Organische kleden Desso Tarkett
Desso Tarkett haakt met zijn nieuwste collectie in op de nieuwste woontrend waarin organische vormen in opkomst zijn en introduceert een nieuwe. De kleden hebben een organische vorm, zijn er in actuele kleuren en in verschillende formaten.
lees verder
Italia naar DWI
DWI (De Woonindustrie) blijft verrassen met nieuwe exposanten die het interieurinspiratiecentrum komen verrijken. Dit maal uit het zuiden van ItaliŽ.
lees verder
Kleurrijke Birdie Easy
Foscarini breidt zijn Birdie collectie uit met een nieuw vogeltje, ontworpen door L+R Palomba. De tafellamp onderscheidt zich volgens het bedrijf door het accent op kleur en eenvoud.
lees verder
 
2021 noviteiten Pilat
lees verder
Meer Scandinavisch in DWI
DWI (De Woonindustrie) verwelkomt opnieuw een nieuwe maker. In Nieuwegein zal binnenkort weer een nieuwe Scandinavische meubelfabrikant te bewonderen zijn!
lees verder
Samenwerken in 2021!
Iedereen hele fijne feestdagen en een mooi, gezond en succesvol nieuwjaar toegewenst! En we hebben nieuws: Interieurjournaal gaat de krachten bundelen met Theo van Elk van GaafGoed!
lees verder
Textiel dat zonne-energie opwekt
Hoe profiteer je maximaal van de energie die je met zonlicht kunt opwekken? Hogeschool Saxion doet hier onderzoek naar en ontdekte dat zonnecellen en textiel een interessante combinatie zijn. Als tentdoeken, werkkleding of zelfs raamdecoratie.
lees verder
Kunststof Meneer Kozijn
[Sponsored artikel] - Meneer Kozijn is leverancier van kunststof kozijnen. Voor het vervangen van houten kozijnen voor kunststof of het plaatsen van nieuwe kunststof deuren en ramen.
lees verder
 
Geen consumenten in DWI
lees verder
Nominaties Pure Talents Contest 2021
Er komt in 2021 geen fysieke versie van vakbeurs IMM en LivingKitchen. Organisator Koelnmesse gaat echter door met de Pure Talents Contest voor jonge ontwerpers. Uit 862 inzendingen uit 59 landen zijn nu 26 genomineerden gekozen.
lees verder
Bouwtekeningen en advies
[Sponsored artikel] - WB4U staat voor We Build 4 You. Het bedrijf biedt allerlei diensten op het gebied van de bouw: tekeningen, berekeningen, advies, vergunningen en rapporten.
lees verder
Geen foutje, maar de ster
Toen karpettenspecialist Jan Kath in januari 2020 de collectie voor Russia With Love introduceerde was de drukker van het promotiemateriaal in de war. De kleuren aan de randen van de foto's waren vast een foutje. Niet dus, en nu zijn die strepen de ster van een nieuwe collectie.
lees verder
 
Designlampen via Lamptwist
lees verder
 
Nieuwe neutralen Little Greene
lees verder
Berryalloc via Osse grossier
Vanaf de start van 2021 gaat Your Floor strategisch samenwerken met vloerenproducent Berryalloc.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden