Poelhekke stopt bij Made
Bij een reorganisatie van de online interieurwebwinkel Made.com stopt de Benelux-directeur ermee.
lees verder
Mariscal naar Kobe
Interieurstoffenleverancier Kobefab heeft een nieuwe accountmanager voor Noord- en Zuid Holland: Mariscal Mustamu!
lees verder
Verlangen naar de lente
Het Scandinavische merk Georg Jensen vult zijn Bloom Collectie aan met de Bloom Botanica. Vazen en kandelaars die het lentegevoel in het najaar vasthouden.
lees verder
 
Jan des Bouvrie overleden
lees verder
Leiderschapsveranderingen bij Vivonio
Vivonio Furniture GmbH maakt melding van nieuwe gezichten bij zijn dochterondernemingen. Het fabrieksmanagement van Maja-Möbelwerk GmbH in Wittichenau komt in nieuwe handen. Er zijn ook veranderingen op managementniveau bij het Deense KA Interiør en Nederlandse Noteborn.
lees verder
Think Ultimate Interiors
Hoe wonen de ontwerpers zelf? Voor slechts € 25,00 binnen kijken in de persoonlijke interieurs van interieurprofessionals die daar normaal in hun werk anderen mee helpen en adviseren.
lees verder
 
De vier schijven van Vibia
lees verder
IMM lanceert #betterstartnow
We wachten niet op de terugkeer van de goede oude tijd. We zijn actief bezig met het ontwerpen van een nieuwe. Dit zegt organisator van vakbeurs IMM, de Koelnmesse. Om dit te onderstrepen start de #betterstartnow-campagne.
lees verder
Groei retail weer 10 procent
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van ruim 10% in augustus opnieuw uitstekend gedaan. Het was de op een na grootste groei sinds 2005.
lees verder
 
Decosit 2021 gepland
lees verder
Bau 2021 gewijzigd
De biënnale bouwbeurs Bau in München, die van 11-16 januari 2021 gehouden zou worden gaat niet door in gebruikelijke vorm. Het wordt Bau Hybrid.
lees verder
DDW fysiek afgeblazen
De DDW (Dutch Design Week) die van 19-27 oktober gehouden zou worden gaat niet door vanwege een noodverordening van burgemeester John Jorritsma.
lees verder
 
De jungle in huis met Esta Home
lees verder
Nieuwe leiding Lightmakers
De dagelijkse leiding van Lightmakers, bekend van de merknaam Light & Living, maakt per 1 oktober plaats voor een nieuwe Ceo.
lees verder
Input legvoorschriften bekend
Eerder dit jaar werden vloerenleggers gevraagd wat er aangepast moest worden in de huidige Legvoorschriften Parket uit 2012. De nieuwe zouden deze maand gepresenteerd zijn, maar dat duurt wat langer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden