Luxueuze gouden lamp
lees verder
Overname Ekkelboom Zonwering
Door de overname van Ekkelboom Zonwering is het nieuwe bedrijf Weerzink Zonwering ontstaan. Dit bedrijf is gevestigd in een verbouwd pand in Oldenzaal.
lees verder
Feel & Buying Days bij Tica
Van 29 tot en met 31 januari 2023 organiseert Tica Trends & Trade de Look, Feel & Buying Days, waarin de nieuwste voorjaarstrends worden gepresenteerd.
lees verder
 
Relaxfauteuils bij JWR
lees verder
Afname winkelleegstand
Databuro Locatus meld dat winkelleegstand in Nederland eind 2022 terugloopt naar 6 procent (was 6,7% aan het begin van het jaar).
lees verder
Nieuw pand Unilin Ede
Met de ondertekening van het contract en de sleuteloverdracht is Unilin Flooring Nederland (voorheen Koninklijke Peitsman) weer een stap dichterbij de realisatie van een nieuw pand in Ede.
lees verder
Drie weken tot Showup
Nog ruim drie weken en dan is het op 29 en 30 januari weer tijd voor Showup. Het belooft volgens de organisatie weer een mooie editie te worden.
lees verder
 
Aankoop panden Alexandrium
lees verder
Innovatie award slimme raambekleding
Eve Motionblinds van Coulisse is uitgeroepen tot CES 2023 Innovation Award Honoree in de categorie Smart Home voor zijn upgradekit voor rolgordijnen.
lees verder
Chinees design met Belgisch tintje
Antwerpse designer Axel Enthoven ontwierp de East-West meubelcollectie voor het Chines merk Camerich. Topdesign, made in China.
lees verder
 
Nieuwe Essentials by Kobe
lees verder
Nieuwe CAO een feit
Er is een nieuwe eenjarige cao voor de 200.000 medewerkers in de Retail Non-Food, die per 1 januari 2023 ingaat. Deze geldt uiteraard ook voor de woonbranche.
lees verder
Nieuwe Britse interieurbeurs
Clarion Retail organiseert een nieuwe Britse beurs voor interieur, accessoires en verlichting: de Home Interiors Show. Het debuut is tijdens de January Furniture Show in Birmingham, gevolgd door een volledige editie in september in Londen - Olympia.
lees verder
 
Masterclass van Artex
lees verder
Misschien gemist in Brussel 2022
Van 6Ė9 november 2022 kon Meubelbeurs Brussel eindelijk weer plaatsvinden, met veel succes. Tot nieuwe editie (5Ė8 november 2023) kijkt de organisatie terug op het moois dat standhouders al lieten zien. Niet gezien op de beurs? Dan toch hier.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden