Zomercollectie Dutchbone
Dutchbone, het merk van Zuiver, introduceert deze maand een zomercollectie die, volgens het bedrijf, een wereld interieur weerspiegeld. Een wilde en no-nonsense collectie, met een subtiel retro-tintje.
lees verder
Smeltkroes
Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Solange. Een feest van uitbundige patronen en ingetogen etnisch chique.
lees verder
 
Nieuw meubelmerk Paul Rogers
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Van der Linden naar Decorette
Per 1 mei aanstaande heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie dan op zich nemen.
lees verder
 
Nieuw interieurevent DWI
lees verder
Groei bestedingen woninginrichting
De consumptie van Nederlandse huishoudens krimpt iets in februari, maar onder meer de woninginrichting groeit wel licht.
lees verder
Overname winkels Casa
Xenos neemt acht winkels van Casa over in Nederland. Xenos verkocht deze vestigingen vijf jaar geleden zelf aan Casa.
lees verder
ETH 50 jaar
Expo Trading Holland heeft iets te vieren! ETH ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 50 jaar verlichtingsarmaturen en lichtbronnen.
lees verder
 
Lente accessoires Philippi
lees verder
Afstudeeropdrachten in Milaan
Net afgestudeerde ontwerpers van Hout- en Meubileringscollege presenteren hun meesterwerken op Masterly tijdens de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder
Kennisprogramma textielevents
Op de vakbeurzen Techtextil en Texprocess in Frankfurt van 23-26 april 2024 wordt een uitgebreid kennisprogramma aangeboden.
lees verder
Drie nieuwe stukken Roderick Vos
Tijdens de Milan Design Week 2024 lanceert Studio Roderick Vos drie nieuwe stukken. De nieuwe drankkast Belly voor Item Amsterdam, de nieuwe bank Dakota voor Molinari en een nieuwe versie van de Isola tafel voor Linteloo.
lees verder
 
Min of meer nieuwe Dutch Orginals
lees verder
Lichttentoonstelling in Milaan
Solidified is een gecureerde tentoonstelling van gevestigde ontwerpers met een sterke focus op materiaal. Tijdens de Milan Design Week 2024 kunnen bezoekers nieuwe stukken ontdekken van Rive Roshan, Rick Tegelaar, Jesse Visser, Umut Yamac en Form Editions.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden