Kobe lanceert Essentials FR
Deze zomer introduceert Kobefab de Essentials FR collectie, bestaande uit 100% vlamvertragende stoffen, geschikt voor zowel residentieel als projectmatig gebruik.
lees verder
 
Kuperus Studio bij Goodnight
lees verder
Showup klaar voor de start
Zondag 1 en maandag 2 september 2019 vindt Showup weer plaats in de Expo Haarlemmermeer. Natuurlijk tonen ruim 400 deelnemers hun producten, maar inspiratie en trends zijn minstens zo belangrijk.
lees verder
Buitenlands avontuur Trendz
Internationale beursorganisator Easyfairs voegt de vakbeurs Trendz toe aan het zogeheten ‘global brand portfolio’. De beurs gaat naar een aantal andere landen waar Easyfairs actief is, waaronder Zweden.
lees verder
Uptopisch paradijs Alhambra
Met de nieuwe collectie Brazilia biedt Spaanse stoffenfabrikant Alhambra een blik op een utopisch paradijs.
lees verder
 
Najaarsbeurs DWI nadert
lees verder
Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co
De Duitse meubelfabrikant Kusch+Co introduceert een nieuwe soft seating serie. Deze modulaire zitmeubelserie is ontwerpen door de Keulse designstudio Kaschkasch en heet Creva soft.
lees verder
Buitenlands design op Showup
Over minder dan twee weken vindt decoratiebeurs Showup plaats. Zondag 1 september en maandag 2 september wordt het event gehouden in Expo Haarlemmermeer. Naast Dutch Design zijn hier ook veel interessante buitenlandse merken te vinden.
lees verder
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Trendz staat voor de deur
Nog even en dan vindt de najaarseditie van Trendz plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Van 25 - 27 augustus zijn op decoratiebeurs weer volop nieuwe producten te vinden. Er is echter ook een uitgebreid programma van lezingen en presentaties.
lees verder
Sanders neemt Artländer over
De Duitse beddenfabrikant Sanders.eu GmbH verwerft een meerderheidsbelang in het familiebedrijf Aro Artländer. Met deze stap houdt Sanders de aanvoer van dons in eigen handen.
lees verder
Werking Somnox-slaaprobot betwijfeld
Verbetert de Somnox-slaaprobot van Auping je nachtrust echt? Somnox beweert in haar reclame van wel, maar geeft in een item van Radar Radio toe dat hier nog geen wetenschappelijk bewijs voor is.
lees verder
Nieuwe data Tendence
Decoratiebeurs Tendence heeft de data van de komende editie aangepast. De beurs wordt een week vervroegd én een dag langer.
lees verder
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder
 
Hema in gerecycled bed- en badgoed
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden