DBC voor hotels
DBC international, ook wel bekend van het label M-Line, introduceert de DBC Business Collection: hotelboxsprings en dienstverlening tegen zakelijke prijzen.
lees verder
 
Nieuwe Pip collectie van Eijffinger
lees verder
Nieuw Montis op IMM
Een facelift voor Montis! Op de vandaag begonnen internationale interieurvakbeurs IMM Cologne presenteert de meubelfabrikant uit Dongen haar nieuwe 'Look and feel.'
lees verder
Lifestyle-interior op TV!
Producten van raamdecoratie-label Lifestyle-interior van Headlam zullen vanaf vanavond een aantal keren op televisie te zien zijn. Met dank aan de firma Laminaat en Parket.
lees verder
 
Van Donzel met eigen merk Kloeck
lees verder
Start Domotex
Van 10 tot 13 januari is de Hannover Exhibition Centre het centrum voor de vloerindustrie. Dit jaar draait Domotex om het Atmysphere thema en welzijn in de breedste zin van het woord.
lees verder
IMM 2020 bijna van start
Op maandag 13 januari gaat internationale interieurvakbeurs Imm Cologne weer van start. De beurs duurt tot 20 januari en wordt gecombineerd met de Design Post Koln en het 7e IMM congres.
lees verder
 
Etnische Noordwand collectie
lees verder
Feest bij Estillon op Domotex
Het is feest bij ondervloerspecialist Estillon op Domotex: niet allen viert Bestbase haar twintigste verjaardag, maar er is ook veel nieuws!
lees verder
Groter College voor HMC
Het Hout- en Meubileringscollege breidt het College van Bestuur uit. Met ingang van 1 maart 2020 wordt Joke Bos (1971) benoemd tot lid van het College van Bestuur.
lees verder
 
50-jarig Heimtextil van start
lees verder
Groei Flinders dankzij b2b
Flinders heeft in 2019 een omzet gerealiseerd van ruim Ç 22 miljoen, een groei van 13% ten opzichte van vorig jaar. Vooral dankzij de B2B-afdeling van de totaalinrichter van bedrijven in Nederland en BelgiŰ.
lees verder
Jubilerend E15 op IMM
In 2020 bestaat meubelfabrikant E15 25 jaar. Dit viert het bedrijf met verschillende presentaties, tijdens IMM, en bijvoorbeeld ook parallel met de beurs tijdens Design Post Keulen.
lees verder
Nieuwe look and feel Mflor
De gerenommeerde pvc-vloerspecialist Mflor heeft voor 2020 een nieuwe look and feel gekregen. Zie bijvoorbeeld de nieuwe website en brochure!
lees verder
 
Ora Pro Nobis via Campo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden