Porro collectie 2020
Italiaanse fabrikant Porro introduceert zijn 2020 collectie. Het merk wil fascineren met zijn speciale visie op de wereld: een architectonisch kijk op het ontwerp van de ruimte en een schoonheidsideaal dat bestaat uit pure vormen, uiterst nauwkeurig vakmanschap en onderzoek naar materialen en technologieŰn.
lees verder
 
Intr gaat sluiten
lees verder
Henk van Rees overleden
Henk van Rees, bekend van Meubelfabriek C. van Rees en Zn., is op 3 december jongstleden overleden. Hij is 78 jaar geworden.
lees verder
Bedroom Jewels van Roelfien Vos
Voor Nilson Beds ontwierp interior designer Roelfien Vos de collectie Bedroom Jewels. Dit combineert zij met haar Floor Jewels.
lees verder
 
Trendz geannuleerd
lees verder
Skovby nieuw in DWI
DWI (De Woonindustrie) heeft er een nieuwe exposant bij. Skovby M°belfabrik, de scandinavische fabrikant van design meubelen, is vanaf januari in Nieuwegein te vinden.
lees verder
Cao akkoord non-food retail
Op 7 december is een akkoord bereikt over de nieuwe Nederlandse cao retail non-food die op 1 januari aanstaande ingaat. De looptijd van deze overeenkomst voor de detailhandel is tot 1 juli 2022.
lees verder
 
Digitaal bezoek Meubelbeurs
lees verder
Diesel Living 2021
De Italiaanse meubelfabrikant Moroso toont een preview van de nieuwe 2021-collectie van Diesel Living.
lees verder
Mondiart deel van Dutch Interior
Mondiart is zeer enthousiast dat het gaat samenwerken met het Nederlandse meubelmerk Eleonora. Samen met Eleonora, By-Boo, Mattz, Sevn en Key West Bedding gaat het bedrijf het collectief Dutch Interior vormen.
lees verder
 
Hamat HQ Devotion karpetten
lees verder
Zafaro van Black Edition onderweg
Romo biedt alvast een kijkje in de toekomst. Van het merk Black Edition wordt in januari de collectie Zafaro ge´ntroduceerd.
lees verder
Nordstil geannuleerd
Door de huidige corona-maatregelen is besloten om de winter-editie van de regionale decoratiebeurs Nordstil 2021 in Hamburg vooralsnog te annuleren.
lees verder
 
Mondkapjesboete voor klant
lees verder
Meubelbeurs Brussel Digitaal
Van maandag 7 tot woensdag 9 december 2020 kan de Meubelbeurs Brussel digitaal bezocht worden. Er is dagelijks de mogelijkheid live gesprekken te voeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden