Wieke alweer weg bij Auping

Donderdag 11 juli 2024

Wieke van Dijk, eind 2023 begonnen als de nieuwe marketing & communications manager van Auping, is alweer vertrokken bij het beddenconcern uit Deventer.
Wieke alweer weg bij Auping
Wieke alweer weg bij Auping

De luikjes gaan dicht voor Wieke van Dijk (foto 1) bij Koninklijke Auping. Ze stelt in het afgelopen half jaar een mooie tijd te hebben gehad met veel 'prachtige uitdagingen' die ze met Aupings' marketingteam heeft mogen neerzetten.

Wieke bedankt op Linkedin in het bijzonder directeur Jan-Joost Bosman
en director marketing, e-commerce & retail Dijana Cicak Husedinovic
(foto 2), haar bazen bij Auping die sinds 2017 respectievelijk begin 2023 voor Auping werken, voor de kansen die ze haar hebben gegeven.

 

Tevens dankt zij de samenwerking met diverse marketing bureau's zoals Coebergh Communicatie & PR, Buutvrij for life, Zuiver Media en Indomo: 'Couldn’t have done it without you all'.Links

www.auping.nl

Tags

nieuws, interieur, matrassen, bedden, slaapcomfort, merk, marketing, communicatie, manager, nieuw, ervaring, supermarkt, allerhande, contentmarketing, boxspring, kussens, dekbedden, bedtextiel, duurzaam, circulair, spiraalbodem, strategie, ceo, cmo, #auping, #wiekevandijk

Gerelateerd nieuws
Duurzaam aanbod matrassen
Emma - The Sleep Company, zet een stap richting duurzaamheid met de introductie van twee nieuwe initiatieven: de lancering van Emma Second Life en het volledig vernieuwde Edge-to-Edge online portfolio en matrassen.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot Brittanië een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
 
Overname Dunlopillo
lees verder
Nieuwe managing director Nolte
Oliver Bialowons heeft zijn functie als managing director van Nolte Möbel neergelegd en zal de insolventieprocedure begeleiden als managing director van Nolte Industrieholding. Jan Paschen is per 1 juli benoemd tot zijn opvolger.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden