Ad-interim secretaris BNS Crisp
lees verder
Het beste matras
[Sponsored artikel] - Het uitkiezen van een goed matras kan in sommige gevallen een beste zoektocht zijn. Zo zijn er in eerste instantie ontzettend veel verschillende matrassen, waaruit je kunt kiezen.
lees verder
Beter Bed City geopend
Beter Bed City, het nieuwste winkelconcept van Beter Bed, is uitnodigend, laagdrempelig en compact. De eerste is deze week geopend.
lees verder
LF Selection is nu Collett & Victor
Dit jaar viert LF Selection het 40-jarig jubileum met een complete rebranding. LF Selection wordt Collett & Victor.⁠ Een nieuwe naam, nieuwe showroom, maar volgens het bedrijf dezelfde kwaliteit en passie als voorheen.
lees verder
 
Nieuwe collectie van Kobe
lees verder
Winnaars NKWP 2022
Kay Winters van het Deltion College in Zwolle heeft op 12 september voor de tweede keer op rij het Nederlandse Kampioenschap Woning- en Projectstoffering (NKWP) gewonnen.
lees verder
Winnaars NK Parketleggen 2022
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda op 13 september zijn de nieuwe kampioenen van het NK Parketleggen (NKP) bekend gemaakt.
lees verder
 
Presentatie Kendix Allure
lees verder
Incoda inspirerend en krachtig
De Incoda werd de afgelopen dagen (11 t/m 13 september) gehouden. Het was een groot succes, hetgeen bevestigt dat deze beurs een meer dan vaste plaats heeft veroverd in de wonenmarkt.
lees verder
Turri's Silhouettes
Studio Gensler heeft voor de Italiaanse fabrikant Turri de nieuwe bijzondere Silhouette-meubelcollectie ontworpen.
lees verder
Lezingenaanbod Orgatec
Van 25-29 oktober gaat in Keulen Orgatec opnieuw van start. Op de vakbeurs voor de moderne werkende wereld zijn ongeveer 600 bedrijven aanwezig. Het evenement heeft echter ook een uitgebreid lezingenaanbod.
lees verder
 
Print Acoustics op Architect@Work
lees verder
NKWP nieuwe stijl op Incoda
Het Nederlands Kampioenschap Woning- en Projectstoffering (NKWP) is dit jaar vernieuwd. Op maandag 12 september zal er een wedstrijd zijn tussen de leerlingen van de vijf vakscholen die deze opleiding verzorgen.
lees verder
Lezingenprogramma Architect@Work
Op woensdag 14 en donderdag 15 september 2022 vindt in Rotterdam een nieuwe editie van Architect@Work plaats. Architectenweb heeft rond het thema ‘Healthy Materials’ een gevarieerd lezingenprogramma samengesteld.
lees verder
 
Philips Hue nieuws
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden