Insolventie voor Porschen
lees verder
Balta stopt deel productie
Tapijtfabrikant Balta legt vier van de zes Belgische fabrieken stil. Het bedrijf stelt dat het door de lockdown op het Europese continent door corona met een terugloop van de bestellingen van vooral losse karpetten te kampen heeft.
lees verder
MeisterDesign en nieuwe Rigid
Deze maand komt vloerenfabrikant MeisterWerke met een nieuw assortiment Rigid Core-vloeren op de markt: MeisterDesign.rigid. Ook de MeisterDesign vloeren zijn aangevuld.
lees verder
 
Trade centra geopend
lees verder
Divers nieuws Forest Group
In zijn nieuwsbrief meldt raamfournituren- en domotica-specialist Forest verschillende noviteiten die het binnenkort tijdens een hotelshow gaat presenteren.
lees verder
Roep brancheorganisaties om solidariteit
Nederlandse brancheorganisaties roepen op tot onderlinge solidariteit en coulance, zo meldt Inretail-directeur Jan Meerman namens Inretail, Modint, ANWR-Garant, CBM, FGHS, FNLS en VIMAGRO.
lees verder
 
Interfloor blijft leveren
lees verder
Beter Bed tevreden over 2019
Ondanks een verlies van maar liefst € 4,2 miljoen is Beter Bed tevreden over de succesvolle herstructurering in 2019, waardoor het beddenconcern klaar is voor 2020.
lees verder
Etsu wandbekleding van Romo
Stoffenhuis Romo introduceert van het merk Romo de nieuwe collectie wandbekleding Etsu. Dit is een semi-uni collectie met bijzondere details.
lees verder
Natuzzi presenteert Dandy Lounge
Voor het zesde opeenvolgende jaar is Natuzzi Italia van 5 maart tot 19 april aanwezig op Casa Décor 2020. Dit tentoonstellingsplatform brengt voor de 55e keer grote spelers in de meubelsector samen. De presentatie van Natuzzi staat in het teken van vakmanschap en gerecyclede decoratieve stukken om de circulaire economie te promoten.
lees verder
 
Decosit vervroegd
lees verder
Personeelshuffle bij Mintjens
Mede-ceo Peter Pelicaen en marketing coördinator Caroline Broeckx zijn vertrokken bij Meubelfabrikant Karel Mintjens uit Westmalle. Ook Commercieel directeur Edward Mintjens had dat eerder al gedaan.
lees verder
Familieruzie bij Schramm
Er is heibel bij slaapkamerfabrikant Schramm Werkstätten. Mede-eigenaar Susanne Schramm heeft haar broer Alex aan de kant geschoven en de leiding van het familiebedrijf op zich genomen. Vanaf 1 april samen met Bernd Schellenberg.
lees verder
 
Willems directeur Cosentino
lees verder
Het voorjaar bij Rozablue
Rozablue is een fairtrade home & lifestylemerk, dat wordt gemerkt door handgestempelde dessins. Handmatig printen vakmannen uit India de katoenen stof met een houten blok.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden