Intr Asten dicht
De deuren van Intr in Asten gaan dicht. De vestiging wordt opgeheven. Alle activiteiten worden verplaatst naar de hoofdvestiging in Deventer.
lees verder
 
Rond op ETC
lees verder
Vernieuwde Montel bij Casba
Tijdens het komende Hemelvaartsweekend wordt de vernieuwde Montčl-afdeling bij Casba Wonen & Slapen op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude feestelijk heropend.
lees verder
Nieuwe meubels Baleri Italia
Ondanks de afgelopen maanden van lockdown is het team van het Italiaanse meubelmerk Baleri Italia nooit gestopt met werken. Achter de schermen werden de nieuwe meubels voltooid, die eigenlijk op Salone del Mobile 2020 te zien zouden zijn.
lees verder
 
Scheidingswand van Quinti
lees verder
Bodiax visgraat bij Heditex
Groothandel Heditex breidt zijn PVC collectie Bodiax verder uit. Een visgraat vloer met Unilin-Clic verbinding is de nieuwste aanvulling. Bodiax Hydro-core BP580 Fisk is vanaf nu uit voorraad leverbaar.
lees verder
Nieuw onderhoudsconcept Leoxx
Projectvloerenspecialist Leoxx komt met Xxtra Care, een periodiek onderhoudsconcept. Dit werkt volgens het bedrijf levensduurverlengend en kostenbesparend. Ook is het concept volgens Leoxx gunstig voor de gezondheid van de gebruikers en het milieu.
lees verder
 
Herstart Axolight met noviteiten
lees verder
Verplaatsbare Viccarbe
Ontwerpster Elisa Ossino ontwierp voor de Spaande meubelfabrikant Viccarbe een nieuw tafeltje, dat voor € 220 gemakkelijk van plaats verruilt.
lees verder
Maretti Lighting introduceert Duke
In zijn laatste nieuwsbrief introduceert Maretti Lighting een nieuw ontwerp van HIP Studio. Daarnaast geeft het bedrijf voorlichting over de Colour Rendering Index (CRI).
lees verder
 
Prachtige bloemen
lees verder
Smeedijzeren meubilair van Magis
De Italiaanse meubelfabrikant Magis werkt met gerenommeerde ontwerpers voor de verschillende collecties gemaakt van metaal. Zoals bij de Officina-collectie.
lees verder
Parban van Systemtronic
Systemtronic is een Spaanse fabrikant van meubels en accessoires. Deze zijn geschikt voor thuis, op kantoor en toegepast in projecten. Het bedrijf introduceert nu de nieuwe roomdivider Parban.
lees verder
 
Ook Showup later
lees verder
Incoda verplaatst naar 2021
De vakbeurs Interieur Collectie Dagen 2020 is verplaatst van half september naar 31 januari – 2 februari 2021.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden