Zacht en wollig De Ploeg
In 2020 introduceerde De Ploeg de zachte, en volgens het bedrijf sterke en zeer succesvolle, bouclé kwaliteit Monza. Een jaar later vult de fabrikant zijn assortiment aan met de variant Monza Melange.
lees verder
Kastsysteem voor alle ruimtes
Het wandmeubelsysteem Rolf Benz Stretto brengt orde in woonruimtes. Het biedt veel keuzemogelijken qua kleuren, materialen en afmetingen.
lees verder
 
Inspiratie meer dan ooit nodig
lees verder
Steinhoff nog steeds in problemen
Steinhoff International Holdings nv, de Nederlands-Zuid-Afrikaanse retailgroep heeft surseance van betaling gekregen. Hiermee is een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de problematische geschiedenis van de onderneming.
lees verder
Investeringsaftrek bij circulariteit
De circulaire tapijtproducten BT40, Raw en Denim van Donkersloot komen vanaf 2021 in aanmerking voor investeringsaftrek om de aanschaf van milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen extra aantrekkelijk te maken.
lees verder
Woonbranche luidt de noodklok
De Nederlandse woonbranche doet in een brief aan het kabinet een dringende oproep om de woonwinkels te heropenen. De orderportefeuilles zijn nagenoeg leeg en de branche dreigt ook niet in aanmerking te komen voor steunmaatregelen.
lees verder
 
Geweven kleden als behang
lees verder
Klomp mede-eigenaar Your Floor
Sinds 15 februari is Berry Klomp mede-eigenaar van groothandel Your Floor. Formeel vanaf 1 januari, maar nu zijn de officiële documenten ook getekend.
lees verder
De zes IMM trends voor 2021-22
Welke effecten heeft de coronapandemie op het interieur? Welke trends zijn van invloed op de ontwikkeling en productie van meubels? En welke impact hebben de maatschappelijke veranderingen op het consumentengedrag in de interieurmarkt?
lees verder
 
Coulisse Academy Week op R+T
lees verder
Nieuwe ondersteuning Ball
Egaline- en vloerlijmfabrikant F. Ball and Co. Ltd. heeft een nieuwe technische support adviseur aangesteld in Nederland.
lees verder
Natuur als ziel van de collectie
Na de introductie in 2018 van Kendix Allure - een collectielijn voor ingetogen luxe – en een collectieaanvulling in 2019 is het nu tijd voor een nieuwe Kendix Allure collectie. In 2021 is Kendix Allure klaar om te verleiden met textiel geïnspireerd op de weelderigheid en grilligheid van het pure in de natuur.
lees verder
Next generation klassieker
De Pebble Chair is de nieuwste klassieker die geïntroduceerd wordt door het Belgische meubelmerk Ethnicraft.
lees verder
 
Natuur centraal bij Essenza
lees verder
Umage onthult nieuwe meubels
Umage Kopenhagen onthult een nieuwe collectie meubels. Volgens het bedrijf worden zijn allen gekenmerkt door een combinatie van functionaliteit en aantrekkelijk Deens design.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden