Van der Linden naar Decorette

Donderdag 11 april 2024

Per 1 mei aanstaande heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie dan op zich nemen.
Van der Linden naar Decorette

Frank van der Linden heeft ruim 20 jaar ervaring in de woonbranche (retail). Hij is ooit gestart bij Scaldia Papier, waarna hij diverse commerciële en management functies heeft vervuld bij bedrijven als Nedac Sorbo Groep, Euretco Wonen, Detail Management Groep – Woonprofessionals met formules als Deco Home, Verf&Wand en Home Made By, Meubitrend en de afgelopen 6 jaar als directeur bij Ambiance.

 

'Ik zie uit naar de samenwerking met de Decorette ondernemers en het Decorette team! Er staat een aansprekende formule in de markt met een goede naamsbekendheid. De formule ingrediënten met de betrokkenheid van de ondernemers en het EK Retail team staan garant voor een gezonde toekomst. Voelt goed om mijn kennis en ervaring met hen te gaan delen en Decorette hiermee te laten groeien,' aldus Frank.

 

Decorette, een franchiseformule van EK DIY, is al sinds de oprichting in 1972 een begrip in de Nederlandse woningtextielbranche. Waar het begin ligt bij de verkoop van verf is het assortiment in de loop der jaren flink gegroeid. Decorette verzorgt het totale interieur en weet ook nog eens de klant te ontzorgen. Deze winnende combinatie is samengevoegd in de formule Decorette en heeft daarmee een unieke positie op de markt.Links

www.decorette.nl
www.ek-retail.com

Tags

nieuws, interieur, formulemanager, directeur, aanstelling, formule, verf, behang, vloeren, raamdecoratie, interieur, klant, ontzorgen, commercieel, management, diy, positie, markt, personalia, #decorette, #ambiance, #ekretail

Gerelateerd nieuws
Dreigend vertrek Design Academy
Grote onrust in design minnend Nederland: de Design Academy (DAE) dreigt uit Eindhoven te vertrekken. Mogelijk wordt nog voor de zomer de knoop doorgehakt om te verhuizen naar Roermond.
lees verder
Economie beter dan het lijkt
De economische ontwikkeling van Nederland is minder slecht dan de krimp van 0,1% suggereert, hetgeen blijkt uit een analyse van de ING
lees verder
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
Servies Piet Boon by Serax
Piet Boon en Serax komen samen met nieuwe serviescollecties, waarmee men volgens het bedrijf onvergetelijke eetervaringen in de buitenlucht kan creëren.
lees verder
 
Terracotta vloer
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden