Elegante Chevron
lees verder
Outdoor.Ambiente.Living 2024
De speciale show Outdoor.Ambiente.Living begon in 2018 als pilot. Op het evenement presenteren fabrikanten van zonwerings- en weersystemen hun outdoorproducten. Na de laatste editie in 2020 wordt de beurs nu gecombineerd met twee beurzen, waaronder R+T.
lees verder
Krimp economie
De Nederlandse Economie krimpt volgens het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS) in tweede kwartaal van 2023 met 0,3%.
lees verder
 
Solza naar België
lees verder
Volop lezingen bij Showup
De nieuwe, Brabantse editie van Showup staat voor de deur. Op 3 en 4 september 2023 draait het niet alleen om de standhouders, ook lezingenprogramma Listenup is zeer interessant voor de bezoekers.
lees verder
Overnames door Condor
Condor Group uit Hasselt heeft met de curator van Intercarpet en Hartex een akkoord gesloten over overname van de activa en een deel van het personeel.
lees verder
 
Jong talent, meld je!
lees verder
Quick-Step op Incoda
De vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) vindt dit jaar plaats op zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 september in de Evenementenhal Gorinchem. Quick-Step zal deze editie met een eigen stand aanwezig zijn.
lees verder
Hülsta mag herstructureren
De schuldeisers zijn akkoord met het herstructureringsplan van Hülsta. De verdere ontwikkeling van het meubelmerk kan zoals gepland worden voortgezet.
lees verder
 
Pop-up Reliving
lees verder
Nieuwe artikelen Homebound
Woonaccessoireslabel Homebound heeft een snel wisselend assortiment. De afgelopen weken is het aanbod aangevuld met verschillende nieuwe producten.
lees verder
Ultiem wooncomfort van Rolf Benz
Gewoon neerploffen en ontspannen: de volumineuze bank Moyo van Rolf Benz is met zijn Chesterfield-uitstraling en innovatieve naaddetails een eerbetoon aan de even royale als ongedwongen loungemeubels uit de jaren 60 en 70.
lees verder
De toekomst van Dunlopillo
Dunlopillo Vertriebs GmbH is vanaf 1 oktober de nieuwe bedrijfsnaam van Dunlopillo. Onder leiding van Christian Paar gaat het premium slaapmerk dan verder. De nieuwe directeur legt uit wat dit in de praktijk zal betekenen.
lees verder
 
Toevoegingen Explorer collectie
lees verder
Lichte omzetdaling Forbo
In de uitdagende markt heeft Forbo een goed resultaat behaald in het eerste jaar, met een lichte daling van omzet en resultaat, zo rapporteert het Zwitserse bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden