Bruno naar Ruf Betten
Vorige mand is online matrassenleverancier Bruno overgenomen door Ruf Betten uit Rastatt.
lees verder
Woonretail 2020 goed begonnen
De Nederlandse detailhandel heeft in januari 2020 3,7% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. De online-groei daalde onder de 10%. En de interieurbranche blijft koploper.
lees verder
Buxkin en Leoxx creëren Stripes
Leoxx introduceert een exclusieve lijn karpetten gemaakt van gerecycled leer, wolvilt en gerecycled vilt. De nieuwe collectie die de naam Stripes draagt, is een co-creatie met Buxkin, een innovatief en zelfproducerend ontwerpbureau van Nederlandse bodem.
lees verder
 
DWI dicht tot 1 april
lees verder
Smart home naar 2,5 miljard
Nederlandse consumenten hebben inmiddels voor € 2,5 miljard aan smart home apparaten in huis. De markt is gegroeid met 800 miljoen euro (+47%).
lees verder
Suite702 for kids
De Nederlandse beddengoedleverancier Suite702, geeft sinds vorig jaar acte de présence op Showup. Het bedrijf heeft nu ook een Juniorsuite geďntroduceerd.
lees verder
Meubelen van gietijzer door Magis
Italiaanse meubelfabrikant Magis introduceert Brut, een collectie banken, loungestoelen, tafels en banken gemaakt van gietijzer. Hiermee wil het bedrijf zijn industriële oorsprong vieren.
lees verder
 
Outdoor Pantonova
lees verder
 
Replica De Munk Carpets
lees verder
Naduvi online outlet interieurmerken
Naduvi is een online interieur-outlet waar items van bekende interieurmerken met hoge kortingen worden aangeboden. Op het platform, dat bij de Shopping Awards 2020 genomineerd is als 'Beste Starter', zijn de artikelen van meer dan tachtig merken te vinden.
lees verder
Kobefab zoekt accountmanager
De gerenommeerde en internationaal opererende interieurstoffenleverancier Kobefab is op zoek naar een vertegenwoordiger voor Midden Nederland.
lees verder
Beste meubelmaker weer van HMC
Opnieuw is een student van het HMC (Hout & Meubileringscollege) de beste Meubelmaker van Nederland geworden. Dit jaar is de beurt aan Bauke-Jan Beverloo.
lees verder
 
Unilux redt insecten
lees verder
Transparante lichtschijf van Masiero
De Italiaanse verlichtingsfabrikant Masiero introduceert binnenkort een bijzondere nieuwe armatuur met een vintage uiterlijk.
lees verder
Spotlight in volle gang
De voorjaarseditie van Spotlight is in volle gang. Ook deze maandag 9 maart is De Beursfabriek in Nieuwegein tot 17 uur open om decoratie-artikelen te ontdekken. Ook de Home & Living afdeling in DWI is geopend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden