BXB wijzigt naam
BXB Agenturen gaat voortaan door het leven als BXB Interior Collections. Het agenturenbedrijf heeft sinds kort een eigen stand op DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein waar een selectie uit de gevoerde collecties te zien is.
lees verder
Succesvol Showup
Op 5 en 6 september vond Showup weer plaats in Expo Haarlemmermeer. Een bruisend evenement, waar vanaf spatte dat zowel ondernemers als bezoekers blij waren om weer live inspiratie op te kunnen doen. Interieurjournaal haalt wat krenten uit de pap.
lees verder
 
National Trust Papers II behang
lees verder
Edwin Smit overleden
Afgelopen zaterdag is Edwin Smit, partner bij Spadon Agenturen, op 54-jarige leeftijd overleden.
lees verder
Preview Trendpresentatie Incoda
Tijdens de komende editie van Interieur Collectie Dagen (Incoda) op 12-14 september 2021 worden de laatste trends door Niek de Prest en Yvonne Teijgeman gepresenteerd in de Welcome Area.
lees verder
Eindelijk weer Proposte
September is beurzenmaand. We hebben na een lange coronacrisis iets in te halen, zoals Proposte. De vakbeurs voor exclusieve interieurstoffen werd meerdere keren uitgesteld en vindt van 7Ė9 september eindelijk weer plaats in Como, ItaliŽ.
lees verder
 
Slaapabonnement
lees verder
Swiss Sense koopt Deense keten
Het Nederlandse beddenspeciaalzaakketen Swiss Sense koopt de Deense collega DrÝmmeland en gaat daarmee internationaal uitbreiden.
lees verder
Stadswinkel Ikea in Wenen geopend
Ikea heeft al stadswinkels in steden als Parijs en Hamburg, maar hier is nu een duurzame stadswinkel in Wenen bijgekomen.
lees verder
 
Solcora Silence in visgraat en betonlook tegel
lees verder
Nieuws van Hamat
Hamat introduceert op Incoda diverse nieuwe producten, waaronder een nieuwe schoonloopkwaliteit, nieuwe collectie PVC vloeren en nieuwe collectie karpetten.
lees verder
Tussenstand aanmeldingen Imm
Imm cologne 2022 staat er goed voor, aldus organisator Koelnmesse. Rond de 70 procent van de beschikbare ruimte van de beurs, die zowel offline als online plaatsvindt, is inmiddels volgeboekt.
lees verder
 
Nienke Dusseljee bij Deltex
lees verder
Montageteam Leenbakker en Kwantum
Leen Bakker en Kwantum werken achter de schermen al veel met elkaar samen, maar nu is dat ook aan de voorkant zichtbaar. De twee partijen vormen samen een montageteam voor raamdecoratie.
lees verder
Vloerenwinkels van Hornbach
Hornbach gaat dit jaar vloerenwinkels van zo'n 7.000m2 openen in Nederland, waarvan de eerste in Kerkrade komt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden