Duurzaamheid focus R+T 2024
De voorbereidingen voor R+T 2024 zijn in volle gang. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering opent haar deuren van 19 tot 23 februari 2024. Meer dan 1.000 exposerende bedrijven hebben zich al ingeschreven voor het evenement.
lees verder
Nieuwe uitstraling Incoda
Vanaf volgend jaar gaan de Interieur Collectie Dagen ook echt Incoda heten, zo heeft de organisatie gisteravond bekendgemaakt.
lees verder
Najaarsnoviteiten Pode
Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
lees verder
Hoger minimumloon nekt MKB
Het minimumloon gaat mogelijk weer omhoog, zo bleek na de algemene beschouwingen. Veel MKB-ondernemers gaan hier fors last van hebben voorspelt Inretail.
lees verder
 
Houten vloer in de keuken
lees verder
Tweede leven voor vloeren
Unilin Flooring Nederland introduceert Unilin Recover: een proces waarbij oude PVC vloeren volledig worden gerecycled tot een nieuwe PVC click-vloer.
lees verder
Koningin Maxima bezoekt HMC
Hare Majesteit Koningin MŠxima bracht op donderdagochtend 21 september een werkbezoek aan het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam.
lees verder
 
Voelbare elegantie bij Mflor
lees verder
Consumentenvertrouwen blijft laag
Het vertrouwen van Nederlandse consumenten is een fractie minder negatief in september, maar blijft heel laag, zo meldt het CBS.
lees verder
 
Wild Flower serie van Royal Delft
lees verder
Samenwerking Shaw met Classen
Met dit partnerschip breidt Shaw's aanbod van innovatieve harde vloeren uit en biedt Classen een belangrijke uitbreiding op de Noord-Amerikaanse vloerenmarkt
lees verder
Deli Home neemt Allure over
Deli Home, de multinationale producent en leverancier van DIY en bouwmaterialen, neemt het merk Allure over. Deli Home krijgt via Allure toegang tot het woninginrichterskanaal waar het bedrijf tot op heden beperkt actief is.
lees verder
Gepolijste imperfectie
De Polished Imperfect-collectie (PI) van Ethnicraft wordt aangevuld met een reeks nieuwigheden die vooral functionaliteit omzetten naar elegant design.
lees verder
 
Meubelbeurs legt nieuwe accenten
lees verder
Veel activiteiten op Incoda
Op Interieur Collectie Dagen (Incoda), van zondag 24 t/m dinsdag 26 september, is er voor de bezoeker veel te beleven in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden