Nice Stuff
Theo-Bert Pot is opgeleid tot grafisch ontwerper, maar werkt nu als interieurstylist. In zijn boek Nice Stuff laat hij de lezer zien hoe hij met 'nice stuff' en kleur zijn interieur veel persoonlijker kan maken.
lees verder
 
In gesprek met Marcel Wanders
lees verder
Showup 2023 najaar
Op zondag 3 en maandag 4 september is het weer Showup-time! Wat hebben de bekende merken in de collectie, wat zijn de kleuren, zijn er leuke nieuwe merken? Op Showup ga je het volgens de organisatie allemaal zien!
lees verder
Distributie Quick-Step rechtstreeks
Unilin Flooring Nederland kondigt een wijziging aan van de distributiestrategie voor Quick-Step, waarbij er nog maar één leverancier zal zijn medio 2024.
lees verder
 
Kat en muis aan de muur
lees verder
Creatieve ontwerpen met textiel
Tijdens de Paris Design Week van 7–16 september presenteert Irene van Ophoven textiele signatuurwerken uit haar recente collectie bij het Atelier Néerlandais.
lees verder
Nieuwe directeur Kinnarps GmbH
Het Duitse dochterbedrijf van Europa's grootste fabrikant van kantoormeubilair krijgt vanaf 1 september een nieuwe Managing Director.
lees verder
 
Circulaire gordijnen van eigen snijafval
lees verder
Personeel blijft lastig te vinden
Bijna 60% van de retailers heeft nog altijd moeite met het rondkrijgen van de bezetting, zo blijkt uit een peiling van Inretail.
lees verder
Huisshow Keijser&Co
Interieurbedrijf Keijser&Co organiseert van 2 tot en met 6 september een huisshow in haar showroom Nidum. Tijdens de vijf dagen is iedereen welkom om kennis te maken met de nieuwe collecties.
lees verder
Waardevolle tips bij verbouwen
[Sponsored artikel] - Het verbouwen of renoveren van een woning kan zowel opwindend als uitdagend kan zijn. Of het nu gaat om een nieuwe droomkeuken of het upgraden van je sanitair. Hierbij waardevolle tips om verbouwingsproject succesvol te laten verlopen.
lees verder
Langzaamaan meubelen
Mindfulness, duurzaamheid en vertragen worden steeds belangrijker. Helemaal in het noorden, in Friesland, weten ze dat al jaren. Christien Starkenburg is de bezieler van Slowwood, een merk dat onze grote liefde voor hout deelt.
lees verder
Kleurentrends op Decosit
Tijdens de Decosit in Brussel zal er begin september ook veel aandacht zijn voor trends, onder andere via een speciale presentatie over kleuren.
lees verder
Dalende winkelverkopen non-food
Winkelverkopen krimpen in 2023 voor het eerst in tien jaar, zo meldt ING. De consument past koopgedrag aan door hoge prijzen in de winkelstraat
lees verder
 
Nieuwe rail van Internova
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden