Mflor groots op Incoda
lees verder
Nieuw babymerk Vipack
Vipack uit Ooigem (nabij Wielsbeke) introduceert een nieuw premium brand. Jaxx Furniture zal zich voornamelijk op het babysegment richten.
lees verder
Nieuwe ceo Beliving
Beliving, het bedrijf achter Juntoo en Exterioo, heeft een nieuwe ceo aangesteld die komt van de winkelketen Casa.
lees verder
 
Nieuwe salespromotor Heditex
lees verder
Bruisend Showup
Een standhouder zei het al, ‘waarom is het toch altijd mooi weer tijdens de najaarseditie van Showup?’ De zon scheen zeker in Den Bosch, en de sfeer tijdens de beurs paste hier prima bij. Interieurjournaal licht enkele interessante producten uit.
lees verder
Hoog bezoek
Hare Majesteit Koningin Máxima brengt op donderdagochtend 21 september een werkbezoek aan het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam.
lees verder
Meubelbeurs Brussel 2023 al goed
Midden augustus was al zo’n 95% van de ruimte gevuld. De organisatie van Meubelbeurs Brussel is dan ook positief over de volgende editie, die van 5 tot 8 november plaatsvindt.
lees verder
 
Nieuwe projectcollectie Kobe
lees verder
Inrichten voor ontspannen wonen
[Sponsored artikel] - In dit artikel geven we vijf tips met manieren hoe je woonkamer zo in kan richten om een ontspannen sfeer kan creëren. Van opruimen tot groen toevoegen, ontdek eenvoudige manieren om tot rust te komen. Lees meer!
lees verder
 
Nieuwe Ceo voor Jysk
lees verder
De Ploeg 100 jaar
De Ploeg bestaat 100 jaar! In al deze jaren is het streven van het merk nooit veranderd. De Ploeg staat nog steeds voor hoogwaardige, eerlijke ontwerpen die lang meegaan.
lees verder
Ultima nieuws op Najaarsvakdagen
De zomer zit er weer op, dus we mogen weer naar beurzen! Van 10–13 september vinden in De Woonindustrie opnieuw Najaarsvakdagen plaats. Slaapexposant Ultima toont tijdens het evenement verschillende nieuwe producten.
lees verder
Decosit 2023 start
Komende dinsdag 5 september start de Decosit in Brussel, de beurs voor professionals in textiel om de laatste collecties en trends te bekijken.
lees verder
Lichte groei detailhandel
De Nederlandse detailhandel zet 5% meer om in juli volgens het CBS. Het volume daalde wel. De interieursectoren bleven hierbij achter.
lees verder
Tips om zelf tegels te plaatsen
[Sponsored artikel] - Tegels plaatsen vinden veel doe-het-zelvers lastig. Hoe plaats je tegels recht, op gelijke afstand van elkaar en op dezelfde hoogte? Met materiaal dat professionele tegelaars gebruiken, kan je dat perfect doen. Hier lees je hoe.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden