Slaaptrends op Imm
Imm cologne toont het hele jaar door actuele trends in de verschillende woongebieden in trend.briefings (tv format). Dit keer gaat het over de nieuwste slaaptrends.
lees verder
Bouwbeurs 2021 geannuleerd
De tweejaarlijkse BouwBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, gaat in oktober niet door. In plaats daarvan richt de organisatie zich op een grotere editie van de beurs in 2023.
lees verder
 
Najaarsvakdagen DWI komen eraan
lees verder
Wat wordt effect Corona?
ING organiseerde onlangs een bijeenkomst met aantal bekende partijen uit de markt over deze vraag. Op LinkedIn gaf Dirk Mulder een kort verslag van de bevindingen.
lees verder
Primeurs Verzelloni
Italiaanse fabrikant Verzelloni geeft alvast een preview van de noviteiten die het familiebedrijf in september op de meubelbeurs in Milaan toont.
lees verder
 
Recticel start verkoop Bedding
lees verder
1 miljoen nieuwe online kopers
In het eerste kwartaal van 2021 zijn er 1 miljoen nieuwe online kopers bijgekomen, daarnaast is het gemiddeld besteed bedrag per online koper sterk gestegen.
lees verder
Smart home in helft huishoudens
In totaal hebben Nederlandse huishoudens voor 2,9 miljard aan smart home producten thuis staan. De markt groeide het afgelopen jaar met ruim 400 miljoen (+18%). Dit blijkt uit de vijfde editie van de Smart Home Monitor.
lees verder
 
Karpetten met een verhaal
lees verder
Giro door Kettal
Met de nieuwe outdoor collectie Giro wil het Spaanse Kettal een moderne klassieker neerzetten.
lees verder
Geen uitkoopprocedure Hunter Douglas
Grootaandeelhouder Ralph Sonnenberg heeft niet genoeg aandelen in handen om een uitrookprocedure te starten om Hunter Douglas volledig over te nemen.
lees verder
 
Schalen met een gouden tintje
lees verder
Heimtex positief voor editie 2022
De plannen voor de komende Heimtextil zijn gebaseerd op een optimistisch perspectief voor 2022. Een veelbelovend aantal aanmeldingen en een positieve echo uit de sector zijn bemoedigende signalen voor de nieuwe beurs.
lees verder
Hipzo Living nieuw in DWI
De Woonindustrie heeft er weer een nieuwe exposant bij. Vanaf 1 juli is Hipzo Living in Nieuwegein te vinden.
lees verder
Balta wil af van tapijttegels
Het West-Vlaamse Balta, het grootste tapijtbedrijf van Europa, wil Modulyss, zijn Europese merk van tapijttegels, verkopen volgens de Belgische krant de Tijd. Balta, dat al enkele jaren in financieel zwaar weer zit, had daarover een bijna-akkoord met het Amerikaanse Mohawk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden