Innovation Awards uitgereikt
Textirama heeft onlangs voor de tweede keer de Innovation Awards voor de textielsector live uitgereikt. De winnaars worden beloond met geldprijzen omdat ze een innovatief idee of project ontwikkeld hebben. Vooral duurzame mondmaskers en revolutionaire weeftechnieken werden beloond.
lees verder
Italiaanse luxe bij Zanette
Zanette is een label van de Italiaanse meubelfabrikant Tomasella dat zowel high-end dag- als nachtmeubelen in het programma heeft.
lees verder
Acht designmerken in Antwerpen
Beurzen zitten er voorlopig nog niet in, maar bij Stilfuld Agency in Antwerpen zijn van 22 maart tot en met 3 april de noviteiten van acht designmerken te zien.
lees verder
 
Verruiming kopen op afspraak
lees verder
Ontwerpers veilen designstukken op Catawiki
Gerenommeerde ontwerpers aangesloten bij Design Open veilen voor het eerst unieke designontwerpen op Catawiki. Nog tot en met 14 maart staan de veilingobjecten op het platform.
lees verder
The Complete Book of Colourful Interiors
Je wil graag meer kleur in je huis? Goed idee volgens Iris De Feijter en Irene Schampaert, want niks beïnvloedt volgens hen de sfeer in je interieur meer dan kleur. The Complete Book of Colourful Interiors laat zien hoe dat aangepakt kan worden.
lees verder
 
Panelen van Meister
lees verder
Het Woonstijlcollectief van Euretco
Euretco Wonen heeft besloten om de strategie om de ondernemers centraal te stellen nog verder uit te rollen in 2021. De ondernemers zullen zich intern verenigen onder: 'Het Woonstijlcollectief'. In alle externe communicatie, richting consument, zal de naam van de winkel leidend zijn.
lees verder
DWI vakdagen helemaal in april
De persconferentie van vorige week dinsdagavond is aanleiding geweest om opnieuw met exposanten, vakbezoekers en het DWI team in afstemming te gaan over de Vakdagen, die deels in maart en deels in april gepland stonden. Er is ervoor gekozen om de Vakdagen nu in zijn geheel naar april te verschuiven.
lees verder
Luxaflex Academy online
Wat begon uit noodzaak, doordat door de lockdown de fysieke trainingen wegvielen, blijkt nu een groot succes: de online training van Luxaflex® Academy. Luxaflex heeft inmiddels al de 1.000ste online cursist verwelkomd.
lees verder
Maandag heropen-rechtszaak
De rechtszaak die Inretail heeft aangespannen om de Nederlandse winkel te heropenen vindt maandag 8 maart om 10.00 uur bij de rechtbank in Den Haag plaats.
lees verder
Uitbreiding Orderchamp in Duitsland
De Nederlandse startup Orderchamp voegt ‘officieel’ een vijfde markt toe, naast de Benelux en Frankrijk. Na een eerdere soft-launch, opent het bedrijf binnenkort een kantoor in Duitsland.
lees verder
 
Royaal zitgevoel met Rolf Benz
lees verder
Nieuwkomers DWI deel 1
De Woonindustrie (DWI) heeft weer nieuwe exposanten. Zij zijn te zien tijdens de voorjaarsdagen op 21-23 maart en 12+13 april. Interieurjournaal stelt de nieuwkomers graag voor, verdeeld over meerdere berichten.
lees verder
Nijntje op de vloer
De Nederlandse ontwerpstudio Maison Deux introduceert samen met 's werelds meest bekende konijn een exclusieve collectie vloerkleden. De iconische en minimalistische ontwerpen van Dick Bruna zijn voor het eerst vertaald naar een collectie wollen vloerkleden met 3D textuur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden