Rolf Bakx weg bij Romo
Na 26 jaar vertrekt managing director Rolf Bakx bij The Romo Group. Hij wil de stoffenbranche achter zich laten en begint een nieuw leven in Portugal.
lees verder
Bakken in eigen keuken populair
[Sponsored artikel] - Voor velen is een programma als Heel Holland Bakt, waarin de mooiste baksels op het scherm verschijnen, het hoogtepunt van de week. In een tijd waarin we veel thuis zijn brengen we ook meer tijd in de keuken door.
lees verder
 
Campagne voor openen winkels
lees verder
Bod Greiner op Recticel mislukt
Het Oostenrijkse bod heeft vorig jaar een bod op de resterende aandelen van Recticel. Nu blijkt dat vrijwel geen aandeelhouder hier op in is gegaan en inmiddels heeft Recticel ook een aantal bedrijfsonderdelen al verkocht.
lees verder
Eigen merk By Fonq
Op 11 januari 2022 lanceert online woonwinkel Fonq een eigen merk: By Fonq. Het eigen merk in modern living biedt een verfrissende collectie van kwalitatieve en toegankelijke woonproducten.
lees verder
 
Pantone Kleur van 2022
lees verder
Light + Building naar oktober
Messe Frankfurt heeft besloten om de Light + Building beurs uit te stellen en te verplaatsen naar het najaar van 2022.
lees verder
Actieweek bij Orderchamp
Vanaf vandaag organiseert online inkoopplatform Orderchamp maandelijks een speciaal B2B inkoopevenement: Orderchamp Unveils. Aflopen maand hebben meer dan 500 nieuwe merken zich aangesloten bij Orderchamp en krijgen klanten 15% korting op hun eerste bestelling van elk nieuw merk.
lees verder
 
Verbergen van rolgordijn en rails
lees verder
Label breidt Cocoon familie uit
In de zomer introduceerde het Nederlandse familiebedrijf Label Vandenberg al de Cocoon Sofa en de Cocoon Dining. Nu stelt de fabrikant de rest van de familie voor. Helaas kon dit niet op Imm Cologne 2022, maar natuurlijk wel hier.
lees verder
Ommezwaai Inretail
Nog geen twee maanden geleden zei Inretail keihard 'nee' tegen tegen het Corona ToegangsBewijs (CTB) namens de meerderheid van de Nederlandse winkeliers. Nu is dat ineens toch weer bespreekbaar.
lees verder
Showup naar april
Showup gaat gelukkig door, maar is wel uitgesteld. De trendy vakbeurs was gepland op 6 en 7 februari, maar is nu verschoven naar april.
lees verder
 
Beurzen Frankfurt geannuleerd
lees verder
Axolight deel van Italian Design Brands
Italian Design Brands (IDB), de Italiaanse 'hub' van hoogwaardige meubels en design, heeft zijn achtste deal gesloten met de entree van Axolight, het verlichtingsbedrijf met hoofdkantoor in ItaliŽ en de Verenigde Staten.
lees verder
Aan tafel met Pilat & Pilat
Pilat & Pilat presenteert samen met architect/ontwerper Bart Vos de tafelserie Kodama en de nieuw stoel Hitoshi. De tafel-set van Bart Vos draagt de naam van Hitoshi Kodama (1931-2021). Deze Japanse schrijver wijdde zijn leven aan het maken van het Frysk-Japans woordenboek.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden