Gouden behang
Spaghettiwall introduceert Oro Glossy, nieuwe iriserende ondersteuning voor behang waarop het mogelijk is om alle afbeeldingen van de negen collecties van het bedrijf af te drukken.
lees verder
Aai stopt
Na tien jaar neemt Annemarie Mulder Vlaming afscheid van Aai Made with love. Een moeilijk besluit aangezien ze het afgelopen decennium elke dag met passie en plezier aan Aai heeft gewerkt.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel blog
lees verder
Nieuwe woning isoleren
[Sponsored artikel] - Als je net een nieuw huis hebt aangeschaft is dit meteen het moment om je huis zo warm en comfortabel mogelijk te maken voor de komende seizoenen.
lees verder
Flinke stijging bezoekers Incoda
Met 110 exposanten presenteerde Incoda de laatste trends. Het aantal bezoekers liet volgens organisator Easyfairs een stijging zien van 22%. Het event is bezocht door bijna 5.400 professionals.
lees verder
Consumentenvertrouwen extreem laag
Nederlandse consumenten waren in september somberder dan in augustus, waardoor voor de vijfde keer dit jaar het laagterecord van het consumentenvertrouwen werd verbroken.
lees verder
 
Findyourgroup koopt Ergoshop
lees verder
Nieuw directeur Romo
Na het vertrek van Rolf Bakx begin dit jaar zat de The Romo Group zonder directeur. Nu is er een nieuwe gevonden die zich nauwelijks hoeft voor te stellen.
lees verder
Samenwerking Tica en Orderchamp
Cash & carry Tica Trends & Trade en online inkoopplatform Orderchamp gaan een strategisch partnership aan. Met deze samenwerking bundelen de twee formules hun krachten en bieden ze een volledige omnichannel inkoopervaring voor retailers uit Europa.
lees verder
 
Geometrisch samenspel
lees verder
Zomerse wanddecoratie
[Sponsored artikel] - De zomer is vrijwel voorbij. Hoe zorg je dat je thuis nog kan blijven genieten van de zomerse sfeer. Hang mooie foto's met herinneringen van deze prachtige zomer aan de muur.
lees verder
Doorstart M4Four
Vloerenprinter M4Four uit Kolham (Slochteren) was op 7 september failliet verklaard door de Rechtbank Noord-Nederland in Groningen. Nu werkt het aan een snelle herstart.
lees verder
 
Architect@Work 2022 geslaagd
lees verder
Mogelijke doorstart Home Discounter
De curator van woonwebwinkel Home Discounter meldt in het eerste faillissementsverslag dat het bedrijf mogelijk een doorstart maakt. Website Retailtrends maakt hier melding van. De curator is in overleg met enige partijen.
lees verder
Homes for Our Time 2
Dit boek is de tweede editie van Tachen’s duizelingwekkende selectie van moderne huizen over de hele wereld. Klimaat, milieu, geschiedenis en technologie transformeren architectuur wereldwijd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden