Overname LS Bedding
Waterland, meerderheidsaandeelhouder van de Ruf Group, neemt LS Bedding over van de huidige aandeelhouders.
lees verder
Materiaal met een missie
En van de uitgangspunten van Kendix is om steeds duurzamere producten te ontwikkelen. Vanuit dat streven presenteert het merk de gordijnstof Tana recycle, gemaakt van pre-consumer gerecyclede Pes-vezels.
lees verder
 
Roterend zonbed
lees verder
Nieuwe locatie vloerkledenwinkel
Vloerkledenwinkel heeft een nieuwe locatie toegevoegd, namelijk bij Boer Staphorst. Het is de volgende vestiging van Vloerkledenwinkel na een eerdere shop-in-shop bij Nijhof in Baarn.
lees verder
 
Enthousiaste reacties FFD
lees verder
Omzetdaling Home24
Home24 genereerde het van januari tot maart 140 miljoen. Hiermee sluit online interieurwebshop het eerste kwartaal van 2022 af met een omzetdaling.
lees verder
Nieuwe adviseur Ball
F. Ball and Co., de Britse egaline- en vloerlijmfabrikant, heeft in Nederland weer een nieuwe technische support adviseur.
lees verder
Woontrend Sustainable Hedonism
Inretail heeft onlangs de nieuwste woontrends voor 2023 gepubliceerd. In een serie van vier artikelen stellen we deze nieuwe trends voor. Deze week de tweede trend: Sustainable Hedonism.
lees verder
 
Ikea investeert in toekomst
lees verder
NIeuw Dutch Design Beddinghouse
Vanuit de liefde voor Nederlands Design komt Bedding House dit seizoen met een nieuwe bedtextiel collectie: Beddinghouse Dutch Design.
lees verder
Tweede editie Festival Interieur
Op 8 april introduceerde BNS Crisp zijn eerste consumentenmagazine Stylist! op Festival Interieur. Het blijft niet bij n, op 13 mei vindt alweer een nieuwe editie plaatst, bij Cosentino in Amsterdam.
lees verder
 
Bece introduceert nieuwe collectie
lees verder
Kreon's mini opbouwdownlight
De Belgische verlichtingsproducent Kreon stelt Prologe 40 voor. Deze lamp is een mini opbouwdownlight die volgens het bedrijf zijn principes op het gebied van verlichting weerspiegelt: kwaliteit, design en architecturale integratie.
lees verder
Luxaflex introduceert Lightline
Luxaflex lanceert met de Lightline Rolgordijnen een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie.
lees verder
Duurzaam Spoga+gafa
Het thema Duurzame tuinen staat dit jaar centraal op de Spoga+gafa, die voor het eerst in het voorjaar plaatsvindt. Van 1921 juni draait alles om innovatieve oplossingen, inspiratie voor het bedrijfsleven en netwerken. De ticketshop is geopend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden