Replica De Munk Carpets
lees verder
Naduvi online outlet interieurmerken
Naduvi is een online interieur-outlet waar items van bekende interieurmerken met hoge kortingen worden aangeboden. Op het platform, dat bij de Shopping Awards 2020 genomineerd is als 'Beste Starter', zijn de artikelen van meer dan tachtig merken te vinden.
lees verder
Kobefab zoekt accountmanager
De gerenommeerde en internationaal opererende interieurstoffenleverancier Kobefab is op zoek naar een vertegenwoordiger voor Midden Nederland.
lees verder
Beste meubelmaker weer van HMC
Opnieuw is een student van het HMC (Hout & Meubileringscollege) de beste Meubelmaker van Nederland geworden. Dit jaar is de beurt aan Bauke-Jan Beverloo.
lees verder
 
Unilux redt insecten
lees verder
Transparante lichtschijf van Masiero
De Italiaanse verlichtingsfabrikant Masiero introduceert binnenkort een bijzondere nieuwe armatuur met een vintage uiterlijk.
lees verder
Spotlight in volle gang
De voorjaarseditie van Spotlight is in volle gang. Ook deze maandag 9 maart is De Beursfabriek in Nieuwegein tot 17 uur open om decoratie-artikelen te ontdekken. Ook de Home & Living afdeling in DWI is geopend.
lees verder
 
Happy & Hello van Headlam
lees verder
Kobe FibreGuard meubelstoffen
Kobe lanceert deze maand zijn eerste assortiment van vlekbestendige meubelstoffen in samenwerking met het merk FibreGuard.
lees verder
Sieb en Bazz bij Flamant
Op zoek naar statements voor het interieur? Flamant uit Geraardsbergen brengt indrukwekkende decoratieve accessoires.
lees verder
 
Proposte naar september
lees verder
Lof voor Stone Ceratouch
US Floors heeft na op Domotex ook op Batibouw positieve reacties ontvangen op de nieuwe aanwinst in de Coretec-vloerencollectie: Stone Ceratouch.
lees verder
Co van der Horst over outdoor
Volgens Co van der Horst is de grens tussen indoor en outdoor definitief vervaagd. De interieurwinkel is naar eigen zeggen helemaal klaar voor om zijn cliŽnten te adviseren over de manier om van tuin en terras een schitterende ťn comfortabele toevoeging aan het interieur te maken.
lees verder
 
Noorderlicht karpetten
lees verder
Interieuromzet Q4 opnieuw prima
De Nederlandse detailhandel heeft in het vierde kwartaal van 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. Met de interieurbranche weer op kop.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden