Metaform blijft in DWI
Wie tijdens de Najaarsvakdagen De Woonindustrie (DWI) bezoekt, kan hier ook weer Metaform vinden. De meubelfabrikant heeft zijn contract met het showroomcentrum verlengd.
lees verder
 
Nieuwe generatie vloerdesign
lees verder
Incoda vereist coronabewijs
Het is niet mogelijk om Incoda te bezoeken zonder coronatoegangsbewijs. Easyfairs ondermijnt met deze zware maatregel dat iedereen volledig deel moet kunnen nemen aan de samenleving.
lees verder
Gewatteerd en modulair Quilton
Hay en Doshi Levien onthullen hun nieuwste ontwerpsamenwerking: de Quilton familie van modulaire banken. Volgens de makers is dit een gewatteerd landschapsbanksysteem.
lees verder
 
Akoestieke hoogvlieger
lees verder
Sterke groei Home24
Online interieurwebshop Home24 brengt een positief persbericht naar buiten. In het tweede kwartaal van 2021 groeide de omzet met 41% tot € 166 miljoen ten opzichte van een groei van 49% in dezelfde periode vorig jaar.
lees verder
PPC Nieuwegein geopend
Een nieuw filiaal van de Plinten & Profielen Centrale (PPC) is geopend. Na Wijk bij Duurstede, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Groningen is Nieuwegein de zesde stad waar PPC haar deuren opent.
lees verder
Retailoplossingen Lightspeed
Lightspeed Nederland verenigt digitale en fysieke processen. De oplossing van het bedrijf maken de verkoop via verschillende kanalen mogelijk, net als het uitbreiden naar nieuwe locaties, wereldwijde betalingen, financiële oplossingen en toegang tot leveranciersnetwerken.
lees verder
 
Flip familie compleet
lees verder
Nieuwbouwwoning inrichten in 5 stappen
[Sponsored artikel] - De oplevering van een nieuwbouwwoning kan wel een jaar tot anderhalf jaar duren en dan kan het inrichten beginnen. Hierbij vijf tips.
lees verder
Kartelonderzoek interieur gesloten
Bijna een jaar geleden deed de Autoriteit Consument en Markt (ACM) invallen bij verschillende woninginrichting-leveranciers die worden verdacht van kartelvorming. Nu is het onderzoek gesloten.
lees verder
Futuristisch Frankenstolz
De editie van 2021 ging niet door, maar van 17–23 januari vindt internationale interieurvakbeurs Imm Cologne weer plaats. Het Duitse f.a.n. Frankenstolz Schlafkomfort is dan opnieuw van de partij, met duurzaam nieuws en een bed met een Egyptisch tintje.
lees verder
Groei Hunter Douglas
De omzet van Hunter Douglas steeg na een eerdere dip als gevolg van de coronacrisis afgelopen halfjaar tot € 1,87 miljard.
lees verder
 
Expositie 'Het Berberhuis'
lees verder
Beste woningstoffeerder
Wie mag zich dit jaar de beste woningstoffeerder van het land noemen? Inschrijven voor het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) tijdens de vakbeurs Incoda is nog mogelijk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden