Liquiddesign vernieuwd
Liquiddesign van Forbo Eurocol is een veerkrachtige gietvloer met duurzame componenten als kurk en plantaardige olie. Liquiddesign werd onlangs vernieuwd en verbeterd.
lees verder
De Valk eigenaar van Studio Bac
Vanaf 1 september is meubelfabriek De Valk de trotse eigenaar van Studio Bac. Studio Bac, een label wat voorheen al door De Valk geproduceerd werd, is een meubelmerk met eetkamertafels en stoelen ontworpen door Janssen & Jaski. De Valk zal Studio Bac nu ook op de projectenmarkt gaan aanbieden.
lees verder
 
Vining Ivy Histors kleur 2023
lees verder
Lots of Textiles en Brinkhaus
Lots of Textiles vertegenwoordigt sinds 1 augustus jongstleden alle sales activiteiten voor Brinkhaus dekbedden en hoofdkussens in Nederland!
lees verder
Warmte op Showup
Showup was warm dit najaar. Niet alleen vanwege de temperatuur, al bleef deze in de Brabanthallen binnen de perken. De sfeer was prettig en de standhouders leken tevreden.
lees verder
Nieuws op Incoda 2022
Van 11-13 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem georganiseerd. Vele bedrijven tonen daar de nieuwe producten, waaronder Tété, Oer en Interfloor.
lees verder
 
Revolutionaire verf finish
lees verder
Isolerende kozijnen
[Sponsored artikel] - Bij het zoeken naar een nieuw kozijn, is het vaak een uitdaging om de isolatie en energiezuinigheid te vinden. Zeker met de huidige energieprijzen is dat wel belangrijk. Hier meer over isolerende en energiezuinige kozijnen en schuifpuien.
lees verder
Nieuwe artikelen van Ignore
Ignore bestaat drie jaar en viert dat met een nieuwe collectie. De modulaire kast Stack met zijn geometrische vormen is volgens Ignore een ware eye-catcher. De Stretch heeft zijn organische vormen te danken aan een unieke combinatie van materialen.
lees verder
Nieuws van Decosit
Decosit is een vakbeurs voor de wereld van meubel- en decoratiestoffen, geheel georganiseerd door en voor alle professionals. De beurs wordt gehouden op 13 en 14 september in Brussels Expo
lees verder
Mflor verlaagt de prijzen
In aanloop naar de Incoda heeft Mflor bekendgemaakt dat het de prijzen van de PVC producten gaat verlagen, in samenwerking met de groothandel.
lees verder
 
Verner Panton expositie MisterDesign
lees verder
DBC distribueert Adova
Adova Benelux stelt DBC International aan als exclusief distributeur voor Nederland en Vlaanderen.
lees verder
Samenwerking voor vakbeurs
VBW, Plantion en Groothandelscentrum Plantion gaan samenwerken met Trendz om daar een uniek en inspirerend bloemistenprgramma te bieden.
lees verder
 
Nieuwe directeur Intr
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden