Nieuwe salesmanager Woonindustrie

Donderdag 04 juli 2024

Per 1 juni is Benjamin Streefkerk gestart als de nieuwe salesmanager bij De Woonindustrie. Hij heeft de ambitie om A-merken bij het interieurcentrum te betrekken.
Nieuwe salesmanager Woonindustrie

'Deze strategische aanstelling ondersteunt de ambitie om van De Woonindustrie hét toonaangevende woon- en interieurcollectief van de Benelux te maken. Met een focus op retail, de projectmarkt, interieurprofessionals en consumenten zetten we in op een uitgebreid inkoopaanbod, inspirerende events en ondernemerschap om dit te realiseren,' zo meldt het interieurcentrum in Nieuwegein.

Benjamin Streefkerk, opvolger van Jan Hogenkamp, heeft ervaring in junior accountmanagement, key accountmanagement, aanbestedingen en sales management. Hij heeft bij verschillende bedrijven gewerkt, zowel als interim salesmanager als in de rol van general manager. Zijn carrière omvat rollen bij onder andere Led Scores, Beelen (nu Bnext), Viteau Water en Gio Coffee, waar hij zijn expertise in sales heeft verfijnd.

'Sales is een verslaving,' zegt Streefkerk: 'Ik heb altijd in sales gezeten, en ik zie het als mijn missie om langdurige relaties op te bouwen en te onderhouden.' Streefkerk’s visie voor De Woonindustrie is helder en ambitieus. Hij wil bijdragen aan het strategisch businessplan en aan een salesteam bouwen dat De Woonindustrie naar nieuwe hoogten brengt. Zijn aanpak richt zich op drie pijlers:

1. A-merken naar De Woonindustrie brengen: Streefkerk mikt erop om de beste merken aan te trekken en te behouden.
2. Samenwerking met exposanten: 'Samen kunnen we De Woonindustrie trots en toonaangevend maken. De exposanten hebben het netwerk, de kennis en de expertise die essentieel zijn,' aldus Streefkerk.
3. Volledige vertegenwoordiging van alle segmenten: Hij wil ervoor zorgen dat geen enkele exposant zich buitengesloten voelt en dat de salesorganisatie eenvoudig, duidelijk en met korte lijnen opereert.

Streefkerk is volgens De Woonindustrie een 'echte mensen-mens'. Hij gelooft in het opbouwen van vertrouwensbanden en het belang van samenwerking. Cijfers zijn voor hem belangrijk, maar het menselijke aspect van sales staat voorop. Hij woont in IJsselstein en is een levensgenieter met een passie voor strak design in het midden segment en minimalistisch interieur. In zijn vrije tijd is hij sportief, bezoekt hij graag festivals en geniet hij van voetbal.

Met de komst van Benjamin is er ook een nieuwe vacature ontstaan binnen zijn team. De Woonindustrie is nog op zoek naar een sales advisor verhuur.

De aanstaande Najaarsvakdagen op 8-10, 16 en 17 september beloven met de komst van Streefkerk een nieuw elan krijgen. Met een frisse blik en vernieuwende aanpak belooft dit evenement een feest te worden.

Op zondag 8 september vindt het Interieur en Woon Event plaats, dat ook toegankelijk is voor consumenten. Tijdens alle Vakdagen krijgen 300 merken en makers een platform om hun nieuwe collecties te tonen. Daarnaast is er een exclusieve Accessoire Boetiek waarin alle decoratieve krachten worden gebundeld.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, event, vakbeurs, tradecenter, tradecentrum, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, personalia, vertrek, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen, #benjaminstreefkerk

Gerelateerd nieuws
Mogelijke overname Carpetright UK
Tapi wil Carpetright UK overnemen nadat dit bedrijf in grote financiŰle problemen is gekomen.
lees verder
Fauteuil ge´nspireerd door zee-inham
De nieuwe fauteuil Cala, door Simone Cagnazzo ontworpen voor Liu Jo Living, is ge´nspireerd op de kenmerken van een zee-inham: zeer open en zich iets uitstrekkend tot in het vasteland, in een ondiepe zee.
lees verder
 
Een cadeautje van een lamp
lees verder
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden