Campagne Proposte 2024

Zaterdag 10 februari 2024

Het thema en het campagnebeeld van de komende editie van internationale stoffenbeurs Proposte 2024 is vorige maand bekend gemaakt door de organisatie.
Campagne Proposte 2024

Zoals vorig jaar kort na de vorige editie in 2023 al bekend is gemaakt zal de 31e editie van Proposte van 2-4 mei worden gehouden. Inmiddels is ook het thema 'Textiles to Ideas' en advertentiecampagnebeeld (foto) bekend gemaakt.

Het campagnebeeld van Proposte 2024 gebruikt het licht van een lamp als symbool voor de ideeën en creativiteit en innovatie in interieur- en bekledingsstoffen. Deze visuele uiting versterkt samen met het thema 'Textiles to ideas' wat er dus op Proposte te verwachten is: heel veel creativiteit in textiel.

Van donderdag 2 tot en met zaterdag 4 mei 2024 zal Villa Erba in Cernobbio wederom het toneel van de beurs zijn. De organisatie belooft om exposanten, bezoekers en journalisten een buitengewone ervaring te gana bieden. Proposte wordt gezien als een internationale vakbeurs dat als referentie dient voor nieuwe collecties meubelstoffen, gordijnen en wandbekleding.

Het event is voorbehouden aan uitgevers van textiel, fabrikanten van gestoffeerd meubilair, groothandelaren, converters, grote retailketens, projectinrichters en architecten en interieur designstudios.Links

www.propostefair.it
fierasmart365.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, beurs, Italie, como, comomeer, btb, meubelstof, gordijnstof, wandbekleding, behang, stoffering stofferen, muurbekleding, reclamebeeld, verjaardag, designers, architecten, fabrikanten, bezoekers, editie, fiera, cernobbio, villa erba, vila antica, exposanten, #propostefair2024, #proposte2024 #proposte31, #propostefair

Gerelateerd nieuws
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden