Rechtstreekse distributie

Vrijdag 26 april 2024

Rinos wordt de rechtstreekse leverancier van de bekende Aqua 85 schoonloopmat.
Rechtstreekse distributie

Rinos, de gespecialiseerde fabrikant van kokos- en entreematten, is vanaf medio juni 2024 de rechtstreekse leverancier van de bekende Aqua 85 schoonloopmat. Deze schrapende schoonloopmat werd voorheen door 3M geleverd als Nomad Aqua 85 (NA85). Deze mat staat bekend als de best presterende mat als het gaat om vuilopname. 3M heeft zijn distributeurs inmiddels geïnformeerd dat Rinos de productie én levering van dit product voortzet. De officiële introductie hiervan vindt plaats tijdens de Flanders Flooring Days van 13 tot 16 mei.

 

Aqua 85 is de productnaam waaronder Rinos deze mat nu rechtstreeks aan distributeurs gaat leveren. De uitstekende prestaties van deze mat op het gebied van vuilopname zijn te danken aan de unieke tuftmethode. Harde schraapgarens en dunne vochtabsorberende garens worden naast elkaar getuft; de zogenaamde Twin Fibre-poolconstructie. De gescheiden lussenpolen zorgen voor een open structuur. Daarom neemt deze mat gemakkelijk vuil op, verbergt het perfect en is gemakkelijk te stofzuigen.

 

Uitstekende mat met bewezen staat van dienst

Het bijzondere, gemêleerde patroon ontstaat mede doordat het grove schraapgaren qua kleur is afgestemd op het fijne absorberende garen. Door de unieke eigenschappen zorgt Aqua 85 al vele jaren voor uitstekende prestaties; onder meer op toplocaties met veel passages.

 

Aqua 85 is gemaakt van Econyl®, geregenereerd nylon. Indien gewenst is de mat verkrijgbaar met een PVC-vrije Pura Backing. Deze schoonloopmat is bijzonder duurzaam: 70% bestaat uit gerecyclede grondstoffen.

 

Elke mat is individueel verpakt. Dit houdt de matten schoon en zorgt voor een gemakkelijke levering. Aqua 85 is verkrijgbaar in diverse maten met een rand van 2,5 cm rondom - ook op rollen tot 10 meter lengte - voor eenvoudig en snel los leggen op bestaande vloeren.Links

www.rinos.com

Tags

nieuws, interieur, droogloopmat, distributie, rechtstreeks, garen, nylon, regeneratie, recycling, grondstoffen, overname, vloeren, schoonloopmat, vuilafstotend, waterafstotend, #econyl, #3m, #rinos

Gerelateerd nieuws
 
Terracotta vloer
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
FFD van start
De derde editie van de Flanders Flooring Days is maandag 13 mei van start gegaan. Het internationale evenement voor de vloerenindustrie in Vlaanderen loopt door tot en met donderdag.
lees verder
Doorstart HIS en Chapel Parket
Timberline International bv en Houtindustrie Schijndel bv (HIS), beter bekend onder Chapel Parket en Advance Floors, werden vorige maand failliet verklaard. Maar door overnames wordt er nu doorgestart.
lees verder
Coretec Essentials ook in badkamers
Wat is er essentieel bij een vloer? Je wil een sterke, makkelijke en vooral mooie vloer. Die liefst 100% water dicht is om ook in badkamer en keuken te kunnen passen. Coretec presenteert tevens nieuws tijdens de Flanders Flooring Days (FFD).
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden