Kleurenpalet styliste voor Flexa
Interieurspecialist Binti Home heeft speciaal voor Flexa een kleurenpalet ontworpen en laat de toepassing van het volledige palet in haar eigen huis zien. De Flexa Binti Home Kleurencollectie bestaat uit elegante naturellen, warme aardekleuren en ton sur ton tinten.
lees verder
 
Ideale mat voor de winter
lees verder
OntwerpTalents in het zonnetje
De winnaars van de jaarlijkse ontwerpwedstrijd van IMM, de Pure Talents Contest, zijn bekend. Nu IMM dit jaar niet doorgaat krijgen de winnaars een online podium en hier werkt Interieurjournaal graag aan mee. Jong, creatief talent verdient het immers om gezien te worden!
lees verder
Marmeren Tafels wordt Aime Te
In 2018 richtte drie Rotterdamse jeugdvrienden het bedrijf Marmeren Tafels op. Ze kozen ervoor om enkel online tafels te verkopen van Italiaanse en Spaanse marmer. Door de (inter)nationale groei van het bedrijf krijgt het bedrijf nu een nieuwe naam: Aime Té.
lees verder
Deel DWI vakdagen verschoven
Hoewel de Britse variant van het corona-virus nog altijd geen potten kan breken, is de angst daarvoor wel de reden om een deel van de Voorjaarsvakdagen van DWI (De Woonindustrie) te verplaatsen.
lees verder
 
Nieuwe labels bij Design Lines
lees verder
Inretail organiseert retaildebat
Inretail organiseert 15 februari van 18-19:00 uur het Nationaal Retail Debat met vier politieke partijen: VVD, GroenLinks, CDA en PvdA. Er staat grote druk op de detailhandel en er is perspectief nodig.
lees verder
Grote bestedingen aan thuiswerkplek
Ruim twee op de vijf (44%) thuiswerkers in Nederland hebben tijdens de coronacrisis kantoorproducten gekocht voor de thuiswerkplek. De helft van alle thuiswerkers (48%) heeft geen bijdrage van de werkgever gekregen.
lees verder
Vinyl met basalt uitstraling
Interfloor introduceert een nieuwe collectie vinyl, de Dynamic Basalto. Het product kenmerkt zich door een combinatie van licht marmer en beton look en is voorzien van de Black Tex backing.
lees verder
Omzetkrimp non-food in 2021
De omzet van de Nederlandse non-food detailhandel groeide in 2020, ondanks een krimp in december. Voor 2021 wordt een somberder scenario geschetst door ING.
lees verder
 
Olivia van de Witte Lietaer
lees verder
IMM toch op maandag
De internationale interieurbeurs IMM had voor de editie van 2022 de maandag en dinsdag geschrapt als handelsdag voor de beurs. Tegen die beslissing is een breed protest gekomen, hetgeen ertoe heeft geleid dat beide dagen weer terugkomen.
lees verder
Nieuwe accountmanager Tete
Tété Total-Flooring heeft er een nieuwe accountmanager bij. De Brabantse Whitney van Nuland versterkt het bedrijf sinds 1 januari.
lees verder
 
Dekocandle MD in ETC
lees verder
Uitbreiding Bijlard van start
Na ruim twee jaar voorbereiding sloeg Els Bijlard (foto 1), de vrouw van eigenaar Peter Bijlard, twee weken terug de eerste paal voor de uitbereiding van de lijmproducent uit Zoetemeer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden