Pop-up store

Dinsdag 26 maart 2024

Zitzakkenfabrikant Fatboy uit 's-Hertogenbosch heeft zijn eerste pop-up winkel in Nederland geopend op de Utrechtsestraat in Amsterdam.
Pop-up store
Pop-up store Pop-up store

Fatboy, sinds 2021 onderdeel van het Franse investeringsfonds Alpha Private Equity (ook eigenaar van de Italiaanse meubelfabrikant Calligaris), opende afgelopen week de deuren van zijn allereerste pop-up store in Nederland! Gevestigd op de Utrechtsestraat 30 in Amsterdam, kan je volgens de firma 'binnenstappen in een ware Fatboy speeltuin, waar design en plezier hand in hand gaan'. Hier wordt de uitgebreide collectie van dit label getoond.

 

Hoewel de originele zitzak zonder twijfel het bekendste item van Fatboy is, omvat de collectie inmiddels namelijk veel meer dan enkel en alleen zitzakken. Het bedrijf bestaat ruim 20 jaar en heeft gedurende deze periode een collectie voor binnen en buiten ontwikkeld bestaande uit onder meer lampen, vloerkleden, buitenbanken en hangmatten.

Elk product heeft een eigen karakter, maar zijn vaak direct als Fatboy-ontwerp te herkennen: ieder item is gemaakt met het streven om je een glimlach op je gezicht te bezorgen.Links

www.fatboy.com

Tags

nieuws, interieur, zitzak, design, merk, verrassend, uniek, lampen, vloerkleden, hangmat, buitenbank, oversized, kleurrijk, popupstore, utrechtsestraat, #fatboy, #amsterdam

Gerelateerd nieuws
Dreigend vertrek Design Academy
Grote onrust in design minnend Nederland: de Design Academy (DAE) dreigt uit Eindhoven te vertrekken. Mogelijk wordt nog voor de zomer de knoop doorgehakt om te verhuizen naar Roermond.
lees verder
Economie beter dan het lijkt
De economische ontwikkeling van Nederland is minder slecht dan de krimp van 0,1% suggereert, hetgeen blijkt uit een analyse van de ING
lees verder
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
Servies Piet Boon by Serax
Piet Boon en Serax komen samen met nieuwe serviescollecties, waarmee men volgens het bedrijf onvergetelijke eetervaringen in de buitenlucht kan creëren.
lees verder
 
Terracotta vloer
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden