Uitdaging om nieuw personeel te vinden
Inretail heeft onlangs een flitspeiling onder de (woon)leden gehouden en hieruit blijkt dat er veel vraag is naar nieuw personeel, maar dat het steeds moeilijker wordt om deze te vinden.
lees verder
Verschatse naar Lamett
Bij parketproducent en distributeur Lamett is Thomas Verschatse begin deze maand gestart als sales manager Belux. Naast parket heeft hij ook rigid-core vinylvloeren onder zijn hoede.
lees verder
Een zachte nazomer in je slaapkamer
Nieuw in de najaarscollectie van De Witte Lietaer (DWL) is het dekbedovertrek Rufus. Het ontwerp heeft een mooi patroon voor een intieme, rustgevende sfeer in je slaapkamer.
lees verder
 
Olive Sprig kleur van 2022
lees verder
Artifort introduceert Aloa
In samenwerking met ontwerper Khodi Feiz lanceert Artifort op 2 september 2021 een nieuwe lichte en elegante familie van stoelen en barstoelen: Aloa.
lees verder
Inspiratie uit huiselijk comfort
Vloerenfabrikant Interface lanceert Touch and Tones II: een tapijttegelcollectie met 16 nieuwe kleuropties in 3 nieuwe texturen.
lees verder
 
Veel bezoek Trendz beurs
lees verder
Kleurrijk modulair wandsysteem
MK by Mippe - Michiel en Katelijn voor intimi - lanceren met Sweet op Showup hun eerste Dutch Design productlijn. Het kleurrijke Sweet modulair wandsysteem valt volgens het bedrijf op door zijn eenvoud.
lees verder
Tijd voor creativi-tijd
Tijdens het Amsterdamse designfestival Glue presenteert de bekroonde ontwerper Robert Bronwasser ruim 50 compleet verschillende en unieke klokken, waarmee hij de aandacht wil vestigen op het belang van creativiteit.
lees verder
Winnend behangdesign
In samenwerking met Graham & Brown organiseerde Karwei in juni een winactie, waarbij creatievelingen hun eigen behang design konden ontwerpen. De winnaar ligt vanaf vandaag in de winkels.
lees verder
 
Podcasts voor Interieurprofessionals
lees verder
Deens design in Woonindustrie
Showroomcentrum De Woonindustrie (DWI) heeft er weer een nieuwe exposant bij. Het Deens bedrijf Casų Furniture levert een breed assortiment aan meubelen met Deens design.
lees verder
Totaalinrichting met Showup
Van een huis een thuis maken kan voor de een makkelijk zijn, maar is voor de ander erg uitdagend. Volgens de organisatie van vakbeurs Showup is het de kunst om persoonlijke en unieke items in huis te halen.
lees verder
 
Ideale metgezel
lees verder
De paradox van winkelleegstand
Locatus meld in de nieuwste rapportage dat landelijk winkelleegstand afneemt, maar binnensteden in zwaar weer zijn beland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden