Facelift voor allemansvriend
Tijdens de ontwikkeling van Dirk heeft Jamé Janssen Meubelen (Jamé) minder de focus gelegd op een nieuwe verrassende vormentaal, maar is het bedrijf uitgegaan van successen uit het verleden.
lees verder
Leonardo zwaait uit
Na 40 jaar bij het bedrijf nam Gerd Sondermann eind juni afscheid van Glaskoch B. Koch jr. GmbH (Leonardo). De glasspecialist voegt daarnaast een collectie vazen aan zijn assortiment toe.
lees verder
 
Groeigeld voor trappenspecialist
lees verder
 
Salone moet Super worden
lees verder
Fonq over 100 miljoen
Fonq is tevreden, de miljoenenomzet van de woonwebwinkel laat zich voor het eerst uitdrukken in drie cijfers. Daarnaast ontving het bedrijf meerdere Shoppingawards.
lees verder
Circulair met lokale kunstenaars
Ikea introduceert de Circular Hub: een plek waar meubels worden doorverkocht, hersteld, herverpakt, gedemonteerd of gerecycled - en waar klanten inspiratie kunnen opdoen op het gebied van duurzaamheid.
lees verder
 
Overdreven buitenmeubels
lees verder
Retail binnenstad -50 procent
De omzet van veel winkels in binnensteden loopt na 26 weken gemiddeld nog de helft achter op dezelfde periode in 2019. Dat blijkt uit de binnenstadmonitor van Inretail die wekelijks dertien grotere Nederlandse steden monitort qua omzet en bezoekersaantallen.
lees verder
Spotlight in Rosmalen
Na een lange periode van uitstellen en afstellen is er weer een Spotlight beurs gepland. Op 19 en 20 september kunnen professionals hier terecht voor producten in de segmenten baby's en kinderen, kado, impulsaankopen en feestartikelen.
lees verder
Samenwerking Garant en ABK
Een strategische alliantie voor de beddenspeciaalzaak in Duitsland: de Garant – Groep en ABK gaan intensief samenwerken.
lees verder
 
Zij-instromers als interieurvakman
lees verder
 
Showup terug in september
lees verder
Verkoop Devan International
Branchegenoot Pulcra Chemicals en financierder Pentahold hebben de overname van Devan International Group (Devan) aangekondigd.
lees verder
Werken aan een eiken tafel
[Sponsored artikel] - Gelukkig mogen we weer naar kantoor, maar nog steeds gaat niet iedereen. Dus blijft de eettafel multifunctioneel.
lees verder
Coretec via Decokay
Decokay is een keten van 44 interieuradvieswinkels in Nederland waar de betere merken voor woningen zijn te vinden, waaronder Coretec-vloeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden