Uitdagingen voor Spoga+gafa
De nieuwe editie van Spoga+gafa staat eindelijk op stapel. Na tweemaal te worden uitgesteld vindt de beurs van 1921 juni plaats in Keulen. Tijdens de persconferentie in Wenen legde de organisatie uit wat bezoekers van de beurs kunnen verwachten.
lees verder
Herinneringen op Linnen
Het bedrijf Herinneringen op Linnen is ruim vijftien jaar geleden gestart met het printen van foto's op canvas. Nu doet het bedrijf dit in allerlei materialen en vormen.
lees verder
Coretec bij VT Wonen
Afgelopen zondag stonden in de VT-Wonen-TV-uitzending 'Weer verliefd op je huis' de nieuwe Coretec Essentials vloeren in belangstelling.
lees verder
 
Beter Slapen ID
lees verder
Nieuwe ceo Coram
Coram is met de merken Tiger, Sealskin, Geesa en Impey een aanbieder van badkameraccessoires en douches in Noord-West Europa. Per 1 april 2022 krijgt de groep een nieuwe directeur.
lees verder
Tapijtbedrijf Mc Three te koop
De familie Vanwynsberghe zet de karpettenspecialist Mc Three te koop. Via twee aparte processen staan zowel de Belgische als de Amerikaanse tak van het West-Vlaamse tapijtbedrijf in de etalage. Dat vernam dagblad De Tijd van meerdere bronnen.
lees verder
 
Bijna tijd voor Showup
lees verder
Drie sporen Daily Trade Fair
Het vorig jaar aangekondigde inkoopcentrum Daily Trade Fair in Venlo belooft nog altijd een vernieuwende ontmoetingsplek te gaan worden. Met een nieuw driesporen beleid.
lees verder
Werken in het hippe Mechelen
[Sponsored artikel] - Wanneer een stad inspanningen doet om verwaarloosde wijken op te waarderen, dan strijken er niet alleen gezinnen neer, maar ook jonge bedrijven en ondernemers. Bijvoorbeeld in Mechelen.
lees verder
Awards voor Table du Sud
Het Brabantse interieurmerk Table du Sud blijft groeien. In 2020 boekte het bedrijf een omzet van 11 miljoen en dit jaar streven de eigenaren van Table du Sud, de broers Teun en Evert Antonissen, naar een omzet van 21 miljoen.
lees verder
Nieuwe accountmanager Hamat
Per 1 juni zal er bij vloer- en entreezone-specialist Hamat uit Genemuiden een nieuwe accountmanager voor het rayon Zuid-Nederland aan de slag gaan.
lees verder
Van Hooff nieuwe ceo Jaarbeurs
Jeroen van Hooff wordt per 1 juli 2022 de nieuwe ceo van Koninklijke Jaarbeurs. Van Hooff is op dit moment CEO van Easyfairs Nederland, waartoe onder andere de Evenementenhal in Hardenberg en Gorinchem behoren.
lees verder
Home meets spoga+gafa
Het pop-up evenement Home meets Spoga+gafa, dat gewijd is aan de wereld van interieurmeubilair, versterkt dit jaar het meubelsegment van spoga+gafa. In hal 4.2 zullen binnen- en buitenmeubels samen worden tentoongesteld op n plek.
lees verder
 
Diva van Balsan
lees verder
Studio Henk naar Utrecht
Dit najaar krijgt Studio Henk een nieuwe winkel in het centrum van Utrecht. Hiermee breidt het bedrijf steeds verder uit. Deze winkel is de vierde brandstore van het designmerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden