Betaalbaar isoleren
[Sponsored artikel] - Isoleren kent veel voordelen. Het zorgt voor behaaglijke warmte in de winter, maar houdt een gebouw ook koel in de zomer en verhoogt bovendien de waarde.
lees verder
Echtgordijn op maat
[sponsored artikel] - De firma Echtgordijn uit Breukelen is een pure webshop die het klanten mogelijk maakt om gordijnen en vouwgordijnen op maat te bestellen.
lees verder
 
Wirwar van Vos voor Moooi
lees verder
Luxe bedden bij Broring
De wereld gezonder maken door goede slaap. Door expertise te combineren met ambachtelijk geproduceerde kwaliteitsbedden. Met oog voor duurzaamheid en milieu.
lees verder
DWI blijft open
Het Nederlandse kabinet heeft maandagavond nieuwe maatregelen afgekondigd, die de Covid-19 besmettingen aan banden zou moeten leggen. Het bezoeken van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein blijft gelukkig mogelijk.
lees verder
Essentials by Kobe gereed
In september introduceerde Kobefab een nieuw merk, Essentials. Nu toont de groothandel de nieuwe collectie, die bestaat uit kamerhoge gordijnen en vitrages.
lees verder
 
Cadeaus van Marie-Gon
lees verder
Trade Mart met Markettime
De Trade Mart Brussels heeft een overeenkomst getekend met Markettime, een applicatie voor een digitaal marktplaatsplatform dat het totale systeem van vraag en aanbod ondersteunt.
lees verder
Surfaces van Kobe
We sluiten 2020 bijna af en kijken hoopvol naar 2021. Het merk Kobe van groothandel Kobefab lanceert nu de 2021 collectie Surfaces. Zoals de naam al zegt staan structuren hierin centraal.
lees verder
 
Lockdown desastreus voor winkels
lees verder
Faillissement Domotex voorkomen
Het faillissement van Deutsche Messe AG in Hannover, onder meer organisator van de Domotex, is afgelopen woensdag gelukkig op het nippertje voorkomen.
lees verder
Together we Showup later
De voorjaarseditie editie van Showup wordt een maand later gehouden dan oorspronkelijk gepland. De nieuwe data zijn 14-15 maart 2021 in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.
lees verder
 
Bij-zondere lamp van Tokio
lees verder
Corona gekte
In Duitsland komt er een lockdown. In Frankrijk geldt er zelfs al een avondklok vanaf 20 uur 's avonds. En in Nederland ligt nu het scenario van winkelsluiting weer op tafel. Het coronavirus lijkt vooral waanzin te brengen.
lees verder
Shaw Contract naar Nederland
Shaw Contract opent een kantoor, showroom en sample-magazijn in Nederland. Het merk van Shaw Europe Ltd ontwerpt en produceert tapijt en tapijttegels.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden