Nieuwe sofamerk voor Zu

Vrijdag 05 juli 2024

Meubelagentuur Zu uit BelgiŰ breidt uit met een nieuw Spaans sofamerk: Atemporal. Volgens de agentuur kiezen de meest bekende decorateurs en interieurontwerpers voor het merk omdat dit design, kwaliteit en creativiteit weet te combineren.
Nieuwe sofamerk voor Zu
Nieuwe sofamerk voor Zu Nieuwe sofamerk voor Zu Nieuwe sofamerk voor Zu Nieuwe sofamerk voor Zu

Atemporal zet zich in voor ecologie en duurzaamheid. Zowel in het productieproces, de faciliteiten als in de materialen die bij de productie worden gebruikt. Het bedrijf heeft daarom VEF-label: dit onderscheidt producten waarin geen grondstoffen van dieren zoals huid, wol of veren zijn gebruikt.

 

Het merk biedt een breed aanbod aan banken, zoals:

- de moderne de Contemporáneos-serie (foto 2).

- de collectie Linen (foto 3) is juist klassieker en landelijker, natuurlijk bekleed met linnen.
- Cozycasa (foto 4) is een bijzonder concept met voor binnen en buiten. Het basismateriaal voor de constructie is comfortabel, duurzaam en zeer licht polyurethaan van hoge sterkte. De fauteuil heeft een lichte en zachte structuur die niet vervormt bij het gebruik en er zijn drie maatvoeringen naar gelang de lichaamsbouw.

 

Het Oruga concept (foto 5), gekenmerkt door horizontale naden, knopen en verticale stofstroken, biedt de mogelijk om een bank te personaliseren door kleuren en stoffen op elkaar af te stemmen. Er zijn vijf verschillende maatvoeringen. Klanten kunnen kiezen uit een meer dan 500 verschillende stoffen, in linnen en katoen.

 

De meeste stoffen zijn op voorraad, zodat Zu een levertermijn van 8 tot 10 weken kan garanderen.Links

www.z-u.be
www.linen.casa

Tags

nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, meubel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, stoel, fauteuil, bank, #zu, #atemporal

Gerelateerd nieuws
Fauteuil ge´nspireerd door zee-inham
De nieuwe fauteuil Cala, door Simone Cagnazzo ontworpen voor Liu Jo Living, is ge´nspireerd op de kenmerken van een zee-inham: zeer open en zich iets uitstrekkend tot in het vasteland, in een ondiepe zee.
lees verder
 
Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder
Zuiver Design Scholarship 2024
Elk jaar biedt Zuiver we een veelbelovende jonge ontwerper de kans om een product voor onze Zuiver collectie te ontwerpen en te realiseren. Pim Smit is de winnaar van dit jaar.
lees verder
Badkamer veiliger maken
[Sponsored artikel] - Een veilige badkamer is heel belangrijk. Met een paar slimme aanpassingen kun je langer van je badkamer genieten zonder zorgen. In dit artikel bespreken we vijf manieren om je badkamer veiliger te maken.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden