Freshbed in Amerikaanse winkels
De Nederlandse innovatieve beddenfabrikant Freshbed heeft een miljoenenovereenkomst gesloten met de Amerikaanse retailgigant RH voor de exclusieve verkoop van zijn gepatenteerde slaapsysteem in de Verenigde Staten en Canada.
lees verder
 
Marker Scholten bij BN
lees verder
Light + Building Herfsteditie
Nieuwe impulsen, persoonlijke uitwisseling en innovatieve oplossingen: het verlangen naar de industriële ontmoetingsplaats voor licht en bouwtechnologie is volgens Messe Frankfurt groot. De data van de internationale vakbeurs Light + Building Autumn Edition: 2-6 oktober 2022.
lees verder
Interieurverlichting buiten
[Sponsored artikel] - Breng je interieurverlichting naar buiten met sfeervolle tuinverlichting. Je woning lijkt groter als je jouw tuin in dezelfde woonstijl inricht. En met de juiste tuinverlichting lijkt jouw tuin ook groter en meer sfeervol.
lees verder
Succesvolle borrel Interieur Club
Vrijdag 17 juni organiseerde De Interieur Club weer een succesvolle netwerkborrel bij Cosentino City in Amsterdam.
lees verder
 
Zomernieuws Woonindustrie
lees verder
Musthaves voor fijne woonkamer
[Sponsored artikel] - De woonkamer is doorgaans de plek voor ontspanning. Daarom is het fijn als je na een lange werkdag een plek hebt waar je je helemaal thuis voelt en een fijne sfeer hangt.
lees verder
Investering voor meubelbezorger BR8
Meubelbezorger BR8 heeft een groep nieuwe investeerders gevonden om de groeiambities waar te maken. Bekende namen uit de meubel- en transportwereld investeren samen €750.000 in ruil voor een minderheidsbelang.
lees verder
Nieuwe collectie behang
Eijffinger introduceert de nieuwe collectie Canvas. Een tijdloze collectie met rijke kleuren, ton sur ton tinten en prachtige structuren op brede banen hoogwaardig vinyl.
lees verder
 
Kosmische verlichting
lees verder
Trendthema's 2023 Shanghai
Intertextile Shanghai Home Textiles bundelt dit jaar opnieuw de krachten met NellyRodi™, het gerenommeerde Franse bureau voor internationale prognoses, om het designthema voor 2023 – Alive – te presenteren.
lees verder
Manifesto van Axolight
Neoplasticisme toegepast in design: de artistieke beweging die in 1917 in Nederland werd opgericht en gekenmerkt wordt door abstracte, minimalistische en geometrische vormen is de inspiratie voor Manifesto, de nieuwe Axolight lamp ontworpen door Timo Ripatti.
lees verder
 
Recticel nu Aquinos
lees verder
Roland Mayer weg bij Paidi
Moebelkultur meldt dat Roland Mayer, managing director van kinder- en jeugdkamerfabrikant Paidi, het bedrijf met onmiddellijke ingang heeft verlaten.
lees verder
Meer loon in nieuwe cao
Inretail heeft met de vakbonden een onderhandelaarsresultaat bereikt voor een nieuwe Nederlandse cao Retail Non-Food, die een halfjaar gaat gelden. Een loon stijging van 4,36%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden