Eindelijk weer Proposte
September is beurzenmaand. We hebben na een lange coronacrisis iets in te halen, zoals Proposte. De vakbeurs voor exclusieve interieurstoffen werd meerdere keren uitgesteld en vindt van 7Ė9 september eindelijk weer plaats in Como, ItaliŽ.
lees verder
 
Slaapabonnement
lees verder
Swiss Sense koopt Deense keten
Het Nederlandse beddenspeciaalzaakketen Swiss Sense koopt de Deense collega DrÝmmeland en gaat daarmee internationaal uitbreiden.
lees verder
Stadswinkel Ikea in Wenen geopend
Ikea heeft al stadswinkels in steden als Parijs en Hamburg, maar hier is nu een duurzame stadswinkel in Wenen bijgekomen.
lees verder
 
Solcora Silence in visgraat en betonlook tegel
lees verder
Nieuws van Hamat
Hamat introduceert op Incoda diverse nieuwe producten, waaronder een nieuwe schoonloopkwaliteit, nieuwe collectie PVC vloeren en nieuwe collectie karpetten.
lees verder
Tussenstand aanmeldingen Imm
Imm cologne 2022 staat er goed voor, aldus organisator Koelnmesse. Rond de 70 procent van de beschikbare ruimte van de beurs, die zowel offline als online plaatsvindt, is inmiddels volgeboekt.
lees verder
 
Nienke Dusseljee bij Deltex
lees verder
Montageteam Leenbakker en Kwantum
Leen Bakker en Kwantum werken achter de schermen al veel met elkaar samen, maar nu is dat ook aan de voorkant zichtbaar. De twee partijen vormen samen een montageteam voor raamdecoratie.
lees verder
Vloerenwinkels van Hornbach
Hornbach gaat dit jaar vloerenwinkels van zo'n 7.000m2 openen in Nederland, waarvan de eerste in Kerkrade komt.
lees verder
 
Retail juli plus 3,4 procent
lees verder
Floor Jewels door Roelfien Vos
Van Besouw introduceert Floor Jewels, een karpettencollectie ontworpen door Roelfien Vos, mede bedoeld om de 3801 collectie weer eigentijds te maken.
lees verder
Nieuwe winkels voor Fest
Meubelmerk Fest Amsterdam opent twee nieuwe winkels, een in Rotterdam en een in het Belgische Gent. Hiermee komt het totaal aantal winkels van Fest Amsterdam op zes.
lees verder
Nieuwe showroom Table du Sud
Interieurmerk Table du Sud, vooral bekend om de op maat gemaakte tafels, opent op 13 september de deuren van hun nieuwe 1.400m2 tellende showroom in Utrecht.
lees verder
 
Nieuwe exposanten ETC
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden