Vroomshoop blijft toch open
Vroomshoop Meubelen zou stoppen aan het einde van dit jaar, maar er is toch een mogelijkheid gevonden om het bedrijf van eigenaar Hennie van der Most te continueren.
lees verder
Thonet 200 in 2019
In 2019 viert Thonet, de meubelfabrikant uit Frankenberg, zijn 200-jarig jubileum. Dat is meestal reden om een klassiek model door bekende ontwerpers te laten restylen. Zo ook bij Thonet.
lees verder
 
Ook boxsprings bij Matt Sleeps
lees verder
Trendz + Intirio met top-aanbod
Het wordt een bijzondere happening eind januari in Gent: de eerste accessoire-beurs Trendz Belgium en tegelijkertijd een knusse editie van Intirio met een top-aanbod qua merken.
lees verder
Overname Peitsman door Unilin
Vorige week werd bekend dat Koninklijke Peitsman, de Rotterdamse groothandel uit 1885, wordt overgenomen door de Belgische laminaat- en vloerenfabrikant Unilin.
lees verder
 
Fijne feestdagen en een mooi 2019!
lees verder
Philips Lighting verdwijnt geheel
Per 28 januari 2019 verdwijnt de naam Philips Lighting bv en zal ook de facturatie zal onder de naam nieuwe naam van de besloten vennootschap Signify Netherlands verlopen.
lees verder
Wellemöbel weer failliet
Opnieuw een schok in de Duitse meubelindustrie: Wellemöbel moest afgelopen week het faillissement aanvragen.
lees verder
Onderzoek houten vloeren
Eikenhout is veruit de meest populaire houtsoort voor het leggen van een nieuwe houten vloer. Dit blijkt uit onderzoek van Uipkes Houten Vloeren.
lees verder
 
Van Til terug in centrum Alkmaar
lees verder
Elfjes ontwerpen kerstbank
Ho, ho, ho! Met de Kerstbank ontwerper van Colijn IT kan je de Kerstman helpen! Ontdek de ware elf in jezelf en help deze bank te 'ver-Kerstmissen' met jouw ontwerpskills!
lees verder
DBC M-Line is om
DBC introduceert nu ook een one-size-fits-all matras: Wave by M Line. Verkrijgbaar bij Beter Bed-winkels, geselecteerde dealers en online.
lees verder
 
Zuiver nieuw onderkomen
lees verder
Helderr failliet
De ZVI (Zuid Nederlandse Verlichtingsindustrie) uit Heesch, die meer bekend was en werkte onder de naam Helderr, is failliet. Het recent geïntroduceerde Joshh& lijkt de dans te ontspringen.
lees verder
Baleri's Trays
Onder de art direction van Aldo Parisotto is er een nieuwe productlijn gepresenteerd door de Italiaanse meubelfabrikant Baleri Italia: Trays.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden