Voorjaarsnieuws DWI
lees verder
Magische oosterse woondecoratie
[Sponsored artikel] - Merel en Sebastiaan van Wageningen runnen een winkel in oosterse woondecoratie in Velserbroek: Merel in Wonderland. De prachtige en sfeerverhogende producten zijn ook online te koop.
lees verder
Overname door Hunter Douglas
Hunter Douglas neemt een meerderheidsbelang in het Poolse Droma, assembleur van buitenzonwering uit Gliwice.
lees verder
Overname door Home 24
Home24 koopt het lifestyle merk Butlers en bouwt strategisch haar marktpositie uit. De overname is vandaag door beide bedrijven goedgekeurd.
lees verder
 
Terug naar de wortels met Kobe
lees verder
Internationale overname Brabantia
Producent van huishoudelijke producten, Brabantia neemt het Spaanse keukengereibedrijf Lku over. Hiermee zet het Nederlandse bedrijf in op internationale groei en breidt zijn portfolio uit.
lees verder
Inboedelverzekering Allianz Direct
[Sponsored artikel] - Net kostbare interieurproducten geplaatst? Exclusieve kunst en/of andere mooie spullen van waarde in huis? Dan is een goede inboedelverzekering afsluiten verstandig!
lees verder
Nieuwe sales manager Forest
Vincent van Osch is dit najaar in dienst gekomen bij de gordijnrailspecialist Forest Group, als sales manager Nederland.
lees verder
DWI blijft open ondanks lockdown
Een harde lockdown is weer een feit. DWI als B2B inkoopcentrum blijft echter van maandag t/m vrijdag geopend. Door looproutes, 1 hoofdingang en 1 hoofduitgang en diverse maatregelen is het mogelijk om het centrum veilig en verantwoord te bezoeken.
lees verder
 
Nieuwe voorzitter CvB HMC
lees verder
Leenbakker via bol.com
Leenbakker opent een nieuw verkoopkanaal door middel van een samenwerking met platform Bol.com.
lees verder
Trendz voorjaar verplaatst
De coronamaatregelen hebben ook gevolgen voor Trendz voorjaar in de Evenementenhal Gorinchem. Easyfairs heeft deze verplaatst naar februari.
lees verder
 
Verheugen op Showup
lees verder
Lockdown hard gelag ondernemers
De aangekondigde lockdown in Nederland heeft verregaande consequenties voor MKB - ondernemers. Belangenorganisaties MKB Nederland en Inretail strijden om die zo goed mogelijk gecompenseerd te worden.
lees verder
Uitbreiding Mart Visser collectie
In 2017 introduceerde Headlam de Mart Visser Carpets collectie en in 2018 werd de lijn interieurstoffen gelanceerd, Mart Visser Designs to Decorate. Nu worden deze collecties uitgebreid.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden