Sabine Marcelis voor Ikea
Ikea en de Rotterdamse designer Sabine Marcelis hebben hun krachten gebundeld en presenteren de nieuwe limited Varmblixt collectie.
lees verder
Trends 2023 in maatwerk schrijnwerk
[Sponsored artikel] - Bij renovaties is een goede vakman/vrouw goud waard. Maatwerk bespaart niet alleen ruimte, maar zorgt ook voor ontwerpen die passen bij het karakter en stijl van je huis. Zie de trends voor 2023 bij op maat gemaakt timmerwerk.
lees verder
 
Imm in 2024 weer in januari
lees verder
Geslaagde Domotex wordt biennale
Afgelopen week werd in Hannover de Domotex gehouden. De deelnemers waardeerden deze editie als verrassend goed. Niettemin gaat de Domotex veranderen met een nieuwe frequentie.
lees verder
Nieuwe vintage behangcollectie
The Design Departement (TDD) presenteert in de Esta Home-collectie Vintage Flowers, een collectie vol bloemendessins met een vintage uitstraling.
lees verder
 
Meister exclusief via Heditex
lees verder
Tweedehands in Bijenkorf
In de Rotterdamse Bijenkorf wordt 90m2 ingericht als shop-in-shop van Reliving, de online marktplaats voor tweedehands meubels en vintage woonaccessoires.
lees verder
Minder nieuwbouwwoningen verkocht
Het CBS meld een derde minder transacties in op de Nederlandse markt van nieuwbouwkoopwoningen in het derde kwartaal van 2022.
lees verder
Zachte vormen bij Robuust
Robuust Amsterdam luidt een nieuw jaar in met een nieuwe collectie: Slide. Het Nederlandse interieurmerk introduceert nieuwe, duurzame designs, met zachte vormen.
lees verder
 
Handgemaakte sculpturen
lees verder
Levendige editie Heimtextil
Bezoekersstromen van over de hele wereld, intensieve zakelijke ontmoetingen met internationale topbesluitvormers, een overweldigend positieve sfeer en inspiratie zover het oog reikt op de Heimtextil 2023.
lees verder
Sterk resultaat Vidaxl
Uit het jaarverslag van 2021 bleken de omzet en winst van de online aanbieder Vidaxl is sterk gestegen.
lees verder
 
Wonen&Co weer in voorjaar
lees verder
Extra hoge inflatie op woonproducten
Prijzen van consumentengoederen en -diensten waren in 2022 in Nederland gemiddeld 10,0% hoger dan in 2021, maakt het CBS bekend. Veel woonproducten zijn nog meer in prijs gestegen.
lees verder
Easy & Safe 2023-collectie
Kobefab breidt de schitterende Kobe Easy & Safe meubelstoffenserie uit. De stoffen uit deze collectie zijn vlekvrij en FR (Fire Resistant), vlamvertragend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden