Mintjens rechtstreeks naar consument
Het is een bijzondere en omstreden keuze. Meubelfabrikant Mintjens heeft besloten om regelmatig zijn deuren open te zetten voor de consument. Van 19 maart tot 16 april is de eerste periode dat het bedrijf rechtstreeks de eindklant bedient.
lees verder
 
Minerale design inspiratie
lees verder
Sierkussen wil eigen merkkanaal
In een artikel dat op de Emerce verscheen werd vermeld dat Sierkussen.nl zijn eigen webwinkel opnieuw lanceert en vervolgens eigen merkkanalen op wil gaan zetten.
lees verder
Balta klimt langzaam uit dal
In de jaarcijfers van Balta, Europa’s grootste tapijtproducent, gloort hoop, ondanks de coronaklap. Maar behalve enkele opstekers zijn er ook weer tegenvallers.
lees verder
 
Object Rotterdam in juli
lees verder
Vernieuwing Budget Home Store
Budget Home Store wil hét betaalbare woonwarenhuis van Nederland zijn. Deze landelijke woonformule timmert succesvol aan de weg. Het winkelconcept is onlangs vernieuwd en het aantal vestigingen uitgebreid.
lees verder
Online zoekgedrag naar matrassen
Marktdata.nl heeft een uitvoerige analyse uitgevoerd van de online oriëntatie en interesse van de Nederlandse consument met betrekking tot bedden en beddengoed: Beddenbranche Trendmonitor 2021.
lees verder
 
Muze brengt inspiratie
lees verder
Beter Bed maakt weer winst
Deze week heeft Beter Bed de resultaten over 2020 gepubliceerd en het bedrijf kan terugkijken op een goed jaar, met een groeiende omzet en winst.
lees verder
Diepe teleurstelling over vonnis
Vandaag heeft de rechtbank uitspraak gedaan in het kort geding dat door branchevereniging Inretail was aangespannen om de winkels in non-food weer geopend te krijgen.
lees verder
Axolight presenteert Jewel Mono
Verlichtingsfabrikant Axolight verrijkt de collectie met Jewel Mono. Volgens het bedrijf heeft het model de perfecte balans gevonden tussen minimalistisch design en lichtprestaties.
lees verder
 
Gordijnstoffen van snijafval
lees verder
Nieuw verkoopteam Thonet
Vanochten meldden over een nieuwe manager van Thonet. Dat zorgde voor verwarring, Mathias Lenaif zal als exportmanager een ondersteunde rol hebben in de Benelux. Maar Coen blijft gewoon en sinds vorig jaar is Valérie nieuw.
lees verder
Mathias Lenaif export manager Thonet
Mathias Lenaif werd begin deze maand benoemd tot nieuwe export manager van Thonet en zal een ondersteunende rol hebben voor de kernmarkten Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Benelux en Frankrijk.
lees verder
 
Spoga naar augustus
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden