Waarschuwing Balta
lees verder
Bijzondere zwevende trap
Doornekamp Woodspecials maakt letterlijk alles van hout. Van grote, unieke kunstwerken voor wereldtournees tot architectonische gevelelementen. Voor interieur of exterieur. Dit vroeg volgens het bedrijf ook om een bijzondere trap in het eigen pand.
lees verder
Circulair meubelmanagement
In een wereld waarin grondstoffen en circulair handelen steeds belangrijker worden introduceert Lloop New Economy een multi brand circulaire meubelmanagement tool. De onafhankelijke Saas-oplossing is uniek in zijn soort en maakt Nederland circulair 2030 mogelijk.
lees verder
Interieur retail september matig
De Nederlandse detailhandel heeft in september 4 procent meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 2,7% hoger. Maar het interieur scoorde voor het eerst sinds lange tijd deels negatief.
lees verder
Jysk geeft kerstcadeautjes
Dit jaar geeft het Deense interieurbedrijf Jysk twee kerstcadeaus. Christian Schirmer, Country Manager Jysk Duitsland: 'We hebben besloten om al onze 960 winkels in Duitsland dit jaar op 24 december gesloten te houden.'
lees verder
Cees Nijpels overleden
Cees Nijpels, medeoprichter en directeur van C.M. Nijpels Meubelen in Bergen Op Zoom, is op 75-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Overname door Unilin
lees verder
Turkse kussens van Bonna
Foamkussens worden volgens Bonna vooral in China geproduceerd. Door de huidige instabiele aanvoer en extreem hoge vrachtkosten, wordt het echter weer interessant om foamkussens vanuit Europa te halen.
lees verder
Trends van Ambiente 2022
Ambiente Trends 22+ presenteert drie baanbrekende voorspellingen die voortbouwen op eerdere thema's en deze op een zinvolle manier verder uitwerken.
lees verder
Actona Group neemt Theca over
Kort na de aankondiging van een recordresultaat en de lancering van een ambitieuze groeistrategie kan Actona Group nu de overname van Theca aankondigen. Met de nieuwe acquisitie versterkt Lars Larsen Group haar positie binnen de stofferingsmarkt.
lees verder
 
Mariska Jagt werkt aan turn-key
lees verder
Decorette wordt vernieuwd
Decorette is van plan om het winkelconcept aan te passen en begint in januari 2022 aan de vernieuwing.
lees verder
Juntoo in de etalage
Het Belgische De Tijd meldt dat de aandeelhouders van de groep boven Juntoo (voorheen Overstock Home), de badkamerketen X²O, en Belgische marktleider in tuinmeubelen Overstock de verkoop van het bedrijf voorbereid.
lees verder
Nieuwe exposanten Brussel 2021
In de komende editie van de Meubelbeurs Brussel van 7-10 november zijn er veel nieuwe exposanten, waaronder de hier genoemde voorbeelden.
lees verder
 
Meer Nivo aan de wand
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden