Pensioen voor Michael Stiehl
Managing partner bij Rauch Michael Stiehl gaat met pensioen. 31 augustus is zijn laatste dag. Stiehl werkte bijna 23 jaar als algemeen directeur bij het bedrijf.
lees verder
 
Vakantiegevoel verf
lees verder
Waarom een regendouche?
[Sponsored artikel] - We richten onze badkamer meer en meer in als een volwaardige ontspanningsruimte. Daar past een regendouche, uitgerust met een grote douchekop, zeker bij.
lees verder
Nederlanders voorzichtiger met uitgaven
Nederlanders houden eigen uitgaven meer in de gaten door inflatie, zo blijkt uit recent onderzoek van I&O Research.
lees verder
TÍte-ŗ-tÍte met Linteloo
Dit voorjaar introduceerde Linteloo onder meer een nieuw en opvallend ontwerp van Sebastian Herkner - de Gilbert'sofa-serie.
lees verder
 
Regelbreker Nika Zupanc
lees verder
Tips voor goede werkkleding!
[Sponsored artikel] - Bij (ver)bouwen, klussen of renoveren is het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Naast gereedschap geldt dat ook voor andere zaken. Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste werkkleding?
lees verder
Lagere winst Beter Bed
Beter Bed Holding heeft net de resultaten voor het 1e halfjaar 2022 bekend gemaakt, waarbij er een lagere winst gerealiseerd werd bij een hogere omzet.
lees verder
Marktplaats van Home24
Ruim 100.000 producten van ongeveer 100 externe retailers zijn te vinden op de nieuwe marktplaats van Home24. Zij worden nog aangevuld met het bestaande assortiment van het bedrijf, dat meer dan 150.000 artikelen bevat.
lees verder
 
Jardin van Instabilelab
lees verder
Heimtextil 2023 al populair
De planning voor de volgende Heimtextil in januari 2023 is in volle gang. De branche verwacht aan het begin van seizoen 2023/24 een internationaal platform voor huis- en contracttextiel, interieurdesign en trends.
lees verder
 
Kendix meer dan alleen duurzaam
lees verder
Lieven weg bij Meubelbeurs
Lieven van den Heede is sinds vorige week vrijdag plotseling vertrokken als directeur van de internationale Meubelbeurs in Brussel.
lees verder
Incoda 2022 komt eraan!
De Incoda wordt georganiseerd van 11-13 september. Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder Incodaís eerste festival.
lees verder
 
Opening tradefair weer later
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden