Happy & Hello van Headlam
lees verder
Kobe FibreGuard meubelstoffen
Kobe lanceert deze maand zijn eerste assortiment van vlekbestendige meubelstoffen in samenwerking met het merk FibreGuard.
lees verder
Sieb en Bazz bij Flamant
Op zoek naar statements voor het interieur? Flamant uit Geraardsbergen brengt indrukwekkende decoratieve accessoires.
lees verder
 
Proposte naar september
lees verder
Lof voor Stone Ceratouch
US Floors heeft na op Domotex ook op Batibouw positieve reacties ontvangen op de nieuwe aanwinst in de Coretec-vloerencollectie: Stone Ceratouch.
lees verder
Co van der Horst over outdoor
Volgens Co van der Horst is de grens tussen indoor en outdoor definitief vervaagd. De interieurwinkel is naar eigen zeggen helemaal klaar voor om zijn clinten te adviseren over de manier om van tuin en terras een schitterende n comfortabele toevoeging aan het interieur te maken.
lees verder
 
Noorderlicht karpetten
lees verder
Interieuromzet Q4 opnieuw prima
De Nederlandse detailhandel heeft in het vierde kwartaal van 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. Met de interieurbranche weer op kop.
lees verder
Euretco neemt Skandia over
Euretco, moederbedrijf van DGN retail, bekend van de franchiseformules Hubo en Multimate, heeft recent het gereedschapmerk Skandia overgenomen van THR uit Apeldoorn.
lees verder
 
Botanisch Paint & Paper Library
lees verder
Nieuw verkoopteam Prandina
De Italiaanse verlichtingsfabrikant Prandina heeft een nieuwe Nederlandse verkoopstaf via het vorig jaar april opgerichte We Contact.
lees verder
Ceo Riviera Maison opgestapt
De ceo van Rivira Maison, Annemarie Uleman, is na ruim een jaar opgestapt vanwege een verschil van inzicht over de te varen koers. Dat meldt de interieurdecoratieketen.
lees verder
 
Spotlight komt eraan
lees verder
Nieuwe meubelstoffen De Ploeg
In de nieuwe collectie van De Ploeg draait alles om het wezen en de veelzijdigheid van het weven. Structuur karakteriseert de vijf nieuwe meubelstoffen van de fabrikant. De materialen zijn synthetisch of natuurlijk, elk met een eigen voordeel.
lees verder
Eric Kuster nieuws bij Maretti
Verlichtingsfabrikant Maretti Lighting heeft nieuws te melden. Ontwerper Eric Kuster introduceert een nieuwe hanglamp en een nieuwe vloerlamp, die te zien zijn in een boardroom van het bedrijf in Almere.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden