Kobe ge´nspireerd door de natuur
Groothandel Kobefab begint 2020 met de nieuwe Kobe-collectie Earth. In deze stoffencollectie staat de natuurlijke elegantie van de natuur centraal.
lees verder
Slaapsegment in DWI uitgebreid
Van zondag 9 t/m woensdag 12 februari vindt in De Woonindustrie (DWI) de voorjaarseditie van de Vakbeurs plaats. Tot nu toe hebben al 17 slaapexposanten hun deelname toegezegd.
lees verder
 
Gelukkig Nieuwjaar!
lees verder
 
ETC wil nog meer totaalaanbod
lees verder
Slimme deurbel Robin compact
De Robin Proline deurbel, die begin dit jaar werd ge´ntroduceerd, is een zeer stabiel en degelijk product, die alleen wel wat aan de grote kant was. Tot nu.
lees verder
Eenvoud bij Pure Talents IMM
Dingen eenvoudiger maken en, waar mogelijk, ook duurzamer: het idee achter de twintig ontwerpen van de jonge creatieve geesten op de shortlist voor de 17e Pure Talents Contest van IMM Cologne. In januari te zien in de speciale tentoonstelling op deze interieurvakbeurs.
lees verder
 
Fijne feestdagen en een mooi 2020!
lees verder
Woonwinkel Casba vernieuwt
Multibrandstore Casba Wonen & Slapen start het feestseizoen met twee grote vernieuwingen. Het nieuwe designmerk Moome heeft een plek gekregen in de Casba loft en de complete Xooon Concept Store is verbouwd.
lees verder
Domotex frisse wind in tapijthal 3
Tapijten en vloerkleden maken een belangrijk deel uit van vakbeurs Domotex (van 10 tot 13 januari in Hannover). Tijdens de komende editie moet de bezoeker hiervoor onder meer in hal drie zijn.
lees verder
 
Pilat 2020 nieuws in Keulen
lees verder
Kettler blijft voortbestaan
In oktober leek het nog of het doek gevallen was voor Kettler. De Duitse fabrikant van tuinmeubilair, sport- en vrijetijdsuitrusting had al sinds de zomer problemen en zette de productie stop. Nu lijkt de tuinmeubilairtak echter voort te blijven bestaan.
lees verder
Edward van Vliet ontwerpt voor Rohleder
De Nederlandse ontwerper Edward van Vliet ontwierp een exclusieve textielcollectie in samenwerking met Rohleder. De Rohleder Home Collection by Edward van Vliet.
lees verder
 
Uitgesprokenzaak voor geschillen
lees verder
Agostino Iacurci voor Proposte
Elk jaar vraagt Proposte een vertegenwoordiger uit de designwereld als boegbeeld voor deze internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen. Zo ook voor de 28e editie in Cernobbio (Como).
lees verder
ETC klaar voor nieuwe jaar
Nog even en dan is het voor de meeste bedrijven tijd voor een welverdiende kerstvakantie. Zo ook voor de exposanten van het ETC Design Center. Er wordt echter al weer volop vooruit gekeken naar 2020.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden