Nieuw distributiecentrum Parador
Parador start met de bouw van het nieuwe logistieke centrum in Coesfeld en geeft een duidelijk signaal af voor meer efficiŽntie en duurzaamheid op de vestiging.
lees verder
Awards in De Woonindustrie
Na een drukke zondag met het Woon & Interieurevent was het gisteren een geanimeerde eerste voorjaarsvakdag in De Woonindustrie, afgesloten met een jubileumfeest ťn awards.
lees verder
 
Overname AG Tex
lees verder
Expertmeeting Interieurvakman
Afgelopen vrijdag kwamen diverse vertegenwoordigers uit de branche bij elkaar om te discussieren over het vakmanschap in de interieurbranche en het opleiden van nieuwe studenten.
lees verder
Stenen stapelen op het terras
Met het uiterlijk van rivier- of zeekiezels, die door de werking van wind en water worden gladgestreken, zijn de nieuwe collecties van Keroo bij uitstek geschikt voor het buitenleven.
lees verder
Spectrum onder beheer Rsga Design
Rsga Design, het bedrijf achter Spectrum en de bekende interieurmerken Gelderland, Rietveld Originals en verlichtingsmerk Atelier Artiforte, heeft afgelopen maand 100% van de aandelen in voornoemde merken verworven.
lees verder
 
Whoppah wil 20 miljoen groeigeld
lees verder
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
 
Meer Signify outdoorverlichting
lees verder
Kies de perfecte bank
[Sponsored artikel] - Het kiezen van een bank voor je huis kan een lastige taak zijn. Er zijn zoveel verschillende soorten, maten en stijlen om uit te kiezen, dat het overweldigend kan lijken.
lees verder
A House of Happiness rebranded
Gordijnenmerk A House of Happiness uit Leeuwarden, onderdeel van fabrikant Royal Vriesco, heeft een nieuwe huisstijl. Met de nieuwe uitstraling wil het concern haar merk versterken.
lees verder
Goede sfeer op Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
lees verder
 
Overname Mflor door Karndean
lees verder
Voorjaarsnoviteiten Montis
Een nieuw jaar vraagt volgens Montis om nieuwe ontwerpen. De meubelfabrikant breidt zijn collectie uit met de loungechair Fabian en vijf nieuwe opties voor de Axel XL bank.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden