Aan de bar met Thonet
Thonet voegt twee barkrukken toe aan de klassieke S 32 collectie. Voor in de horeca (als we weer mogen), maar ook voor op het werk of thuis. Overal waar een hogere zithoogte gewenst is.
lees verder
Maison + Objet vervalt weer
Nadat de beurs eerder al van januari naar maart was verplaatst, zal Maison & Objet dit voorjaar niet meer worden gehouden.
lees verder
 
Nimbus gaat hybride
lees verder
DWI vakdagen verplaatst
Door de angstpolitiek van regeringen kon het bijna niet uitblijven: de DWI (De Woonindustrie) heeft de Voorjaarsvakdagen van februari verplaatst naar maart.
lees verder
Zwaluwstaart in de schijnwerpers
De uit Brabantse Goirle afkomstige webshop Functionals introduceert twee nieuwe meubels, waarbij het accent op de zwaluwstaartverbinding ligt.
lees verder
 
Kobe zoekt regiomanager Limburg Antwerpen
lees verder
Domotex wordt digitale dag
De internationale vloerenbeurs Domotex in Hannover was al verschoven naar mei en zou ook een meer hybride event worden. Maar dat is opnieuw veranderd.
lees verder
Nieuwe eigenaar Flinders
Online woonwinkel Flinders is verkocht aan Nine United Commerce uit Denemarken en krijgt coo Oscar Diele als nieuwe baas. Ceo Geert Jan Smits verlaat het bedrijf voor een nieuw (interieur) avontuur.
lees verder
 
Grootendorst weg bij Pols Potten
lees verder
Jab begint het jaar zonnig
Jab Anstoetz heeft niet stilgezeten. Het stoffenmerk begint dit jaar met verschillende nieuwe collecties onder het eigen label. Basics met ontzorgde eigenschappen, een zonnige outdoorcollectie en een exotische serie, beïnvloed door verre landen.
lees verder
De Interieurbijbel
Vlak voor kerst werd de zesde editie van De Interieurbijbel aangekondigd waarin het antwoord op al je vragen te vinden zou moeten zijn over eigentijdse materialen met hun voors en tegens.
lees verder
 
Eigenwijs MVPHE van Spectrum
lees verder
Vinke naar Hebeta
Vanaf begin dit jaar is Vinke, tot voor kort accountmanager bij gordijnleverancier Vadain, hernieuwd aan de slag gaan bij vloerengroothandel Hébéta uit Genemuiden.
lees verder
Omzetgroei retail 9,6 procent
De omzet van de Nederlandse detailhandel groeide in november met 9,6%. Ook de prijzen stegen weer flink, want het volume steeg met circa de helft. En was het interieur weer koploper?
lees verder
 
Pantone Kleur van 2021
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden