Badtextiel van Villeroy & Boch
Naast het aanbod badkamerkeramiek en -meubels levert Villeroy & Boch steeds meer badkameraccessoires. Met de nieuwe collectie badkamertextiel wordt het assortiment volgens het bedrijf helemaal afgerond.
lees verder
Gordijnen met Sun Block
Holland Haag heeft een nieuwe collectie Cachet stoffen op de markt gebracht met een noviteit: de metalen coating Sun Block.
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder
Unieke interieurstukken verzameld
Interieurontwerpbureau Equilibre Interiors stelt sinds kort haar entrepot in Amsterdam Noord onder de noemer Equilibre Heritage open voor liefhebbers van vintage meubels en objecten.
lees verder
Nieuwe zelfklevende ondervloeren
Estillon breidt de Floorfixx collectie uit met een innovatieve nieuwe zelfklevende ondervloer: Floorfixx optimum.
lees verder
NIeuwe aandeelhouder Doehetbudget
Investeerder Committed Capital verwerft een meerderheidsbelang in Doehetbudget.nl, een online webshop voor maatwerk raamdecoratie. Met de nieuwe aandeelhouder wordt het bedrijf klaargestoomd voor Europese expansie.
lees verder
 
Knoll breidt series uit
lees verder
Steve Wilson stopt bij Headlam
Headlam (Engeland) kondigt aan dat Steve Wilson, Chief Executive, na een uitgebreide carričre als leidinggevende bij het bedrijf, is teruggetreden uit de raad van bestuur en het bedrijf.
lees verder
 
Hellochair krijgt tweede winkel
lees verder
19e vestiging Sleeplife
De Belgische slaapspecialist Sleeplife heeft een nieuwe vestiging geopend in Geel. Het is de negentiende winkel voor de keten van zelfstandige ondernemers in de slapensector.
lees verder
Circulariteit centraal bij BVP
Onlangs organiseerde de BVP (Branchevereniging Projectinrichting) eindelijk weer een bijeenkomst voor de leden, waarin Odette Ex een presentatie gaf over het thema circulariteit.
lees verder
Vacatures bij Kobe
[sponsored artikel] - De internationaal opererende Interieurstoffengroothandel Kobefab, bekend van wandbekledinglabels Kobe, Essente en Koroseal, heeft twee vacatures openstaan.
lees verder
 
Home Philosophies agent voor Unopiu
lees verder
Intr opent officieel in Delft
Op vrijdag 15 oktober opent het Intr Point in Delft officieel haar deuren! Woninginrichters en parketteurs in de regio kunnen overigens al sinds april gebruik maken van dit nieuwe Intr Point.
lees verder
Najaarsnoviteiten Fritz Hansen
Deense meubelfabrikant Fritz Hansen komt dit najaar met een flink aantal noviteiten. Van compleet nieuwe producten tot vernieuwingen van bestaande designs. Interieurjournaal stelt enkele noviteiten voor.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden