Mflor in ontwerpprogramma's

Vrijdag 05 juli 2024

Er kunnen nu ook 3D - interieurontwerpen met Mflor vloeren gemaakt worden met diverse ontwerpprogramma's als Unlit en Sketchup.
Mflor in ontwerpprogramma's
Mflor in ontwerpprogramma's

Steeds vaker worden adviezen van interieurwinkels en interieurstylisten/-architecten aan de consument ondersteund met een professioneel interieurontwerp. En uiteraard is de vloerkeuze daar een belangrijk onderdeel van.

 

Voor het uitwerken van hun interieuradviezen gebruiken stylisten veelal geavanceerde ontwerpprogramma’s om een realistische en professionele 3D-visualisatie van het interieurvoorstel te creëren. Een aantal programma’s wordt inmiddels veelvuldig gebruikt, het is dus belangrijk dat er voldoende collecties digitaal beschikbaar zijn in deze ontwerpprogramma’s om in het ontwerp te kunnen gebruiken. Vanaf heden is de volledige Mflor-collectie dan ook beschikbaar in de ontwerpprogramma’s Unlit Studio en Sketchup.

 

Unlit Studio is een 3D programma dat inmiddels door meer dan 300 woninginrichters wordt gebruikt om realistische ontwerpen te maken, als ondersteuning bij het advies aan de klant. De Mflor-collectie is direct beschikbaar in de database van dit ontwerpprogramma, zodat het meegenomen kan worden in het ontwerp. De gehele collectie, inclusief alle varianten zoals visgraat, visgraat XL en Hongaarse punt, staat in Unlit ter beschikking aan de ontwerper.

 

Sketchup is in Nederland het meest gebruikte ontwerpprogramma door interieurstylisten. Het wordt zelfs gebruikt in de opleiding voor interieuradviseurs en -stylisten, waardoor het een grote schare professionele gebruikers kent. Alle Mflor vloeren, inclusief alle varianten, zijn te downloaden vanuit de Sketchup 3D warehouse en daarna direct te gebruiken in Sketchup.

 

Deze ontwikkeling past in het streven van Mflor om steeds meer toegevoegde waarde te kunnen bieden aan de dealers, als ondersteuning voor de verkoop van Mflor vloeren. De specifieke uitstraling en eigenheid van Mflor vloeren worden via dergelijke 3D-ontwerpprogramma’s extra benadrukt.Links

www.mflor.com
www.unlit.studio
www.sketchup.com

Tags

Nieuws, interieur, intichting, database, vloeren, pvc vloeren, lvt, vinyl, lijmvloeren, klikvloeren, bestanden, 3d, ontwerpen, design, interieuradvies, retailers, interieuradviseurs, binnenhuisarchitecten, klanten, ontwikkeling, aanbod, #unlitstudio, #sketchup, #mflor

Gerelateerd nieuws
Mogelijke overname Carpetright UK
Tapi wil Carpetright UK overnemen nadat dit bedrijf in grote financiŽle problemen is gekomen.
lees verder
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei Kijk op Gordijnen
De franchiseformule Kijk op Gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
 
Nieuwe Accessoire Boetiek
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden