Euretco neemt Skandia over
Euretco, moederbedrijf van DGN retail, bekend van de franchiseformules Hubo en Multimate, heeft recent het gereedschapmerk Skandia overgenomen van THR uit Apeldoorn.
lees verder
 
Botanisch Paint & Paper Library
lees verder
Nieuw verkoopteam Prandina
De Italiaanse verlichtingsfabrikant Prandina heeft een nieuwe Nederlandse verkoopstaf via het vorig jaar april opgerichte We Contact.
lees verder
Ceo Riviera Maison opgestapt
De ceo van Rivièra Maison, Annemarie Uleman, is na ruim een jaar opgestapt vanwege een verschil van inzicht over de te varen koers. Dat meldt de interieurdecoratieketen.
lees verder
 
Spotlight komt eraan
lees verder
Nieuwe meubelstoffen De Ploeg
In de nieuwe collectie van De Ploeg draait alles om het wezen en de veelzijdigheid van het weven. Structuur karakteriseert de vijf nieuwe meubelstoffen van de fabrikant. De materialen zijn synthetisch of natuurlijk, elk met een eigen voordeel.
lees verder
Eric Kuster nieuws bij Maretti
Verlichtingsfabrikant Maretti Lighting heeft nieuws te melden. Ontwerper Eric Kuster introduceert een nieuwe hanglamp en een nieuwe vloerlamp, die te zien zijn in een boardroom van het bedrijf in Almere.
lees verder
 
Hannover Consultancy wordt Global Fairs
lees verder
Situatie Proposte nog onduidelijk
De situatie veroorzaakt door de coronavirus-epidemie zorgt ervoor dat verschillende beurzen al uitgesteld zijn. Of dit ook voor vakbeurs Proposte (gepland op 27-29 april) geldt maakt de organisatie volgende week bekend.
lees verder
Interieurbranche floreert in 2019
We wisten het natuurlijk al via het CBS, maar 2019 was een uitstekend omzetjaar voor Nederlandse woonwinkels, ook volgens Inretail. Vorig jaar waren de verschillen in cijfers groter.
lees verder
Extra openingsdag DWI
Maandag 2 maart is het weer MarketdayXL of TradeMondayXL in De Woonindustrie (DWI), waarbij ook de afdelingen Home&Living, Verlichting en Slapen geopend zijn. Zondag 8 maart is er een extra openingsdag.
lees verder
 
Expansie Fest
lees verder
Ook Salone del Mobile uitgesteld
Na het annuleren en uitstellen van diverse beurzen, is nu ook Salone del Mobile geannuleerd en uitgesteld tot juni.
lees verder
 
Geheime tip van Eikelenboom
lees verder
Verwoestende brand Moso
Bamboespecialist Moso International is vrijdagavond 21 februari getroffen door een verwoestende brand. Gaat de importeur dit overleven?
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden