Nieuwe topman Intergamma
Joost de Beijer (47 jaar) wordt op 1 september de nieuwe ceo van Intergamma, het moederbedrijf van de bouwmarktformules Gamma en Karwei.
lees verder
Inschrijving Meubelcongres geopend
Op 21 juni vindt de volgende editie van het Meubelcongres plaats in Mechelen, georganiseerd door De Navem, de Nationale Vereniging van Meubelhandelaars.
lees verder
 
Nieuw directielid Gwinner
lees verder
Interieurretail april positief
De Nederlandse detailhandel heeft in april 8,1% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 1,8% hoger, een flinke inflatie dus. Non food groeide flink, interieur zakte echter naar de achterhoede binnen de non-food.
lees verder
Nieuwe marketingmanager Luxaflex
Steffie van der Velde (33) is met ingang van vandaag gestart als marketingmanager bij Luxaflex Nederland.
lees verder
 
Salone bol van nieuws
lees verder
Lifestyle gordijncollectie uitgebreid
Headlam presenteert de nieuwste serie met zomerse sfeer als uitbreiding op de Lifestyle-interior gordijncollectie. De serie Summerflow!
lees verder
Nieuwe Montis modellen
Montis komt in 2022 met diverse nieuwe modellen. De fabrikant hanteert hierbij het motto ‘onderzoek alles, maar behoud het goede’. Het bedrijf blijft streven naar industriële elegantie.
lees verder
 
LF Koninklijk
lees verder
Loungen met Ibiza
Deze maand lanceert Hartman zijn eerste volledig uit kunststof vervaardigde loungeset, genaamd Ibiza. De serie is gemaakt met het oog op gemak en flexibiliteit.
lees verder
Woontrends 2023 - Existential Power
Inretail heeft onlangs de nieuwste woontrends voor 2023 gepubliceerd. In een serie van vier artikelen stellen we deze voor. Hierbij de derde trend: Existential Power.
lees verder
PBM's bij werken
[Sponsored artikel] - Ga je bouwen, verbouwen of klussen? Vergeet niet om PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) te gebruiken!
lees verder
 
Duurzame make-over voor Billy
lees verder
Tips voor vinden personeel
Nieuwe medewerkers zijn niet gemakkelijk te vinden in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt. Toch zijn er beproefde methoden om aan goede mensen in de woonbranche te komen. Een paar tips.
lees verder
Nieuw lampencollectie van LZF
De nieuwe producten van LZF zijn volgens het bedrijf ontworpen om rust en bezinning te brengen. Organische vormen, ontleend aan de natuur kenmerken de lampen. Zij zijn handgemaakt met natuurlijke materialen zoals hout, marmer, glas en metaal.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden