Modulaire werkplekken Ikea

Vrijdag 26 april 2024

Ikea lanceert Mittzon een veelzijdige kantoorcollectie waarmee (thuis)werkplekken geoptimaliseerd kunnen worden. Met onder andere zit/sta-bureaus hoopt Ikea mensen te stimuleren vaker staand te werken.
Modulaire werkplekken Ikea
Modulaire werkplekken Ikea Modulaire werkplekken Ikea

De modulaire kantoorsystemen zijn volgens Ikea geschikt voor zowel thuiswerkers als grote kantoorruimtes. De Mittzon collectie is verkrijgbaar in de Ikea winkels en online. In de ontwerpen ligt de nadruk op ergonomie, modulariteit en akoestiek.

 

In een persbericht schrijft het bedrijf: 'Omdat er steeds meer bekend is over de negatieve effecten van langdurig zitten, worden ergonomische werkplekken steeds belangrijker. Veel werkgevers geven er meer prioriteit aan om werknemers te stimuleren om op de juiste manier aan hun bureau te zitten en meer te staan tijdens de werkdag. De Mittzon collectie bevat onder andere zit/sta-bureaus, die aanzetten tot een actievere houding tijdens de werkdag.'

 

De Mittzon kantoorcollectie is geïnspireerd op veranderende werktrends, waardoor woon- en werkplek vaker met elkaar geïntegreerd worden en ook kantoorruimtes anders worden ingericht. Ikea ontwierp een aantal modulaire meubels, waaronder een opvouwbare tafel op wielen, die het mogelijk maakt om in een handomdraai een extra tafel uit te klappen of juist op te bergen. Het flexibele frame op wielen biedt de mogelijkheid om een scheidingswand te creëren, die de klant naar eigen smaak in kan richten met bijvoorbeeld plantenbakken, een kapstok of opbergboxen.

 

De Mittzon akoestische schermen absorberen en blokkeren niet alleen geluid, maar voorkomen ook visuele afleiding en bieden privacy. Zij zijn gemakkelijk te monteren op de bureaus uit de Mittzon collectie. Om in te spelen op flexibiliteit is er ook een verrijdbaar akoestisch paneel aan de collectie toegevoegd.Links

www.ikea.nl

Tags

nieuws, interieur, bedden, meubelen, woonwarenhuis, accessoires, badkamers, keukens, zithoeken, ledlampen, bedtextiel, matrassen, bedden, boxpsprings, polyester, prijzen, prijsverlaging, transportkosten, investeringen, schoenenrek, opbergen, keukensysteem, keukenapparatuur, kasten, boekenkansten, zweden, producten, #Ikea, #mittzon

Gerelateerd nieuws
Dreigend vertrek Design Academy
Grote onrust in design minnend Nederland: de Design Academy (DAE) dreigt uit Eindhoven te vertrekken. Mogelijk wordt nog voor de zomer de knoop doorgehakt om te verhuizen naar Roermond.
lees verder
Economie beter dan het lijkt
De economische ontwikkeling van Nederland is minder slecht dan de krimp van 0,1% suggereert, hetgeen blijkt uit een analyse van de ING
lees verder
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Kettal van vele markten thuis
Fabrikant Kettal staat natuurlijk bekend om zijn (outdoor)meubelen. Het bedrijf maakt echter ook paviljoens en introduceert dit voorjaar een belcel, voor thuis of op kantoor.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden