreft het assortiment rigid core-vloeren.
lees verder
 
Showup zomers naar Brabant
lees verder
Easyfairs lanceert Future Lighting 2022
Easyfairs Nederland lanceert op woensdag 23 en donderdag 24 november het vakevent Future Lighting op Next Level in Evenementenhal Gorinchem. Het event combineert 50 exposanten met een kennisprogramma over actuele licht thema's.
lees verder
Moooi en Beddinghouse
Een samenwerking met lifestyle merk Moooi resulteerde in een prachtige en bijzondere beddengoedcollectie van Bedding House.
lees verder
Noviteiten Studio VIX
Studio Vix uit Utrecht ontwerpt interieurproducten die volgens het bedrijf een positieve impact hebben op de sociale interactie en welzijn. Functionele producten met functies voor meer co-creatie en werkplezier.
lees verder
 
Woontrends 2023 - Quiet Glamour
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden