Overname Schramm
lees verder
Verlaging productie Unilin
Recent hebben een aantal Belgische vloerenproducenten hun cijfers gepresenteerd. Hieruit blijkt een behoorlijk afnemende vraag naar vloeren. Unilin heeft de productie inmiddels verlaagd.
lees verder
Faillissementsaanvraag Made.com
De website van made.com in Nederland was al enige dagen uit de lucht, vanwege de financiŽle problemen. Op 1 november heeft het bedrijf het totale faillisement aangevraagd.
lees verder
 
Erkenning Refashion B&C
lees verder
Vergoeding recycling matrassen
De Stichting Recycling Matrassen zorgt voor een effectieve en kostenefficiŽnte afwikkeling van de afspraken over recycling van matrassen. Het bestuur hiervan heeft nu de tarieven voor 2023 bepaald.
lees verder
Nieuwe agent Medalounger
Meubelfabrikant Medal heeft voor de Modulax-collectie relaxfauteuils van Medalounger een nieuwe Nederlandse agent aangesteld: Michiel Vos. Hij versterkt per 1 november het verkoopteam.
lees verder
 
Veelzijdige salontafel
lees verder
Nieuwbouw Coulisse
Raambekledingsfabrikant Coulisse investeert de komende jaren meer dan Ä 50 miljoen in de bouw van een nieuwe bedrijfscomplex nabij de afrit van de A1 bij Enter, zo meldt dagblad Tubantia.
lees verder
Meer omzet, minder volume in september
De Nederlandse detailhandel heeft in september 5,3% meer omgezet dan in september 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was echter 3,5% lager. De omzet van de foodsector groeide met 7,3%, die van de non-foodsector met 4,7%.
lees verder
 
Groeigeld voor Whoppah
lees verder
Signify pessimistisch over omzet
Signify boekte in het derde kwartaal een flinke omzetstijging, maar is pessimistisch over het jaar als geheel. Het verlichtingsbedrijf gaat uit van 2 tot 3 procent groei, niet de eerder voorspelde 3 tot 6 procent.
lees verder
Mobiele winkel
Decorette introduceert de mobiele winkel voor consumenten die weinig tijd hebben en ontzorgd willen worden.
lees verder
Tips voor minder energieverbruik
[Sponsored artikel] - Nu de gas- en elektriciteitsprijzen de lucht ingeschoten zijn, zoeken we massaal naar manieren om minder energie te verbruiken en zo de kosten te drukken.
lees verder
Geen kantoor als clubhuis
Het kantoor moet geen clubhuis worden. Dat is ťťn van de conclusies van het Center for People and Buildings (CfPB). Tijdens het CfPB Jaarcongres van afgelopen week deelden de onderzoekers van het Delftse kenniscentrum de eerste resultaten van het grootschalige onderzoek ĎWerk in Transitieí.
lees verder
 
Artifort op Orgatec
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden