Van Zeeland naar Heditex

Dinsdag 26 maart 2024

Groothandel Heditex, bekend van onder meer de vloerenmerken Meister en Bodiax en diverse gordijnophangsystemen, heeft een nieuwe accountmanager voor de regio Brabant en Limburg.
Van Zeeland naar Heditex

Harold van Zeeland (foto; Linkedin) is sinds deze maand de nieuwe accountmanager voor Heditex die de relaties in Noord-Brabant en Limburg gaat bedienen.

Van Zeeland is als accountmanager een ervaren rot in het interieurvak. Hij begon z'n carrière in 1992 bij Eras Meubelen en daarna, eveneens zes jaar lang, bij Gerhof sfeer en stijlmeubelen, beide in Tilburg. In 2004 werkt hij een jaar bij Lancier Meubelstoffen in Hengelo en vervolgens bij groothandel Meiboom (lijm en HPL) in Alkmaar.

Vanaf 2006 stapt Van Zeeland de tapijtsector in: eerst ruim drie jaar bij Tapijtfabriek Nouwens-Bogaers, vervolgens bijna 12 jaar bij Hamat en dan ongeveer een jaar bij Gebrs. Willard.
De laatste dienstbetrekking sinds begin 2023 was bij de Duitse vitrage- en gordijnstoffenfabriek Gustav Gerster.

Al meer dan 45 jaar werkt Heditex als groothandel en producent aan het leveren van een compleet productenpakket voor de woning- en projectinrichting, gordijnateliers, zonweringsbedrijven en parkethandel. Het bedrijf heeft vestigingen in Vlaardingen en Boxtel.Links

www.heditex.com
www.bodiax.com
www.meister.com
www.meisterwerke.com
www.eras-interieurs.nl
www.gerster.com
www.hamat.com
www.lancier.nl
www.nouwens-bogaers.nl
www.willard.nl

Tags

nieuws, interieur, vloeren, pvc-vloeren, laminaatvloeren, collectie, merk, distributie, a-merk, exclusief, beurs, interieurbeurs, toekomst, visie, stand, exposant, presentatie, winkelpresentatie, dealers, klanten, vestigingen, raamdecoratie, fournituren, personalia, #heditex, #bodiax, #meister, #meisterwerke, #eras-interieurs, #gerster, #hamat, #lancier, #nouwens-bogaers, #willard

Gerelateerd nieuws
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden