Vloeren van Eric Kuster

Donderdag 25 april 2024

Horbach is een samenwerking aangegaan met Eric Kuster. Speciaal voor dit bedrijf ontwikkelde hij de exclusieve pvc click vloerenlijn ‘Pearls by Eric Kuster.
Vloeren van Eric Kuster
Vloeren van Eric Kuster Vloeren van Eric Kuster

Eric Kuster staat bekend om zijn unieke, luxe stijl die geroemd wordt door bekende Nederlanders en vele buitenlandse sterren. Exclusief voor Hornbach ontwikkelde hij de vloerenlijn 'Pearls by Eric Kuster - The Essentials'. Met deze unieke collectie, die uit voorraad leverbaar is, speelt het bedrijf in op de interieurtrend van design en stijl in de leefomgeving, waarbij elk detail bijdraagt aan een gevoel van comfort en welzijn. 'Ik ben trots op onze samenwerking en dat ik vanuit mijn passie dit exclusieve design heb kunnen verenigen met de praktische doe-het-zelfmentaliteit van deze bouwmarkt,' zegt Kuster.

 

Beleving van echt hout

Vanaf 15 april is ‘Pearls by Eric Kuster - The Essentials’ te vinden bij alle Hornbach projectbouwmarkten en bij de specialist HornbachVloeren. Daarnaast is de collectie te bestellen op de website. De unieke collectie omvat zorgvuldig geselecteerde pvc-vloeren die beleving van echt hout evenaren, maar dan zonder het onderhoud dat hout vereist. De vloeren zijn de perfecte combinatie van design, kwaliteit, duurzaamheid en toegankelijkheid. ‘Pearls by Eric Kuster - The Essentials’ is het antwoord op de vraag van consumenten naar interieurproducten die zowel mooi als verantwoord zijn. De prijs is € 49,95 per m2.

 

Balans tussen design en functionaliteit

De ‘Pearls by Eric Kuster’-collectie is meer dan een innovatieve vloerenlijn van de hoogste kwaliteit. 'Het is een totale woonbeleving,' zegt hoofd inkoop & marketing Maarten Post. 'Deze collectie is een aanvulling op ons huidige kwalitatieve assortiment. Met ‘Pearls by Eric Kuster - The Essentials’ introduceren we een compleet vernieuwende benadering van vloeren waarmee elke klant de vrijheid en flexibiliteit heeft om een unieke en persoonlijke touch aan zijn huis te geven. Voor ons is het een mooie stap vooruit in het continu vernieuwen van ons aanbod. Ik ben ervan overtuigd dat wij hiermee een nog bredere doelgroep aanspreken.'

 

Ontdekkingsreis met eindeloze mogelijkheden

De ‘Pearls by Eric Kuster - The Essentials’-collectie heeft een ultramatte afwerking en kan gecombineerd worden met vloerverwarming. De toplaag is volledig waterbestendig, wat de vloer duurzaam en uitermate geschikt maakt voor een intensief gebruik. Schoonmaak en onderhoud zijn kinderspel. In tegenstelling tot traditioneel hout hoeven deze vloeren nooit geschuurd te worden voor reparaties of opknapbeurten. Met de juiste zorg behoudt de ‘Pearls by Eric Kuster - The Essentials’ pvc-vloer zijn kwaliteit en uiterlijk en wordt een langdurige waarde van 20 jaar gegarandeerd. 'Met Pearls by Eric Kuster wordt het vernieuwen van je huis een inspirerende ontdekkingsreis met eindeloze mogelijkheden', concludeert Kuster.Links

www.hornbach.nl
www.erickuster.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, pvcvloeren, bouwmarkt, klikvloeren, ultramat, toplaag, schoonmaak, onderhoud, intensief, garantie, exclusief, ontwerp, design, webshop, winkel, hout, persoonlijk, touch, doelgroep, #erickkuster, #hornbach, #hornbachvloeren

Gerelateerd nieuws
 
Terracotta vloer
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
FFD van start
De derde editie van de Flanders Flooring Days is maandag 13 mei van start gegaan. Het internationale evenement voor de vloerenindustrie in Vlaanderen loopt door tot en met donderdag.
lees verder
Doorstart HIS en Chapel Parket
Timberline International bv en Houtindustrie Schijndel bv (HIS), beter bekend onder Chapel Parket en Advance Floors, werden vorige maand failliet verklaard. Maar door overnames wordt er nu doorgestart.
lees verder
Coretec Essentials ook in badkamers
Wat is er essentieel bij een vloer? Je wil een sterke, makkelijke en vooral mooie vloer. Die liefst 100% water dicht is om ook in badkamer en keuken te kunnen passen. Coretec presenteert tevens nieuws tijdens de Flanders Flooring Days (FFD).
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden