Parket innovaties van Parador
lees verder
Designtool voor eigen meubelontwerp
Met de introductie van een unieke ontwerptool ontketent Broers Design naar eigen zeggen een revolutie in de meubelindustrie. De meubels worden vervolgens duurzaam gefabriceerd in de eigen werkplaats en binnen vijf weken geleverd.
lees verder
XAL naar Design Post
Design Post Amsterdam (DPA) heeft er een nieuwe partner bij: verlichtingsfabrikant XAL. Het bedrijf werkt al 30 jaar samen met lichtontwerpers, architecten en engineers om - naar eigen zeggen - armaturen van de hoogste kwaliteit op maat te ontwikkelen.
lees verder
 
Retail plust weer flink
lees verder
Hoge bereidheid bezoek beurs
Uit een peiling blijkt dat een groot deel van de bezoekers de Incoda in september weer gaan bezoeken.
lees verder
Textielinzameling
Gordijnen, bedtextiel, kleding en dergelijke kunnen vanaf heden bij een aantal Hema-winkels worden teruggebracht. Hiermee wil het warenhuis het hergebruik van textiel stimuleren.
lees verder
 
Nieuwe showroom Balsan en DB2
lees verder
Beter Bed verkoopt Sängjätten
Slaapspecialist Beter Bed Holding nv (BBH) verkoopt zijn Zweedse vestiging Sängjätten. De firma heeft hierover een (nog niet bindend) akkoord gesloten met de Lars Larsen Group. Daarnaast verlaat huidige algemeen directeur Benelux Ronald Voogt het bedrijf.
lees verder
Nieuw Italiaans design van Bonaldo
Het Italiaanse Bonaldo is een fabrikant van meubels en accessoires. De nieuwste collectie volgens Bonaldo het resultaat van het onophoudelijke evolutionaire proces van het bedrijf.
lees verder
 
Nieuwe groothandel Studio Bac
lees verder
Circulair Textile Days
Met de eerste Circular Textile Days beurs heeft de Nederlandse textielbranche een primeur te pakken. Dit tweedaagse jaarlijks terugkerende evenement richt zich op duurzaamheid, circulariteit en innovatie
lees verder
NIeuwe collecties Interface
Vloerenfabrikant Interface lanceert twee nieuwe collecties: de nieuwe collectie tapijttegels Ice Breaker en een collectie luxe vinyltegels (LVT), Iridescence.
lees verder
 
Consumentenmagazine van BNS Crisp
lees verder
 
Coretec-show bij Dersimo
lees verder
Nieuwe circulaire marktplaats
Pacha Panels is vandaag officieel van start gegaan. De jonge onderneming heeft de ambitie om marktleider te worden in de levering van gezonde, biobased en herbruikbare materialen voor de interieur- en woningbouw en de meubelindustrie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden