Primeurs van studio Ignore
De Amsterdamse ontwerpstudio Ignore ontwerpt, ontwikkelt en distribueert meubels en interieuraccessoires met een minimalistische uitstraling. Het label werkt alleen met Nederlandse ontwerpers en stelt nu twee nieuwe producten voor.
lees verder
 
Planten in de vloer
lees verder
Berryalloc groter in Nederland
Berryalloc Nederland heeft een groter sales team gekregen. Daarnaast heeft het nieuwe brandcorners in Eindhoven en Purmerend.
lees verder
Showroom Your Floor in Nidum
Groothandel Your Floor gaat zich vestigen in het Architectenlab van Nidum. In deze inspiratieruimte kunnen bezoekers kennismaken met de collectie vloeren van deze groothandel.
lees verder
 
Belgische productie onder druk
lees verder
Kosmopolitisch keramiek Seletti
Het Italiaanse designmerk Seletti werkt opnieuw samen met het duo Ctrlzak en presenteert de nieuwe items in de Hybrid collectie onder het motto One World, One Future. De serviescollectie is aangevuld met nieuwe producten, waarin culturen uit de hele wereld fuseren.
lees verder
Stille ondervloeren
Estillon introduceert met de Whisper een nieuwe ondervloeren-collectie voor rigid core pvc en PVC klikvloeren, die voldoen aan de 10Db norm.
lees verder
 
Nieuwe terraszonwering Luxaflex
lees verder
CO2 negatieve tapijttegels Interface
Interface introduceert de eerste collectie met CO2-negatieve tapijttegels, genaamd Embodied Beauty. Om dit te realiseren is een nieuwe backing ontwikkeld, die meer CO2 opslaat dan ooit tevoren.
lees verder
Deens design en Portugees vakwerk
Een bijzondere combinatie vormt de basis voor het Deense meubelmerk Laengsel Design: een Portugese broer en zus ontwerpen meubels in een Scandinavische stijl, ge´nspireerd door Portugese historische kenmerken, landschappen en culturele aspecten.
lees verder
 
Natuur inspireert vloertegels
lees verder
Nieuw modulaire collectie Tarkett
Vandaag is de nieuwe ultra-realistische modulaire vinylcollectie ID Inspiration ge´ntroduceerd door Tarkett. De introductie vond online plaats vanuit het Atelier in Parijs.
lees verder
150 must see huizen
Architectuurreizen zitten volgens uitgeverij Lannoo in de lift. Het boek 150 Houses You Need to Visit Before You Die is een naslagwerk van de mooiste 150 private huizen.
lees verder
 
Nieuwe exportleider Himolla
lees verder
Design District naar november
De interieurdesign beurs Design District is verplaatst naar het najaar en wordt nu van 3-5 november georganiseerd in de van Nelle Fabriek Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden