Nieuwe lijn matrassen
Hofleverancier en beddenmaker Kuperus uit Almelo heeft een nieuwe luxueuze matrassenlijn van natuurlijke materialen ontwikkeld.
lees verder
 
Kobe introduceert Glow collectie
lees verder
Ruimtebesparende tafel voor vier
Brusselse interieurarchitecte, scenografe en designer Tine Loncin lanceert dit jaar haar Vieren tafel.
lees verder
Ode aan oprichter
Kapstokkenspecialist van Esch bestaat 50 jaar en viert dat met een nieuwe kapstok. En wat voor n! Kapstok HJW is een ode aan van Esch oprichter Hendricus Johannes Wilhelmus van Esch (19282020), ook wel HJW genoemd.
lees verder
 
Veelzijdig bankenprogramma
lees verder
Actieprogramma arbeidsmarkt
Brancheorganisatie Inretail heeft een geactualiseerde visie op de arbeidsmarkt tot 2026 ontwikkeld. Door de huidige arbeidskrapte zijn er grote uitdagingen en ook de retail transitie benvloedt de sector sterk.
lees verder
 
Bomma's vier nieuwe collecties
lees verder
Doorstart Vidato
Goed nieuws: Vidato Zitmeubelen / meubelfabriek Vroom uit Heumen, heeft een doorstart gemaakt onder naam Vidato Interiors bv.
lees verder
Ontwerpers HMC in Milaan
Net afgestudeerde ontwerpers van Hout- en Meubileringscollege presenteren hun meesterwerken op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder
Tafels die verbinden
Het nieuwe Nederlandse merk de Design lanceert tijdens Masterly Milaan een eerste collectie hoogwaardige, massief houten tafels.
lees verder
Halvering verkoop nieuwbouwwoningen
In het vierde kwartaal van 2022 waren ruim de helft minder transacties op de markt voor nieuwbouwkoopwoningen dan een jaar eerder. Dit is de grootste daling sinds de start van de meting in 2015.
lees verder
 
Design Week Milaan bijna van start
lees verder
Geen groei detailhandel tot 2024
ING heeft de vooruitzicht sectoren gepubliceerd, waarin geen groei wordt voorspeld voor onder meer de Nederlandse detailhandel en de bouwsector.
lees verder
Classic Collection bij Left Label
Left Label Collections levert vanaf nu ook de vloerkleden, kussens, plaids, deurmatten en lopers van het Zweedse Classic Collection.
lees verder
Winkel Cover Story
Het Finse design- en plasticvrije verfmerk Cover Story opent haar deuren in Amsterdam. Deze aanbieder op het gebied van plasticvrije verf opent een fysieke winkel aan de Haarlemmerdijk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden