Nieuw architectonisch lichtmerk

Donderdag 04 juli 2024

Internova Professional Lighting uit Breda introduceert zijn nieuwe architectonische verlichtingsmerk Elys.
Nieuw architectonisch lichtmerk
Nieuw architectonisch lichtmerk Nieuw architectonisch lichtmerk

Volgens Internova Professional Lighting is het nieuwe merk Elys een unieke combinatie van optimale (licht)kwaliteit, premium design én flexibiliteit tegen een eerlijke prijs.

 

Het Elys portfolio biedt een ruime keuze aan materialen, afwerkingen en kleuren, voor elke ruimte. Door het gebruik van LED chips van de beste kwaliteit, het toepassen van de unieke Lumicross Lens Technology en een standaard kleurweergave-index van >98Ra komt, zo schrijft het bedrijf, het ontwerp van iedere architect perfect tot zijn recht.

 

Elys loopt voorop bij de milieuvriendelijke productie van hoogwaardige armaturen. Zo is het gebruik van alternatieve energiebronnen en het recyclen van grondstoffen vanzelfsprekend. Elys richt zich op het verlengen van de levensduur van het product, het optimaliseren van de efficiëntie en het modulaire ontwerp. Dit maakt het mogelijk om een compleet nieuwe look te creëren met een bestaande module, door simpelweg de frontring te vervangen door een andere kleur of ander model. Ieder component kan vervangen worden, waardoor je de behuizing kan behouden. Bovendien worden alle Elys-armaturen in Nederland geassembleerd. Zo houdt Internova Professional Lighting het productieproces in eigen hand.Links

www.internova.nl
www.elyslight.com

Tags

Nieuws, Interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, verlichting, hanglamp, lamp, licht, light, led, design, ontwerp, #internova

Gerelateerd nieuws
 
Een cadeautje van een lamp
lees verder
Even voorstellen: Kreon Holon 20
Kreon voeg Holon 20 toe aan de Holon-collectie. Als aanvulling op de 20-40-60-80 maatvoering, is de Holon 20 klein maar krachtig.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Smart homemarkt 6,3 miljard
De smart home markt in Nederland groeide in een jaar van € 5,8 miljard naar € 6,3 miljard. Ook steeg het bezit van slimme apparaten naar 61% van de huishoudens.
lees verder
Super Skin thema A@W R'dam
‘Super Skin’ is thema van de 'speed-date' beurs Architect@Work voor de editie komende september in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden