Etsu wandbekleding van Romo
Stoffenhuis Romo introduceert van het merk Romo de nieuwe collectie wandbekleding Etsu. Dit is een semi-uni collectie met bijzondere details.
lees verder
Natuzzi presenteert Dandy Lounge
Voor het zesde opeenvolgende jaar is Natuzzi Italia van 5 maart tot 19 april aanwezig op Casa Décor 2020. Dit tentoonstellingsplatform brengt voor de 55e keer grote spelers in de meubelsector samen. De presentatie van Natuzzi staat in het teken van vakmanschap en gerecyclede decoratieve stukken om de circulaire economie te promoten.
lees verder
 
Decosit vervroegd
lees verder
Personeelshuffle bij Mintjens
Mede-ceo Peter Pelicaen en marketing coördinator Caroline Broeckx zijn vertrokken bij Meubelfabrikant Karel Mintjens uit Westmalle. Ook Commercieel directeur Edward Mintjens had dat eerder al gedaan.
lees verder
Familieruzie bij Schramm
Er is heibel bij slaapkamerfabrikant Schramm Werkstätten. Mede-eigenaar Susanne Schramm heeft haar broer Alex aan de kant geschoven en de leiding van het familiebedrijf op zich genomen. Vanaf 1 april samen met Bernd Schellenberg.
lees verder
 
Willems directeur Cosentino
lees verder
Het voorjaar bij Rozablue
Rozablue is een fairtrade home & lifestylemerk, dat wordt gemerkt door handgestempelde dessins. Handmatig printen vakmannen uit India de katoenen stof met een houten blok.
lees verder
Bruno naar Ruf Betten
Vorige mand is online matrassenleverancier Bruno overgenomen door Ruf Betten uit Rastatt.
lees verder
Woonretail 2020 goed begonnen
De Nederlandse detailhandel heeft in januari 2020 3,7% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. De online-groei daalde onder de 10%. En de interieurbranche blijft koploper.
lees verder
Buxkin en Leoxx creëren Stripes
Leoxx introduceert een exclusieve lijn karpetten gemaakt van gerecycled leer, wolvilt en gerecycled vilt. De nieuwe collectie die de naam Stripes draagt, is een co-creatie met Buxkin, een innovatief en zelfproducerend ontwerpbureau van Nederlandse bodem.
lees verder
 
DWI dicht tot 1 april
lees verder
Smart home naar 2,5 miljard
Nederlandse consumenten hebben inmiddels voor € 2,5 miljard aan smart home apparaten in huis. De markt is gegroeid met 800 miljoen euro (+47%).
lees verder
Suite702 for kids
De Nederlandse beddengoedleverancier Suite702, geeft sinds vorig jaar acte de présence op Showup. Het bedrijf heeft nu ook een Juniorsuite geïntroduceerd.
lees verder
Meubelen van gietijzer door Magis
Italiaanse meubelfabrikant Magis introduceert Brut, een collectie banken, loungestoelen, tafels en banken gemaakt van gietijzer. Hiermee wil het bedrijf zijn industriële oorsprong vieren.
lees verder
 
Outdoor Pantonova
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden