Halvering verkoop nieuwbouwwoningen
lees verder
Speciaal event voor kantoormarkt
Op 11 en 12 oktober is de Rai het toneel voor de Workspace Design Show. Het event wil architecten, interieurdesigners en nog veel meer werkplekprofessionals samenbrengen.
lees verder
Heimtextil-trend Bio-engineered
Ook op de Heimtextil 2024 worden de nieuwste trends gepresenteerd. Dit jaar veel aandacht voor materiaalontwikkelingen in het kader van een duurzamere, circulaire wereld waar we naar toe gaan.
lees verder
 
Reorganisatie Bijenkorf
lees verder
Bijzondere luxe geurkaarsen
Royal Goedewaagen, L’Aimé en Edith Beurskens lanceren samen de bijzondere en luxe geurkaarscollectie Shapes.
lees verder
Essentials voor perfecte zithoeken
[Sponsored artikel] - De zithoek is de plek waar gezelligheid en comfort hand in hand gaan. Of je nu een filmavond met vrienden organiseert, een goed boek leest of gewoon even tot rust wilt komen, een goed ingerichte zithoek is onmisbaar.
lees verder
 
Heimtextil-trend Technological Textiles
lees verder
Veelzijdige akoestische platen
Op Architect@Work in Zaandam liet Print Acoustics zien dat het bedrijf niet alleen nieuwe akoestische oplossingen ontwikkelt, maar ook meedenkt over de technische toepassingen van deze producten.
lees verder
Interieur zorgt voor stress
Maar liefst zes op de tien Nederlanders ervaart stress door een rommelig huis. Dat blijkt uit consumentenonderzoek uitgevoerd in opdracht van Blokker, onder een representatieve groep Nederlanders.
lees verder
 
Heimtextil-trend Plant-based
lees verder
 
Nog meer Circles op Imm
lees verder
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
 
Nieuw duurzaam vloerenmerk
lees verder
Waarom kiezen voor houten vloeren
[Sponsored artikel] - Veel huiseigenaren kiezen hardhouten vloeren voor hun huis. Sommigen willen de klassieke uitstraling die tegels en tapijt niet bieden. Anderen kiezen voor hout omdat het makkelijk te onderhouden en schoon te maken is.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden