Hotelgevoel op een Beddenleeuw
Met Beddenleeuw creŽert u het ultieme hotelgevoel in uw eigen slaapkamer. Niet alleen in de vakanties, maar altijd kunt u dat luxe hotelgevoel in uw eigen slaapkamer hebben. - [sponsored artikel]
lees verder
Nieuwe (slaap)namen voor DWI
De Vakdagen van De Woonindustrie zien er steeds beter uit. Al 27 slaapmerken hebben zich aangemeld voor deelname, en ook verschillende andere merken komen voor het eerst naar Nieuwegein, of keren terug.
lees verder
Fonq verlaat ook Duitsland
Publiceerden we eerder vandaag over het verkopen via marktplaatsen waarbij ook Fonq werd genoemd. Nu is bekend geworden dat de Utrechtse interieurmarktplaats zich terugtrekt uit Duitsland.
lees verder
 
Verkopen via marktplaatsen
lees verder
Digitale Woonstudio Roobol
Digitale droomkamers, die kan de consument nu inrichten met de Digitale Woonstudio van Roobol. Alle producten die Roobol levert kunnen gebruikt worden in dit programma, dat beschikbaar is op de website van het bedrijf.
lees verder
Mondiart in glazen koepel DWI
Mondiart heeft sinds kort een showroom in De Woonindustrie. Hier presenteert het bedrijf tijdens de Vakdagen onder meer de Stylist Choice collectie, samengesteld door vijf stylisten van BNS Crisp.
lees verder
 
Essenza Home verhuist
lees verder
Vervroegd pensioen bij Label
Vanwege corona gaat er een Van den Berg vroeger met pensioen dan aanvankelijk gepland bij meubelfabrikant Label.
lees verder
Belgische design markt
Belgisch design staat in de schijnwerpers tijdens de tweede editie van de Contemporary Design Market, tijdens 26 en 27 september in Brussel. Het event is onderdeel van de Brussels Design Market en verschillende ere gasten zijn nu bekend.
lees verder
 
Goed eerste half jaar Beter Bed
lees verder
Together we Showup
De organisatie van ShowUP hoopt dat bezoekers massaal op komen dagen voor de volgende editie van de beurs. Deze vindt plaats op 27 en 28 september in de Brabanthallen in Den Bosch. Een nieuwe locatie en een nieuwe datum, registreren kan vanaf nu.
lees verder
Opnieuw sterfgeval Himolla
Vorig jaar overleed Thomas Friedrich, op jonge leeftijd. Nu is de meubelfabrikant opnieuw getroffen door de te vroege dood van een bekende ex-werknemer.
lees verder
 
Proposte 2020 vervalt
lees verder
Nieuwe slaapbanken Milano Bedding
Beddenfabrikant Milano Bedding, uit Brianza, Noord-ItaliŽ, stopte niet tijdens de lockdown en introduceert nu de nieuwe producten die het bedrijf had willen tonen op de meubelbeurs in Milaan.
lees verder
Meer bubble glass bij Pols Potten
In 2001 introduceerde Pols Potten bubble glazen in zijn collectie. Zij zijn volgens het bedrijf een echte fan favoriet. Het bedrijf vult de collectie nu aan met nieuwe producten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden