Trendz Najaar: beleving centraal
Trendz biedt dit najaar meer dan de gelegenheid om inkopen te doen doen. Dankzij de nieuwe Next Level is er van 25-27 augustus meer ruimte voor ontmoeting en inspiratie.
lees verder
Luxaflex vult collecties aan
Luxaflex introduceert in september meerdere collecties: nieuwe houten jaloezieŽn, rolgordijnen en Duette Shades.
lees verder
 
Leolux presenteert Bondi
lees verder
Liquiditeit Beter Bed goede kant op
In juni bleek dat Beter Bed kampt met liquiditeitsproblemen. Nu is er echter positief nieuws, het bedrijf heeft de eerste helft van een aanvullende lening gekregen en gaat Matratzen Concord definitief verkopen.
lees verder
Tarkett breidt Fushion gamma uit
Eťn van de meest recente ontwikkelingen in het productassortiment van Tarkett is Tarkett Fusion: de combinatie van tapijttegels en LVT vloeren. De vloerenfabrikant breidt dit gamma nu uit, voor nog meer keuzemogelijkheden.
lees verder
 
Zomerse buitenmeubels van Ethimo
lees verder
Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI
Tijdens de Najaarsvakbeurs in De Woonindustrie zijn noviteiten van de standhouders te zien, maar er is van 1-4 september meer te doen. Tijdens de beursdagen worden presentaties en lezingen gegeven en er wordt een unieke expositie neergezet.
lees verder
Multifunctionaliteit op Spoga+gafa
Nog een paar weken en dan opent Spoga+gafa zijn deuren. De focus van 's werelds grootste tuinbeurs ligt van 1 - 3 september op stadstuinieren: tuinieren zonder tuin. Exposanten bieden inspiratie voor tuinieren in de stad en trends voor de inrichting van de verlengde groene woonkamer.
lees verder
 
Twee tafels bij Arp Design
lees verder
Baleri introduceert Tape
Het Italiaanse design meubelmerk Baleri Italia uit Milaan introduceert de nieuwe leunstoel Tape. Ontworpen door designstudio Radice Orlandini.
lees verder
Contemporary Collection Cole & Son
Deze zomer staat voor Cole & Son in teken van The Contemporary Collection. Twee nieuwe complementaire collecties, van wandbekleding en stoffen.
lees verder
 
Nieuwe verpakking Woca
lees verder
Saba lanceert nieuwe website
Saba adhesives and sealants, producent van hoogwaardige lijmen en kitten die onder meer gebruikt worden voor de productie van meubelen en matrassen, heeft een nieuwe website. Deze is vooral gericht op de slimme oplossingen van Saba, innovaties, kennisdocumenten en klantverhalen.
lees verder
Jab Anstoetz verdeler Climatex
Stoffenleverancier Jab Anstoetz heeft Climatex als nieuwe merk aan zijn portfolio toegevoegd. Daarnaast omarmt het bedrijf de romantiek in een nieuwe collectie vol bloemmotieven.
lees verder
 
Decosit herleeft via Fedustria
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden