Geen recessie
De Nederlandse economie is in het vierde kwartaal gegroeid, waardoor er geen sprake is van een recessie, twee negatieve kwartalen achter elkaar.
lees verder
Vlaamse meubelshow FFDD
Van 27–31 maart 2023 organiseren twaalf meubelbedrijven uit Vlaanderen een nieuw evenement, de Flanders Furniture Design Days (FFDD).
lees verder
 
Retour PVC vloeren
lees verder
Albert Voogd ceo Homefashion
Onlangs is bekend geworden dat Debbie Klein na vijf jaar de Homefashion Group (Leen Bakker en Kwantum) gaat verlaten. Nu is bekend geworden dat Albert Voogd haar opvolger wordt.
lees verder
Vloerenwinkel Solza geopend
Afgelopen zaterdag 11 februari opende vloerenwinkel Solza haar deuren in Alphen aan den Rijn. Het bedrijf werd feestelijk geopend door Dennis Mulder, voormalig presentator van het TV-programma Eigen Huis & Tuin.
lees verder
Nieuw beursconcept Domotex
Na de editie 2023 introduceert Domotex het nieuwe beursconcept voor de komende jaren, met een veranderde opzet voor even en oneven jaren.
lees verder
 
Pilat & Pilat nieuws
lees verder
Succesvolle combinatie van beurzen
De beurzen voor consumentengoederen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld hebben voor het eerst hun krachten gebundeld van 3-4 tot 7 februari 2023 om te inspireren voor opkomende lifestyle trends.
lees verder
Nieuwe brochure Mflor
Zoals elk jaar heeft Mflor voor de collectie pvc vloeren een nieuwe brochure ontwikkeld met alle noviteiten en voorzien van vele nieuwe foto's.
lees verder
 
Accessoires van Elie Saab Maison
lees verder
Kobe behoudt goud met Trevira CS
Tijdens de Heimtextil in Frankfurt heeft Kobe opnieuw de Gold Member status gekregen van de Trevira CS club.
lees verder
Expositie Artifort bij MisterDesign
Retailer en webshop Misterdesign cureert ‘The Art of Comfort’ in samenwerking met Artifort. Meer dan twintig unieke designs uit 1954 tot nu vertellen het verhaal van Artifort's ontwerpen en ontwerpers.
lees verder
 
Lyfa verlichting in Benelux
lees verder
Woonbranche eindigt in de min
Het vierde kwartaal laat een daling van de omzet zien in de woonbranche van 7% ten opzichte van het vierde kwartaal van 2021. Dit sluit aan bij de trend die we al langer zagen in 2022, zo meldt Inretail.
lees verder
Groeikapitaal voor breimachines
Byborre heeft € 16,9 miljoen euro opgehaald voor hun geavanceerde breimachines voor 'on-demand' textielproductie. 'De textielindustrie moet meer hightech worden om de duurzame transitie te kunnen maken.'
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden