Grote donatie aan HMC
Het studiecentrum van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) heeft een groot aantal vakboeken gedoneerd gekregen van Interieurjournaal.com.
lees verder
Groei consumptie huishoudens
In september 2022 hebben Nederlandse huishoudens, gecorrigeerd voor prijsveranderingen, 2,2% meer besteed dan in september 2021. Net als in voorgaande maanden hebben ze meer besteed aan diensten, maar minder aan goederen, meldt het CBS.
lees verder
 
Feestverlichting van Philips Hue
lees verder
Textiles Matters op Heimtextil 2023
Belangrijk onderdeel van de Heimtextil is de trendpresentatie, die ook tijdens de editie van 2023 weer wordt georganiseerd. Het thema voor deze beurs is 'Textiles Matters'.
lees verder
Veel nieuws van Umage
Umage Kopenhagen lanceert gloednieuwe meubelstukken die het huis volgens het bedrijf klaar maken voor vele gedenkwaardige momenten die binnen worden doorgebracht.
lees verder
 
Kunstzinnige vloerkleden
lees verder
Sterrenhemel in huis
Nooit meer wachten tot er een ster valt! Op 8 november 2022 lanceert lifestyle merk Moooi de Starfall Light by Front. Het idee voor dit gloednieuwe lichtontwerp kregen ontwerpers van Front bij het sterren kijken in een donker bos.
lees verder
B&C introduceert Twin Pull bediening
B&C Raamdecoratie (Bťcť) introduceert een nieuwe bediening bij de collectie dupligordijnen: Twin Pull.
lees verder
 
Compleet aanbod op Heimtextil 2023
lees verder
Actie tegen kinderarbeid in textielfabrieken
De maatschappelijke organisatie Goodweave wil gaan samenwerken met meer Nederlandse inkopers en retailers van tapijten en vloerkleden om kinderarbeid uit te bannen in India en Nepal.
lees verder
Next koopt failliet Made.com
Verschillende bronnen, waaronder Reuters en BBC, melden dat mode- en meubelzaak Next het intellectueel eigendom van de meubelretailer overneemt.
lees verder
Historisch laag consumentenvertrouwen
Niet eerder waren zoveel Nederlandse consumenten zowel negatiever over de economische als over de eigen financiŽle situatie, zo meld het CBS.
lees verder
 
Balthazars Meubelbeurs Brussel 2022!
lees verder
 
Art Deco is terug
lees verder
Belgische meubelindustrie onder druk
De Belgische federatie van de textiel-, hout- en meubelindustrie Fedustria meldt in Conjuctuurnota 2022 dat de competitiviteit en marges door stijgende kosten voor de Belgische meubelindustrie onder druk komen te staan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden