Essentie en luxe van Tobias Grau
lees verder
Norbert van Megen overleden
Leolux' productiedirecteur Norbert van Megen is afgelopen zaterdag 26 oktober overleden, twee maanden nadat bekend werd dat hij ernstig ziek was.
lees verder
Minder vraag naar Signify
Signify, de verlichtingstak van Philips, heeft te maken met een moeilijke markt. De resultaten over het derde kwartaal vallen tegen en de verwachtingen voor het jaar zijn naar beneden bijgesteld.
lees verder
 
Tegelplanken bij Parador
lees verder
Noviteiten op MBB 2019
Het is bijna zover, van zondag 3 tot woensdag 6 november is Meubelbeurs Brussel (MBB) het verzamelpunt voor meubelnoviteiten. De standhouders zijn druk bezig met de voorbereidingen om hun laatste nieuws te kunnen laten zien.
lees verder
Doorstart Strand West in Nieuwe Oost
Oud werknemers van de Utrechtse interieurzaak Strand-West op de Oudegracht hebben een winkel geopend op de Burgemeester Reigerstraat in Utrecht-Oost.
lees verder
 
Karpet met korting van Headlam
lees verder
Spot op Light + Building 2020
Light + Building heeft iets te vieren. De beurs bestaat twintig jaar en wordt van 8-13 maart 2020 voor de elfde maal gehouden in Frankfurt. Het thema van deze elfde editie: Connecting. Pioneering. Fascinating.
lees verder
PMS bij Bolon
Het Zweedse vloerdesignbedrijf Bolon heeft een winnaar voor haar 'Frame x Bolon Design Challenge' bekend gemaakt: de Utrechtse Studio PMS.
lees verder
 
Ingo Maurer overleden
lees verder
Out is in
Een nieuw, onbekend design is het Neumann bijzettafeltje van de Berlijnse fabrikant Out.
lees verder
Home Couture Co van der Horst
Op het jaarlijkse Home Couture Event van Co van der Horst worden traditiegetrouw actuele trends op het gebied van interieurtextiel gepresenteerd. Tijdens deze Female Edition stonden Mae Engelgeer, Cristina Celestino voor Cc-tapis en Stefania Miraglia van Rubelli in de spotlight.
lees verder
 
Overname Hay door Herman Miller
lees verder
DL Chemicals neemt Libert Paints over
Het Belgische DL Chemicals, producent van lijmen en kitten uit Waregem, neemt het Gentse Libert Paints over. Deze fabrikant is onder meer bekend van de matte Flamant verven.
lees verder
Slimme zonwering op R+T 2021
R+T, vakbeurs voor (buiten)zowering, rolluiken en deuren/poorten, vraagt de aandacht voor Domotica. Weinig andere sectoren hebben volgens de beurs zo'n snelle ontwikkeling op dit gebied meegemaakt. Daarom enkele voorbeelden van domotica exposanten en hun producten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden