1,4 miljoen huishoudens slim verlicht
17% van de Nederlandse huishoudens heeft slim licht. Gemiddeld besteedt men € 223 aan deze verlichting. Dit blijkt uit de vierde editie van de Smart Home Monitor, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder 6.300 Nederlanders.
lees verder
 
Verbunt naar Z+R
lees verder
Bostik bij Your Floor
Sinds eind januari levert groothandel Your Floor ook de lijmen, kitten en egalines van fabrikant Bostik. Zo lieten beide bedrijven via social media weten.
lees verder
Nieuwe showrooms Henge
Henge heropent de monobrandruimte in Beiroet en kondigt de opening aan van een compleet nieuwe showroom in België, samen met partner Obumex.
lees verder
 
Proposte naar najaar
lees verder
Eerste stap voor winkels
De regering heeft tijdens een persconferentie gisteren bekend gemaakt dat niet - essentiële winkels een click & collect functie kunnen krijgen vanaf 10 februari. Deze regeling is wel aan strenge regels gebonden.
lees verder
NIeuwe River Oak van Mflor
In 2021 brengt Mflor rust en warmte aan in het interieur met de River Oak collectie. Deze nieuwe collectie met een subtiel eiken dessin en bescheiden kleurnuances transformeert iedere ruimte tot een plek waar je je prettig voelt.
lees verder
 
Rendezvous met Elitis
lees verder
Nieuwe panelen van Decospan
Decospan blijft creatief bezig met hout. Met Astrata slats wil het bedrijf iedereen de kans geven om hout op een eenvoudige manier in zijn interieur te integreren.
lees verder
HMC start opleiding keukenmonteur
In het schooljaar 2021/2022 gaat het Hout- en Meubileringscollege (HMC) een nieuwe opleiding tot keukenmonteur starten. Het gaat in eerste instantie om een 2-jarige BBL opleiding (MBO nivo 2), waarbij ook een 1-jarige bedrijfsopleiding voor zij – instromers wordt aangeboden.
lees verder
 
Afhaalmogelijkheid dooddoener
lees verder
Vernieuwde collectie Expona
Met de vernieuwing van de collectie Expona commercial zet Objectflor vanaf 2021 versterkt in op digitale presentatie en multimedia tools. De collectie omvat populaire klassiekers en nieuwe decors die het authentieke ambacht laten herleven.
lees verder
Pensioen voor Koeken
Afgelopen vrijdag heeft algemeen directeur René Koeken van Peitsman afscheid genomen van de grossier uit Rotterdam.
lees verder
 
Nieuwe vloeren van Nora
lees verder
Omzet retail 2020
De omzet van de Nederlandse detailhandel groeide in 2020 met de op een na hoogste groei in deze eeuw! Ondanks een krimp in december.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden