Hans van Duinen overleden
Hans van Duinen is op 77 jarige leeftijd, na een kort ziekbed op donderdag 4 juli 2019 overleden.
lees verder
ETC verbouwt tijdens zomerstop
De exposanten in het ETC Design Center Europe zijn toe aan zomervakantie. Maandag 8 en 15 juli zijn de laatste twee maandagen voor de zomerstop dat het centrum geopend is. Achter de schermen gaat er de komende maanden echter veel gebeuren in Culemborg.
lees verder
Karim Rashid richt studio in met Hook
Industrieel ontwerper Karim Rashid richt zijn studio in New York in met de door hem ontworpen collectie kantoormeubelen Hook, geproduceerd door het Italiaanse Newform Ufficio.
lees verder
 
Lampen met bluetooth door Signify
lees verder
Extra support Mflor
Om dealers extra te kunnen ondersteunen heeft pvc-vloerspecialist Mflor ervoor gekozen om haar haar team uit te breiden met twee sales promotors: Selina en Harold.
lees verder
Nieuwe slaapexposanten DWI
Een zestal nieuwe slaapexposanten is in september te zien tijdens de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie), van 1-4 september in Nieuwegein. Zij zullen hier hun klanten op 2 en 3 september begroeten met een ontbijt.
lees verder
 
Mood Brussel geannuleerd
lees verder
Domotica deurbel Robin Proline
Domotica wordt steeds eenvoudiger toe te passen. Zo staat op mobiele Apple-'devices' standaard een app, die verschillende apparaten in huis kan bedienen. Zoals de Robin Proline deurbel.
lees verder
Neerwaartse spiraal Tendence
Voor het vijfde jaar op rij kreeg de decoratiebeurs Tendence een flinke daling van het bezoekersaantal te verwerken.
lees verder
 
Vlerk voor Frezza
lees verder
Black Uni bij Estillon
Estillon bewijst steeds opnieuw innovatie te kunnen brengen in ondervloeren. De nieuwe Black Uni is geschikt voor alle soorten vloerbedekkingen.
lees verder
HMC presenteert Nieuwe Meesters
De examenstudenten van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) tonen op 9 en 10 juli hun afstudeerprojecten. Met het thema 'Nieuwe Meesters' sluiten ze aan op het themajaar Rembrandt en de Gouden eeuw. Zijn deze studenten de nieuwe meesters?
lees verder
 
Ikea zet in op stadwinkels en online
lees verder
VidaXL wil ook offline
Het online warenhuis in huis en tuin, VidaXL, wil overal kunnen verkopen. Naast het werken met dropshippers wil het bedrijf daarom offline winkels faciliteren.
lees verder
Inschrijving ontwerpwedstrijd IMM open
Talentvolle designers kunnen zich nu inschrijven voor de 17e Pure Talents ontwerpwedstrijd, op vakbeurs IMM in januari 2020.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden