Goede deelname Proposte 2023
lees verder
Wehkamp start met retourkosten
Wehkamp laat klanten binnenkort retourkosten betalen. Ceo Graham Harris van de webwinkel kondigt dat aan in het Algemeen Dagblad. Hij noemt het aantal teruggestuurde items 'shocking'.
lees verder
2023 Collectie Polspotten
Digitaal. Eclectisch. Puur. Dat is waar de Polspotten 2023 collectie over gaat. Nu de digitale wereld en de natuurlijke wereld steeds meer één worden, streeft Polspotten naar harmonie.
lees verder
Consumenten minder negatief
Consumenten waren in februari opnieuw minder pessimistisch dan een maand eerder. Het consumentenvertrouwen is echter nog uitzonderlijk laag.
lees verder
 
Van Gogh komt tot leven
lees verder
Woningmarkt koelt verder af
Matrixian publiceert de nieuwste kwartaalcijfers die aantonen dat de woningmarkt verder afkoelt. Het onderzoek laat onder andere zien dat verkoopprijzen dalen, het aantal te koop staande woningen toeneemt en het overbieden sterk afneemt.
lees verder
F+S Polstermöbel wil faillissement
Meubelfabrikant F+S Polstermöbel GmbH, gevestigd in Weidhausen, wil een insolventieprocedure openen om het bedrijf kunnen herstructureren.
lees verder
 
Vier nieuwe sofa’s van Turri
lees verder
Nieuwe cv-collecties Joka
Joka Nederland introduceert drie nieuwe cv-vinylvloercollecties die zowel geschikt zijn voor de consumenten- als de projectenmarkt.
lees verder
Nieuwe schoonloopmatten
Groothandel Intr uit Deventer introduceert onder private label twee nieuwe series schoonloopmatten.
lees verder
 
Nieuwe flagshipstore Revised
lees verder
Ambitieuze Rebellenclub
In 2018 startte de Rebellenclub als shop-in-shop van Loods 5 voor op maat gemaakte meubels. Inmiddels telt het bedrijf vier vestigingen en opent binnenkort een vijfde in Den Bosch. De ogen zijn verder gericht op uitbreiding naar België.
lees verder
Recycling dekbedden en kussens
Ikea Nederland start een pilot voor de recycling van hoofdkussens en dekbedden. Consumenten kunnen hun oude dekbedden en hoofdkussens – ongeacht het merk – van 16 februari tot en met 9 maart inleveren bij alle Ikea winkels in Nederland.
lees verder
Nieuwe meubelstoffen De Ploeg
De Ploeg start 2023 goed. Het bekende stoffenmerk van Artex heeft een aantal nieuwe meubelstoffen opgenomen in de collectie.
lees verder
 
Samenwerking Rietveld en Hay
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden