Campagne Proposte 2024

Zaterdag 10 februari 2024

Het thema en het campagnebeeld van de komende editie van internationale stoffenbeurs Proposte 2024 is vorige maand bekend gemaakt door de organisatie.
Campagne Proposte 2024

Zoals vorig jaar kort na de vorige editie in 2023 al bekend is gemaakt zal de 31e editie van Proposte van 2-4 mei worden gehouden. Inmiddels is ook het thema 'Textiles to Ideas' en advertentiecampagnebeeld (foto) bekend gemaakt.

Het campagnebeeld van Proposte 2024 gebruikt het licht van een lamp als symbool voor de ideeën en creativiteit en innovatie in interieur- en bekledingsstoffen. Deze visuele uiting versterkt samen met het thema 'Textiles to ideas' wat er dus op Proposte te verwachten is: heel veel creativiteit in textiel.

Van donderdag 2 tot en met zaterdag 4 mei 2024 zal Villa Erba in Cernobbio wederom het toneel van de beurs zijn. De organisatie belooft om exposanten, bezoekers en journalisten een buitengewone ervaring te gana bieden. Proposte wordt gezien als een internationale vakbeurs dat als referentie dient voor nieuwe collecties meubelstoffen, gordijnen en wandbekleding.

Het event is voorbehouden aan uitgevers van textiel, fabrikanten van gestoffeerd meubilair, groothandelaren, converters, grote retailketens, projectinrichters en architecten en interieur designstudios.Links

www.propostefair.it
fierasmart365.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, beurs, Italie, como, comomeer, btb, meubelstof, gordijnstof, wandbekleding, behang, stoffering stofferen, muurbekleding, reclamebeeld, verjaardag, designers, architecten, fabrikanten, bezoekers, editie, fiera, cernobbio, villa erba, vila antica, exposanten, #propostefair2024, #proposte2024 #proposte31, #propostefair

Gerelateerd nieuws
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Smeltkroes
Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Solange. Een feest van uitbundige patronen en ingetogen etnisch chique.
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden