NL-Showroom Night-Store open
lees verder
ShowUpdate nieuwe woonseizoen
Showup beleeft op zondag 3 en maandag 4 februari 2019 alweer haar dertiende editie. Meer dan 400 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers zijn aanwezig in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.
lees verder
Intirio+Trendz-Awards 2019
Gisteren zijn de Intirio én Trendz Awards bekend geworden tijdens beide beurzen in Flanders Expo, die nog tot vandaag, dinsdag 29 januari, wordt gehouden.
lees verder
 
Nieuwe Lindura van Meister
lees verder
Helderr en Joshh& overgenomen
Met ingang van 25 januari 2019 heeft Glasatelier Van Opdorp de glasmeubelmerken Joshh& en Helderr overgenomen.
lees verder
ETC Design Experience
Over een week is er in het ETC Design Center Europe in Culemborg de voorjaarbeurs ETC Design Experience. Op zondag 3 februari is het consumentendag, op 4 februari worden bezoekers getrakteerd op interessante lezingen en ook op 5 februari is er nog veel nieuws te zien.
lees verder
Noviteiten De Ploeg op Imm
Bijna honderd jaar jong is weverij De Ploeg en nog altijd maken ze comfortabele, hoogwaardige en eerlijke stoffen die lang meegaan. Op de Imm Cologne introduceerde de stoffenleverancier recent veel nieuws.
lees verder
 
Intirio + Trendz Belgium van start
lees verder
 
Pfundt naar Headlam
lees verder
Nieuwe dekbedovertrekken van Praags
Weer nieuwe dekbedovertrekken Van Praags Bedding uit Nieuw-Vennep! En een uitverkoop van de kleurrijke Melli Mello-collectie.
lees verder
Leolux naar DWI
Leolux is vorige week gestart met een 'rebranding' campagne met een leeuw. Ook op DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein gaat de luxe leo brullen. Op de Designafdeling met een bewezen deel van de collectie: Évidence by Leolux.
lees verder
 
Kef LSX interieur audio
lees verder
Outdoor in Keulen en Culemborg
De Italiaanse outdoor meubelfabrikant Talenti presenteerde op de afgelopen Imm Cologne een paar fraaie nieuwe meubelcollecties voor buiten.
lees verder
Showup Zenza
Zenza is vooral bekend om haar mooie lampencollectie. Het bedrijf uit Aalsmeer wordt sinds kort vertegenwoordigd door Prospectt die op de Showup een deel van de Zenza-collectie laat zien.
lees verder
 
Mflor succesvol tijdens Domotex
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden