Domotex Asia 2023
lees verder
Weer doorstart Mondiart
December was een moeilijke maand voor Mondiart. Het bedrijf werd toen failliet verklaard. Nu is echter duidelijk dat een doorstart gelukt is, in kleinere vorm en op een nieuwe locatie.
lees verder
Emma opent winkel in Nederland
Slaapmerk Emma heeft aangekondigd dat er een eerste Europese winkel in Nederland geopend zal worden op zaterdag 4 februari. Dit wordt de eerste winkel buiten China.
lees verder
 
Meubelcollecties van Blomus
lees verder
Zelf je tuin en woning opknappen
[Sponsored artikel] - Stroop je mouwen op, maak een lijst met de verschillende klussen die je dit voorjaar in je tuin en woning uit wilt voeren. Voor veel klussen heb je de hulp van een vakman niet meer nodig, nu het huren van professioneel gereedschap makkelijker is geworden.
lees verder
Woningbouw zakt terug
Na jaren van forse groei van zowel de productie als de werkgelegenheid moet de bouw zich opmaken voor krimp op de korte termijn. De bouwproductie daalt dit jaar naar verwachting met 1,5%, gevolgd door een verdere daling met 2% in 2024, volgens een studie van het EIB.
lees verder
 
Voormalig Himolla directeur overleden
lees verder
Duurzaamheid belangrijk thema
Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema op de consumentengoederenbeurzen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld. Duurzame producten worden gepresenteerd onder het thema Ethical Style.
lees verder
Lente/zomer collectie Essenza
De nieuwe collectie van bedtextielleverancier Essenza Home voor het eerste halfjaar 2023 heet Garden of Serenity.
lees verder
 
H&M werkt samen met Pantone
lees verder
Nieuw beeld Proposte 2023
Proposte vindt plaats op 18, 19 en 20 april 2023 in Villa Erba in Cernobbio (aan het Comomeer). Het is de 30e editie van deze gordijn- en meubelstoffenbeurs.
lees verder
Ontdek de woontrends 2023
[Sponsored artikel] - Ben je graag mee met de laatste trends en wil je je woonkamer of leefruimte een upgrade geven? Dan is het handig om nu alvast te weten waarop je kan focussen.
lees verder
Nieuws van Zu merken
ZU is meubelagentuur uit BelgiŽ, dat ook voor Nederland en Luxemburg vooraanstaande Europese fabrikanten verdeeld. Het bedrijft deelt de noviteiten die een aantal van deze merken introduceren.
lees verder
Karpetten van katoen
CS Rugs introduceert Nuage, een tapijtcollectie gemaakt van 100% super zachte katoen.
lees verder
 
Nieuw merk PVC vloeren
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden