Fedustria licht positief over 2024
Karla Basselier, ceo Fedustria: 'Om duurzaam te blijven groeien hebben onze bedrijven dringend nood aan een coherent en ambitieus industriebeleid op lange termijn.'
lees verder
Circulaire bureaustoel Be Hybrid
Nederlandse stoelenproducent Be by Bèta lanceert de Be Hybrid, een duurzame en circulaire werkstoel. De stoel bestaat uit duurzame, recyclebare materialen en is zo ontworpen dat alle onderdelen gemakkelijk vervangbaar zijn.
lees verder
 
Sterke editie beurzen technisch textiel
lees verder
Interieur Trend Event
Op 13 mei vindt in De Woonindustrie het Interieur Trend Event plaats. Een gelegenheid voor interieurprofessionals om de trends van dit seizoen te ontdekken tijdens een Trendlezing en Trendsafari langs de showrooms van De Woonindustrie.
lees verder
Toch dreigende sluiting Hülsta
Er lijkt geen toekomst te zijn voor Hülsta. Ook een reorganisatie was niet voldoende: MWS Works Westfalen GmbH – voorheen Hülsta Werke GmbH – heeft het faillissement aangevraagd bij de rechtbank van Münster.
lees verder
 
Modulaire werkplekken Ikea
lees verder
Rechtstreekse distributie
Rinos wordt de rechtstreekse leverancier van de bekende Aqua 85 schoonloopmat.
lees verder
Vloeren van Eric Kuster
Horbach is een samenwerking aangegaan met Eric Kuster. Speciaal voor dit bedrijf ontwikkelde hij de exclusieve pvc click vloerenlijn ‘Pearls by Eric Kuster.
lees verder
 
Focus op toekomst
lees verder
Top 15 Vlaamse meubelwinkels
De Belgische website Trends heeft zich verdiept in zelfstandige meubelwinkels in Vlaanderen. Hoe staan zij er voor? Welke vijftien bedrijf steken boven de rest uit, als het gaat om cashflow?
lees verder
Nieuwe winkel Goossens
Een nieuwe Goossens-winkel opent de deuren in Hoorn, de 26e winkel van deze in wonen en slapen gespecialiseerde interieurretailer
lees verder
 
Nieuwe PVC collecties
lees verder
Luxe wandbekleding van Moooi
De tentoostelling van Moooi op de Milanese Design Week droeg dit jaar de naam A Life Extraordinary. Natuurlijk werden verschillende nieuwe designs getoond, waaronder een nieuwe collectie wandbekleding.
lees verder
Cyberaanval Carpetright
Het Britse Carpetright had afgelopen week te maken met een cyberaanval. Als gevolg daarvan sloot de Nederlandse tak zijn systemen, zo bevestigt het bedrijf aan RTL Nieuws.
lees verder
 
Nieuwe directeur Adova
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden