Chapel Parket failliet

Woensdag 03 april 2024

Timberline International bv en Houtindustrie Schijndel bv uit Schijndel zijn in staat van faillissement verklaard. De bedrijven zijn meer bekend onder hun handelsnamen Chapel Parket respectievelijk Advance Floors.
Chapel Parket failliet

Op 2 april zijn de parketbedrijven op hetzelfde adres - Nieuwe Molenheide 20 - failliet gegaan. Op dat moment werkten er volgens de Kamer van Koophandel zo'n 60 medewerkers. Timberline was in 2003 opgericht als dochter van het familiebedrijf Hout Industrie Schijndel (HIS) dat volgens de eigen website in de jaren zestig was gesticht.

Het bedrijf produceert volledig zelf vloeren van onbewerkt timmerhout tot afgewerkte planken om te komen tot prachtige parketvloeren (foto; website). Deze vloeren werden geleverd aan klanten wereldwijd. Het bedrijf heeft ook een kantoor in Latijns Amerika in Panama.

Curator is de heer F.P.G. Dix van Turnaround Advocaten uit Best. Email: info@turnaroundadvocaten.nl, T: +31 (0)85-2010010.Links

www.avancefloors.com
www.chapelparket.com
www.timberline.nl
www.timberline.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, vloer, vloerbedekking, parket, houten vloer, parketteur, ambacht, failliet, faillissement, faling, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, 17152057, 17133024, #failliet, #doorstart, #herstart, #overname, #timberline, #houtindustrieschijndel, #avancefloors, #chapelparket

Gerelateerd nieuws
 
Terracotta vloer
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
FFD van start
De derde editie van de Flanders Flooring Days is maandag 13 mei van start gegaan. Het internationale evenement voor de vloerenindustrie in Vlaanderen loopt door tot en met donderdag.
lees verder
Doorstart HIS en Chapel Parket
Timberline International bv en Houtindustrie Schijndel bv (HIS), beter bekend onder Chapel Parket en Advance Floors, werden vorige maand failliet verklaard. Maar door overnames wordt er nu doorgestart.
lees verder
Coretec Essentials ook in badkamers
Wat is er essentieel bij een vloer? Je wil een sterke, makkelijke en vooral mooie vloer. Die liefst 100% water dicht is om ook in badkamer en keuken te kunnen passen. Coretec presenteert tevens nieuws tijdens de Flanders Flooring Days (FFD).
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden