Cursus perspectief tekenen op iPad
Interieurontwerper Tessa Pellemans, van Tessaas interieuradvies en Ėontwerp, heeft naar eigen zeggen de eerste Nederlandse cursus perspectief tekenen op de Ipad voor interieurprofessionals ontwikkeld.
lees verder
 
Duurzaamheid centraal op Domotex
lees verder
De stille en ongecompliceerde vloer
De laatste jaren zijn 'rigid' vloeren steeds meer in opkomst, waarbij de Meisterdesign.rigid een mooi voorbeeld is van een dergelijke innovatieve vloer.
lees verder
Nieuwe projectcollectie van Kobe
Kobe introduceert een nieuwe reeks inherent FR stoffen, die zijn ontwikkeld met de nadruk op de esthetische kenmerken die passen bij zowel woningen als commerciŽle ruimtes.
lees verder
 
Wild Wonder kleur van het jaar
lees verder
Nieuwe voorzitter Namev
Agentuurvereniging Namev heeft een nieuwe voorzitter. Arnold Desmedt gaf de functie door aan Bart Monteyne. Omdat Desmedt meer dan 16 jaar voorzitter was en de vereniging dit jaar veertig jaar bestaat werd een feestje gevierd.
lees verder
Woningmarkt op kantelpunt
In augustus kwamen de woningprijzen gemiddeld 0,2% lager uit dan een maand eerder. De prijzen zijn inmiddels al drie maanden op een rij nagenoeg stabiel, zo rapporteert ING.
lees verder
Meest duurzame Sofacompany bank
De Wilson-sofa maakt volgens Sofacompany een nieuw statement als het gaat om meubels, geproduceerd in milieuvriendelijke materialen, voor een eerlijk prijs.
lees verder
 
Persan via Match
lees verder
Energiebesparing met Smart Home
Uit onderzoek van GfK blijkt dat energiebesparing een belangrijke reden is om Smart Home producten aan te schaffen.
lees verder
Kantoorruimtes in beeld
Dompel je met The Office of Good Intentions. Human(s) Work onder in de geschiedenis van de Amerikaanse kantoorruimte. Architecten Florian Idenburg en LeeAnn Suen gebruiken een brede verzameling objecten, systemen en gebouwen om relaties tussen ruimte, werk en mensen bloot te leggen.
lees verder
Update Mexform traprenovatie
PPC komt met een update van het traprenovatie label Mexform. Mexform heeft een vijftal nieuwe decoren aan het assortiment toegevoegd die aansluiten bij de huidige woontrends.
lees verder
 
Weense punt van Mflor
lees verder
Serieuze problemen bij Made
De Financial Times meldt dat Made.com in de financiŽle problemen zit. Vorig jaar leed het interieurplatform £ 31,4 miljoen verlies en er is geen verbetering in zicht.
lees verder
Uitbreiding Home24 marktplaats
De Duitse online meubelverkoper Home24 breidt zijn onlangs gelanceerde marktplaats alweer uit over de eigen landsgrens. Later dit jaar moet het platform ook live zijn in Frankrijk en de gehele DACH-regio.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden