Nieuwste trends op Ambiente 2024
Ambiente 2024 - Living presenteert de nieuwste interieurtrends en spannende nieuwe projecten voor innovatieve ideeŽn.
lees verder
 
D&M Deco neemt Paju over
lees verder
Duurzaam Showup
Tijdens Showup staan op 4 en 5 februari in de Expo Greater Amsterdam meer dan 300 fabrikanten, ontwerpers en agenten klaar om inkopers, retailers en professionals uit de home and gift sector te ontmoeten. Duurzaamheid is een terugkerend thema.
lees verder
Ensemble nieuwe collectie Kobe
In januari introduceert Kobefab wereldwijd haar gloednieuwe bestsellers, waaronder een nieuwe collectie Ensemble onder het merk Kobe.
lees verder
 
Quinty Trustfull gezicht HGTV
lees verder
 
Bestrijding kinderarbeid
lees verder
Zoute interieurs tezamen
Wie aan Knokke Le Zoute (BelgiŽ) denkt, ziet vrijwel meteen de witte villaís voor zich met rode dakpannen of een rieten dak. Dat het ook anders kan, is te zien in het nieuwe boek: Knokke Le Zoute Interiors Ė Living by the sea.
lees verder
Het best beoordeelde matras
[Sponsored artikel] - Een goede nachtrust is voor het lichaam heel belangrijk. Een matras is voor een groot deel verantwoordelijk hoe goed die nachtrust is. Wat is het best beoordeelde matras op internet?
lees verder
Ambitieuze collectie Viccarbe
Noha is volgens Viccarbe de breedste en meest ambitieuze collectie van het bedrijf tot nu toe, ontworpen in samenwerking met de Italiaanse architecten Ludovica Serafini en Roberto Palomba.
lees verder
Beste vloer voor badkamer
[Sponsored artikel] - Een van de belangrijkste details bij het ontwerpen van een badkamer is de keuze van de vloer. Ben je benieuwd welke vloer voor jouw badkamer het meest geschikt is? Lees dan snel verder!
lees verder
 
De beste wensen voor 2024
lees verder
Verantwoorde tuinen op Spoga 2024
Op de komende Spoga+gafa van 16 tot 18 juni 2024 in Keulen zal de nadruk liggen op de verantwoordelijkheid van de industrie voor het mede vormgeven van een duurzame en gezonde omgeving.
lees verder
Einde Habitat
De woonketen Habitat verdwijnt nu echt helemaal: de curatoren zien geen reddingsmogelijkheden meer en gaan definitief over tot liquidatie.
lees verder
Hogere omzet detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft in november 3,2% meer omgezet dan in november 2022, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,8% lager.
lees verder
 
Pilat&Pilat neemt Slowwood over
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden