Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
 
Omzet AS Creation gestegen
lees verder
Meister vernieuwt laminaatcollectie
Het laminaat aanbod van Meister wordt volledig vernieuwd en krijgt de naam MeisterDesign.laminate. Dankzij het Aquasafe-systeem (4h) en Aquasafe-systeem + (24h) is het laminaat nu bestendig tegen water en dus geschikt voor vochtige ruimtes.
lees verder
2019 slecht voor Westwing
Was 2018 nog winstgevend voor Westwing, over 2019 scoorde de interieurwebwinkel een slecht resultaat.
lees verder
 
Tendence 2020 gecanceld
lees verder
R+T toont honingraat en horren
Van 22-26 februari 2021 vindt de nieuwste editie van R+T plaats in Stuttgart. Op de vakbeurs voor (buiten)zowering, rolluiken en deuren/poorten spelen interne privacy en bescherming tegen de zon een belangrijke rol.
lees verder
Rever brengt bureaustoel thuis
Rever Interieurprojecten heeft een bijzondere service in het leven geroepen naar aanleiding van de Coronacrisis: de Bureaustoel Service.
lees verder
 
DWI vroeger open
lees verder
Samenwerking Soho en Pierre Frey
Soho Home en Pierre Frey lanceren samen een collectie van textiel en meubeldesign voor de lente van 2020. Soho House viert dit jaar zijn 25e verjaardag en grijpt dit jubileum aan om samen met Pierre Frey een hele collectie samen te stellen.
lees verder
Barca bij BXB
Barbuio Xquisite Brands, oftewel BXB, staat met Designwerk op DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein. Maar de agent heeft nog meer bijzonder design in het pakket.
lees verder
 
Fatboy Toni
lees verder
Luxaflex vernieuwt horizontale jaloezieŽn
De collectie horizontale jaloezieŽn van Luxaflex is uitgebreid met nieuwe kleuren en materialen. Zij zijn daarnaast vanaf nu ook leverbaar in Megaview uitvoering voor een maximaal uitzicht bij grote raampartijen.
lees verder
Duurzame tuinen thema Spoga + gafa 2020
Het tuinseizoen staat in de startblokken. De voorbereidingen voor de Spoga + gafa zijn in volle gang. Organisator Koelnmesse verwacht dat de beurs van 6-8 september doorgang kan vinden. Thema dit jaar: Duurzame tuinen.
lees verder
Moso koopt Bambeau
Moso International uit Zwaag neemt de Duitse concullega Bambeau uit Frechen, label van Becker & GroŖgarten GmbH, over.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden