Loungen met Ibiza
Deze maand lanceert Hartman zijn eerste volledig uit kunststof vervaardigde loungeset, genaamd Ibiza. De serie is gemaakt met het oog op gemak en flexibiliteit.
lees verder
Woontrends 2023 - Existential Power
Inretail heeft onlangs de nieuwste woontrends voor 2023 gepubliceerd. In een serie van vier artikelen stellen we deze voor. Hierbij de derde trend: Existential Power.
lees verder
PBM's bij werken
[Sponsored artikel] - Ga je bouwen, verbouwen of klussen? Vergeet niet om PBMís (persoonlijke beschermingsmiddelen) te gebruiken!
lees verder
 
Duurzame make-over voor Billy
lees verder
Tips voor vinden personeel
Nieuwe medewerkers zijn niet gemakkelijk te vinden in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt. Toch zijn er beproefde methoden om aan goede mensen in de woonbranche te komen. Een paar tips.
lees verder
Nieuw lampencollectie van LZF
De nieuwe producten van LZF zijn volgens het bedrijf ontworpen om rust en bezinning te brengen. Organische vormen, ontleend aan de natuur kenmerken de lampen. Zij zijn handgemaakt met natuurlijke materialen zoals hout, marmer, glas en metaal.
lees verder
 
Heimtex Summer Special
lees verder
Nieuwe Coquille Chair
Meubelfabrikant Lensvelt en architectenbureau Powerhouse Company presenteren de Coquille Chair, Een nieuwe duurzame indoor-outdoor stoel.
lees verder
 
Marmoleum met Topshield Pro
lees verder
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 Ė met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden Ė staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland.
lees verder
 
Aanvulling Identity PVC-collectie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden