Historisch laag consumentenvertrouwen
Niet eerder waren zoveel Nederlandse consumenten zowel negatiever over de economische als over de eigen financiŽle situatie, zo meld het CBS.
lees verder
 
Balthazars Meubelbeurs Brussel 2022!
lees verder
 
Art Deco is terug
lees verder
Belgische meubelindustrie onder druk
De Belgische federatie van de textiel-, hout- en meubelindustrie Fedustria meldt in Conjuctuurnota 2022 dat de competitiviteit en marges door stijgende kosten voor de Belgische meubelindustrie onder druk komen te staan.
lees verder
Slimme apparaten dirigeren
Ikea lanceert Dirigera: een nieuwe Home Smart hub die in combinatie met de vernieuwde Home Smart app slimme apparaten kan bedienen.
lees verder
 
Nieuw beursconcept met Ambiente
lees verder
Leefbaarheid in gevaar
De situatie in de detailhandel is alarmerend. Alleen al door hoge energielasten, steeds hogere huurkosten en stijgende loonkosten boekt het grootste deel van de ondernemers de komende jaren een negatief bedrijfsresultaat.
lees verder
Eigenwijs zitmeubel
Konstantin Grcic werkt inmiddels twee decennia samen met Italiaanse meubelfabrikant Magis. Zij nieuwste ontwerp, Aka, bewijst volgens het bedrijf opnieuw hoe Grcic's aanpak perfect aansluit bij de kernwaarde van het merk, de grenzen van design verleggen.
lees verder
 
Veel activiteiten op Domotex 2023
lees verder
Brand bij LaminaatenParket.nl
Een pakhuis op het Haagse industrieterrein Forepark is afgelopen woensdag door een grote brand volledig verwoest. Een van de getroffen bedrijven is LaminaatenParket.nl.
lees verder
Goed gevoel over Orgatec
De verwachtingen waren hooggespannen, maar Orgatec 2022 heeft ze volgens organisator Koelnmesse waargemaakt. Exposanten en vakbezoekers waren positief over de herstart van deze internationale projectinrichtingsvakbeurs.
lees verder
 
Meister natuurlijk visgraatparket
lees verder
Houtgroothandel nu IntriPlex
[Sponsored artikel] - Sinds half oktober gaat de online houthandel De Houtgroothandel uit Angerlo verder onder de nieuwe naam IntriPlex.
lees verder
Decosit voor textielprofessionals
Op 13 en 14 september vond de Decosit plaats in Brussel. De beurs voor textielprofessionals, was volgens organisator Fedustria zowel qua exposanten als bezoekers geslaagd en legde een basis voor de 2023-editie.
lees verder
Revival Brussels by Night
Meubelbeurs Brussel brengt dit jaar volop nieuws uit binnen- en buitenland, voor de residentiŽle en projectmarkt. Daarnaast wordt 2022 volgens de organisatie het jaar van de revival van Brussels by Night.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden