Gezelliger eetkamer?
[Sponsored artikel] - De eetkamer is de plek waar we samenkomen met familie en vrienden om te eten en te genieten van elkaars gezelschap. Hoe maak je je eetkamer gezelliger?
lees verder
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Nieuwe Sculturale tafelserie
Nieuw bij Functionals: de Monolite tafelserie van Boris Berlin. Voor het ontwerp van de sculpturale tafels liet hij zich inspireren door monolieten, grote plaatachtige sculpturen gevormd uit één stuk steen.
lees verder
Banenwinkel voor retail
Inretail opent per 1 juni een tijdelijke banenwinkel in Deventer, met als doel om werkzoekenden, werkgevers en andere betrokkenen in de non-food retail met elkaar te verbinden.
lees verder
 
Modulaire rekken van Gejst
lees verder
Werkplekinrichting
[Sponsored artikel] - Ben je doe-het-zelver of professional? Voor alle klussen geldt dat het verstandig is om dat vanuit een goed georganiseerde werkplek te doen. Goed gereedschap is het halve werk!
lees verder
Nieuwe naam Trevira GmbH
Trevira GmbH is omgedoopt tot Indorama Ventures Fibers Germany GmbH, waarbij de merknaam Trevira wel blijft gehandhaafd.
lees verder
 
Nieuw van Turri
lees verder
Meer omzet, lager volume
De detailhandel zette in het eerste kwartaal van 2023 bijna 8% meer om. Deze toename komt door hogere prijzen. Het volume was ruim 3% lager volgens het CBS.
lees verder
Nieuw tegelcollectie
Vloerenspecialist Forbo Flooring Systems lanceert de nieuwe Allura-collectie met luxe vinyltegels (LVT). De collectie is ontworpen met een focus op flexibel leggen en duurzaamheid.
lees verder
 
Slaapliedje van Lema Mobili
lees verder
Voordelen open keuken
[Sponsored artikel] - Meer en meer mensen kiezen tegenwoordig voor een open keuken. En dat hoeft niet te verbazen. Een open keuken is dan ook een echte eyecatcher in je woning, biedt veel mogelijkheden en tal van voordelen. Je ontdekt ze hier!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden