Beperkt verlies woonretail maart
De cijfers over maart worden door de coronacrisis natuurlijk slechts deels beïnvloed, de strenge maatregelen gingen immers pas 15 maart in. Verrassend is misschien wel dat de totale Nederlandse detailhandel 3,5% meer omzet geboekt heeft. En hoe zat het met het interieur?
lees verder
 
Nieuwe woonwinkel HelloChair
lees verder
Bedding dempt omzetdaling Recticel
De beddendivisie van Recticel, sinds najaar 2018 weer terug in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein, doet het goed en dempt de omzetdaling van het schuimconcern in Q1.
lees verder
Extraordinary Life Moooi digitaal
Moooi gelooft in de schoonheid van verrassing en de kansen die daarbij horen. Daarom creëerden Marcel Wanders en Robin Bevers een online editie van A Life Extraordinary: een digitale wereld vol Moooi-ontwerpen, ruimtes en interieurs.
lees verder
 
Sprookje Casper over
lees verder
Veilige horeca afstand bij Meubitrend
Langzaam worden de Corona maatregelen iets losgelaten. De horeca snikt echter nog steeds naar verlichting. Meubitrend kan hier wellicht aan bijdragen met het Social Safer frame.
lees verder
Objecten met IR-verwarming
Alternatieven voor reguliere verwarming worden steeds fraaier, onopvallender en stijlvoller toe te passen in het interieur, bijvoorbeeld door objecten met infraroodverwarming.
lees verder
 
DWI baken in onzekere tijd
lees verder
Designmeubels op maat bij Momaa
Eind 2019 startte Chiel Slinkman en Dries Schulten met een nieuw initiatief: Momaa (Meubels op Maat). Via dit platform komen ontwerpers in contact met consumenten die op zoek zijn naar unieke meubels, bedden, verlichting en accessoires.
lees verder
Solcora Silence van Mflor
Mflor introduceert een nieuwe variant op Solcora, namelijk Solcora Silence. De Solcora Silence vloeren hebben een geïntegreerde ondervloer, die voor 10dB geluidsreductie moet zorgen.
lees verder
 
Spectrum verhuist
lees verder
NYNY van Gebrüder Thonet Vienna
Meubelfabrikant Gebrüder Thonet Vienna GmbH blijft zijn collectie ontwikkelen. De ontwerpers van het 2020-assortiment koppelen volgens het bedrijf het stilistische erfgoed van Gebrüder Thonet Vienna (de stoomgebogen beukenhoutverwerkingstechniek) met modern design.
lees verder
PET karpet Nanimarquina
Agentuurbedrijf Zu ziet ook voordelen van 'blijf in je kot'. Na lange tijd binnen zitten bereiden consumenten zich wellicht voor op zomervakantie in eigen tuin, of hebben de behoefte om hun interieur aan te pakken. Voor hen biedt het bedrijf onder meer de PET karpetten van het merk Nanimarquina.
lees verder
 
DWI Najaarsvakbeurs
lees verder
Karpetten bij Fritz Hansen
In samenwerking met Cc-tapis debuteert de Deense ontwerper Cecilie Manz met vier tapijtontwerpen voor meubelfabrikant Fritz Hansen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden