Geďnspireerd op Griekse elementen
lees verder
Op weg naar Meubelbeurs Brussel
Meubelbeurs Brussel is positief gestemd. De coronaproblematiek lijkt pijlsnel te verminderen. De Belgische overheid gaf al groen licht voor het organiseren van beurzen vanaf september, dus staat van 7–10 november de Meubelbeurs Brussel gepland.
lees verder
Contrasterend en complementair
Vescoms collectie vinyl wandbekleding is uitgebreid door de introductie van Sila en de nieuwe kleurenserie van Shannon - twee gestructureerde oppervlakken die zowel contrasterend als complementair zijn.
lees verder
 
Cunera hofleverancier
lees verder
Innovatief wandsysteem
Met TheWall van Lechner wordt de muur volgens het bedrijf een multifunctioneel interieurhighlight. Het nieuwe achterwandsysteem combineert design met innovatieve techniek.
lees verder
Zuivere stoel uit zee
Zuiver wil onze oceanen een stukje schoner te maken en tevens zorgen voor extra bewustwording. Op World Ocean Day op 8 juni pre-lanceerde Zuiver daarom een nieuwe eco-bewuste stoel gemaakt van 100% upcycled oceaanplastic: The Ocean chair.
lees verder
 
Opgefriste kleuren
lees verder
NIeuwe kleuren en duurzame stoffen
Auping breidt haar kleuren- en stoffencollectie voor bedden en slaapkameraccessoires uit. De stoffen variëren niet alleen in kleur, materiaal en structuur maar ook in duurzaamheid en productiemethode.
lees verder
Ixxi overgenomen
De muurdesign-aanbieder Ixxi van Studio Parade uit 's-Hertogenbosch is overgenomen door onder meer Shoe Investments.
lees verder
 
Proposte vast
lees verder
Imm 2022 in de startblokken
De internationale interieurvakbeurs Imm Cologne 2022 heeft als motto Time for Exchange. De organisatie wil van 17–23 januari een uitgebalanceerde mix van succesvol gevestigde en nieuwe formules presenteren. De fysieke beurs, gecombineerd met het digitale Magazine by Imm cologne en Ambista.
lees verder
Digitale bibliotheek innovaties
Na de annulering van de beurs van dit jaar vanwege de coronapandemie, breidt Heimtextil zijn aanbod van digitale diensten uit en lanceert het een nieuwe online materialenbibliotheek met de titel ‘Future Materials Library’.
lees verder
Grote hoogten voor Linteloo
De nieuwe Monte Cervino stoel van Linteloo is gebaseerd op de Matterhorn, de berg op de grens van Zwitserland en Italië.
lees verder
 
Terug naar kantoor
lees verder
MKB-vriendelijke energietransitie
Door de onevenredig grote stijging van de energierekening en de beperkte toegang tot subsidies, wordt het mkb-sectoren moeilijk gemaakt om te blijven verduurzamen, zo stelt onder meer het CBM.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden