Oceaanplastic in kussenslopen Ikea
Ikea introduceert Musselblomma, een collectie gemaakt van gerecycled polyester met oceaanplastic. Om aandacht te vragen voor de vervuiling van oceanen. Een deel van het plastic is door Spaanse vissers uit de Middellandse Zee gevist.
lees verder
DWI Marketdays weer van start
DWI (De Woonindustrie) gaat weer van start met de Marketdays. Oorspronkelijk waren zij opgeschort tot 1 juni, maar er is ervoor gekozen om hier al eerder weer mee te beginnen, waarbij vooraf aanmelden verplicht is.
lees verder
 
Woonretail groei BC
lees verder
Nieuwe verkoper bij Leoxx
Leoxx ziet uitdagingen op de hotelmarkt en wapent zich daarvoor met een nieuwe key accountmanager hospitality & Leisure.
lees verder
Circulair textiel van Saxcell
Saxcell, een spin-off van hogeschool Saxion, gaat in een nieuwe productiefaciliteit hoogwaardig textiel maken op basis van gebruikt textiel. In Enschede worden oude katoenvezels door een duurzaam recycleproces omgezet in nieuwe cellulosevezels voor het nieuwe textielvezel Saxcell.
lees verder
 
Decosit toch weer later
lees verder
Overname Sanoma goedgekeurd
De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft vrijdag de in december aangekondigde overname van Sanoma Media Netherlands en Aldipress door DPG Media goedgekeurd.
lees verder
Home Center koopt webshop
Woonboulevard Home Center Wolvega heeft een failliete interieurwebshop gekocht en haalt daarmee de online-achterstand in.
lees verder
 
Egger Design Collectie 2020-2022
lees verder
Jan Leppink overleden
De oud-directeur en eigenaar van Unipro, nu Uzin Utz Nederland, Jan Leppink is op 6 april op 90-jarige leeftijd in het bijzijn van zijn familie overleden.
lees verder
Bankroet voor Cevilit
Cevilit uit Twello is door de Rechtbank Gelderland vestiging Zutphen op 8 april failliet verklaard. De curator is M. Wevers van Nysingh advocaten - notarissen.
lees verder
Duurzame interieurawards Flinders
Totaalinrichter Flinders roept een nieuwe designwedstrijd in het leven. Met de organisatie van de Sustainable Interior Design Awards biedt het bedrijf een podium voor vernieuwend en duurzaam design dat een positieve impact heeft op mens en milieu.
lees verder
 
Nieuwe Kendix Modern collectie
lees verder
Twaalf miljard lucht
Er komt lucht voor de Nederlandse retail via aanvullende maatregelen in de vorm van een garantie van twaalf miljard. Dat maakte de Nederlandse overheid gisteravond bekend.
lees verder
Confexx failliet
De bedrijven van Confexx gordijnateliers zijn op 7 april failliet verklaard door de Rechtbank in 's-Gravenhage. De curator is M.M. Hoving van RWV Advocaten uit Leiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden