Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Urban slaapkamers
[Sponsored artikel] - Vertoef je momenteel in een kleine, maar fijne stek in de stad? Dan is de ruimte om het gezellig te maken bij je thuis wellicht beperkt. Zo creëer je een urban slaapkamer op weinig vierkante meters.
lees verder
Goed gevulde Light+Building 2024
Met nog ongeveer zes maanden te gaan voordat Light + Building van 3 tot 8 maart 2024 plaatsvindt blijkt het evenement al zeer populair te zijn. Tot nu toe hebben zich meer dan 2.000 internationale exposanten geregistreerd.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder
Duurzaamheid focus R+T 2024
De voorbereidingen voor R+T 2024 zijn in volle gang. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering opent haar deuren van 19 tot 23 februari 2024. Meer dan 1.000 exposerende bedrijven hebben zich al ingeschreven voor het evenement.
lees verder
Nieuwe uitstraling Incoda
Vanaf volgend jaar gaan de Interieur Collectie Dagen ook echt Incoda heten, zo heeft de organisatie gisteravond bekendgemaakt.
lees verder
Najaarsnoviteiten Pode
Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
lees verder
Hoger minimumloon nekt MKB
Het minimumloon gaat mogelijk weer omhoog, zo bleek na de algemene beschouwingen. Veel MKB-ondernemers gaan hier fors last van hebben voorspelt Inretail.
lees verder
 
Houten vloer in de keuken
lees verder
Tweede leven voor vloeren
Unilin Flooring Nederland introduceert Unilin Recover: een proces waarbij oude PVC vloeren volledig worden gerecycled tot een nieuwe PVC click-vloer.
lees verder
Koningin Maxima bezoekt HMC
Hare Majesteit Koningin Máxima bracht op donderdagochtend 21 september een werkbezoek aan het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam.
lees verder
 
Voelbare elegantie bij Mflor
lees verder
Consumentenvertrouwen blijft laag
Het vertrouwen van Nederlandse consumenten is een fractie minder negatief in september, maar blijft heel laag, zo meldt het CBS.
lees verder
 
Wild Flower serie van Royal Delft
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden