Coretec-show bij Dersimo
lees verder
Nieuwe circulaire marktplaats
Pacha Panels is vandaag officieel van start gegaan. De jonge onderneming heeft de ambitie om marktleider te worden in de levering van gezonde, biobased en herbruikbare materialen voor de interieur- en woningbouw en de meubelindustrie.
lees verder
Apt 529 Event
Meubelfabrikant Ghyczy presenteert binnenkort een event samen met stoffenfabrikant Dedar in de showroom Apt 529 in hartje Amsterdam.
lees verder
Leolux lancering 2021
Tijdens een private launch introduceerde Leolux een scala aan nieuwe modellen. Natuurlijk ontworpen door Kate & Joel Booy, samen ontwerpstudio Truly Truly, de artdirectors van Leolux.
lees verder
 
Stadswinkel van Kwantum
lees verder
Carpet Design Award
Tijdens een virtueel evenement werd door Domotex de winnaars van de Carpet Design Award 2021 bekend gemaakt, een internationale wedstrijd voor innovatieve en design van karpetten.
lees verder
 
Om in te lijsten
lees verder
Klant weer naar winkel
Uit een analyse van Klarna (betaalprovider) blijkt dat de consument in de categorie huis & tuin direct weer naar de winkels is gegaan na de heropening. Dit geldt niet voor andere categorieŽn.
lees verder
Turbit ook voor Home
Turbit Interieur richtte zich tot nu toe vooral op de projectinrichting. Diverse modellen uit de stoelen collecties van het Oostenrijkse Hussl en Italiaanse Bedont worden steeds vaker toegepast in de woonomgeving.
lees verder
Li out of Nowhere
De jaarlijkse Interior & Lifestyle forecast van Li Edelkoort voor leden van het Nederlands Interieur Instituut (NII) blikt vooruit naar 2023.
lees verder
 
Miljoenen voor Naduvi
lees verder
Present Time en Light & Living samen
Light & Living, dat meer dan 30 jaar geleden opgericht is, heeft zijn krachten gebundeld met Present Time. De PT Group bv (Presenttime) is het bedrijf achter de labels Karlsson, PF en Leitmotiv.
lees verder
Nieuwe campagne Prominent
Prominent lanceert een nieuwe merkcampagne waarin voormalig Formule 1 coureur Robert Doornbos en interieurstyliste Chantal Bles de hoofdrol spelen.
lees verder
 
Creatieve vloeroplossingen
lees verder
Grote ambities Daily Trade Fair
Het is een nieuw concept dat inmiddels al 25 exposanten vastgelegd heeft: de Daily Trade Fair in de voormalige bloemenveilig in Venlo, die 350 dagen per jaar open is. Op 6, 7 en 8 juni zijn geÔnteresseerden welkom bij Open Huis Dagen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden